Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No 4 gyertya kell bele?Ez is új nekem mint minden más.
Már nagyon várja a jó időt!
Az gondolom de alul a két gyertya mit gyujtbe?Mert ismerteim szerint a dugó,gyűrű alá nem igazán kerülhet oda benzin vagy más egyéb és működik mert őzbarna a gyertya.
SV 1000 Makettet, vagy modellt keresek!

Üdv; Martin
Ugy gondoltam télen spórolok a benzinen de nem fog összejönni! Tervelk: Sportszürő, Teljes idomzat, Motortuningbox, fokozatkijelző! Szerintetek mennyi a max lóerő amit ki lehet hozni egy k8 as sv650s ből?
Szia! a gyertyákat 12000km nél kell cserélni! azt jól tudod hogy a környezetvédelmi paraméterek miatt van a 2 hengerben 4 gyertya! szerintem inditásnál is jó! Állitólag könnyebben indul de ez köszönhető az innyektornak is!
Hello én csak a fém fékcsőröl tudok nyilatkozni mert énis akartam de azt monták ha nem verseny pályán használod nincs értelme mert rohatul jol fognak a fékek és egy sima motorozásnál nem mindig jo.Sok ismerősöm levette és vissza rakta a régit
Hellosztok Kiss Norbert vagyok.Az után érdeklődnék hogy a 2007 es 650 suzkámba mirt található 4DB gyertya ezt még a márka szervizbe is azt monták hogy emissios célokbol hogy jobbak legyenek az értékek többet öse tudott mondani.Ha valaki eltudná mondani vagy irni az jó volna meg azt mennyi idönként kéne cserélni mert a könyvében nem irják.Elöre is kössz.
Sziasztok!
Én vagyok a leginkább kíváncsi a PowerCommanderes tapasztalatokra!
Továbbá érdekelnének az alábbiakról is a tapasztalatok: - fém-fékcső; -bmc fékbetét; -kormánylengés-csillapító;
Ki-hol szerezte be, mennyiért, jó v. rossz választás volt-e?

Előre is köszi mindenkinek!
KPG
Én is kiváncsi lennék commanderes tapasztalatokra!
Azért a nadrág alá térdmelegítőt meg jégeralsót húztam,a csizmám kint van a kamrában,csupa por,gondoltam nem megyek messzire
A lábam nem is fázott,ami bosszantó volt ,hogy a hideg huzat miatt a tarkóm megfájdult (nem értem,miért pont az),meg a leheletem ráfagyott a plexi belső oldalára,úgyhogy fel kellett kicsit nyitnom,hogy lássak.
Egy egyenes forgalommentes szakaszon Békés után gyorsítottam 140-ig,de ez 250-nek tűnt azzal a tudattal,hogy mennyire tapadhat a gumi -3 fokban.
Döntésre nyilván gondolni sem mertem
sziasztok
szeretnék a motoromba egy power comandert sv650s! Valakinek valami tapasztalat?Vélemény?
Ez nem fanatizmus szimpla hiánybetegség. Ami motorozással simán tünetmentesen kezelhető.Bár én lennék ilyen kemény hogy sima farmer+bőrkabátban tekerjem.November óta nem ültem motoron inkább a meleg szobában dekkolok vagy kocsival járok.
Láttam olyat, hogy gyári nem tuningolt 650-es mikor 220-al mentem elment mellettem(srác mondta 230 a vége), de az átlag tényleg 210-220 körül alakul. Az ezres naked 140-250, az S 260-270, de némi belenyúlással kicsit több is lehet. Ezek persze óra szerint látott adatok, valóságban kb 10%-al kevesebb.
Mikor nem volt még autóm,én végigmotoroztam minden telet!
Ilyen-olyan szuper ruhák nélkül!
mentem egy ~10 kilóméteres kört.
Azért a gatyát meg a csizmát előszedhettem volna,hüsi volt
Nevezzetek fanatikusnak,vagy hülyének,de itt egy (kissé homály-Mihály) kép,ami egy úrája készült:
Picit vissza lehet olvasni....
Nyugi ne idegeskedj én új vagyok de ismerős 220-at mondott végre és poroszkálós tempóval ki lehet jönni 5 literből de felemgy 8 ra is.Jobbkéz függő.Mindez hallomás, tavasszal lessz saját tapasztalat.
jólvanmár kúrvára kikell röhögni sosem láttam még meg sosem mondta senki hát most megkérdeztem ... és fogyasztása hogy alakul?
Annyit az 1000-es megy!A 650 max. 215-öt tud!
lehet hogy hülyeségnek hangzik egy 650es SV mennyit megy végre ? tippem : 250
Svmodon is a srácok LSL-t használtak de csak a villahidat kormányt gyárit és héfalos fékcsövet mert a gyári szettet ők is sokallhatták.
Ja, tényleg az X-Bike. Na ha ennyivel drágább akkor biztos rosszul emlékszek vagy csak valami akció volt. Kár mert az öszhatás jó volt.
X-bike szerintem.Ők mondták A 60e ret csak a villahídra plussz a többi csak saját befogó használható és saját kormány amit étlek de már ezek annyiba kerültek a gyári helyett hogy inkább gyári lessz.Szép-szép de a külömbséget csomagtartóra meg túracuccra költöm jó nekem a gyári darab is.A szerelést meg megoldom én is saját kútfőből.