Köszönöm mindenkinek a fém fékcsővel kapcsolatban a segítséget.Úgy néz ki h a Borsssai Szabiéknál a legolcsóbb és még típusra is gyártják!Köszi még egyszer!Mindenkinek B.U.É.K!
Ha engem kérdezel, márpedig azt hiszen, hogy Veled beszéltünk erről, akkor szívesen. Annyi a gond, hogy a munka h. van a tel.száma a srácnak de gondolom úgysem holnap keresnéd. Szóljrám bátran 5.-e után ha elfelejteném és adom az elérhatőségét.Üdv: Szabi
A két gyertyás eszmefuttatáson mulatoztam,bár tudom hogy nem illik kinevetni másokat hisz én sem tudom mi célt szolgál a fluxuskondenzátor és a talpas félhomálymérő az SV alsó hótpontyán!
Kérném a segítségeteket!
Van ötletetek arra, hogy a gázadási-elvételi reakcióidőt (nem az enyémet ) lehet-e valamilyen módon csökkenteni?
Ez valamilyen számítógépes-beállítási dologgal megoldható?
Köszi
Bocsi hogy most irok.Köbánya X. kerület aztán Jászberényi ut és az elsö hidnál jobbra és tök egyenesen.Hát ennél rövidebben nem tudom elmagyarázni bár hosszaban sem?!
Én eddig azért nem reagáltam mert Sopron környékén nem tudok senkit, illetve kereskedésekben biztos van valamilyen. Amit én favorizálok az a http://www.hefal.hu/ és postázva is megy utánvéttel a dolog, csak annyi van még, hogy mivel motorhoz nincs mintájuk ezért el kell küldeni a az eredetit előtte és persze azt is visszapostázzák. Igaz, hogy nekik csak fekete van, de tüv-ös és nyomáspróbázzák is.
Jó kis helyet, embert, akinél fém fékcsövek lennének?
Hát az a jó helyen lévő jó fém fékcsöves jó ember nem tudom holvan
Viszont ha arra gondolsz,hogy hol lehet venni jó áron fém fékcsövet akkor keresd Sanyit, Ö már másoknak is segített.
Semmi gond megnéztem és tényleg nem a henger aljába van csak a szemem nem ba....ki.Ja az kitöltöm csak a haverok honapok ota dumalnak erröl gondoltam pontot teszek ennek az ügynek a végére.Mégegyszer köszi
Kerestem neked egy rajzot Te kis "műszaki zseni". Nézd meg ezen és látni fogod,hogy nem a henger alatt van. Persze semmi baj azzal ha kérdezel de elötte nézelödj egy kicsit és gondolkozz logikusan.Üdv: Szabi
Ez egyre cfirább és érdekesebb. Egy fotót tudnál feldobni, még ha telefonos az is jó de ez nagyon érdekelne. Szerintem valamit nagyon benéztél. Még ilyet nem hallottam és nem is láttam, úgyhogy fényképet mindenképp tegyélfel!
Azt ertem hogy a motor hogy működik de a4db gyertyából 2db a henger alján van azis ha jól néztem a dugó alsó holt pontnál van a dugo alá adja a szikrát,de mit robbant be a szikra olajat?
Azt ,hogy érted,hogy"alul a két gyertya mit gyújtbe"?
A gyertyák a hengerfejben vannak és belelógnak az égéstérbe és ott adnak szikrát amitől begyullad a benzin-levegő keverék és azért van belőlük hengerenként 2db.hogy tökéletesebb legyen az üa.égése és a berobbanása. A tökéletesebb égés következtében kevesebb a károsanyag kibocsájtás ezáltal teljesíti a blokk a szigorubb előírásokat. Le egyszerüsítve ez a lényege a dupla gyertyának.Ezt a megoldást már régóta használják autóknál is pl: Alfa Romeo _Twins Spark=dupla gyertya
Ha nem fáradság meg tudnád adni a szinterező elérhetőségét?
Üdv.:gyroli
Van ötletetek arra, hogy a gázadási-elvételi reakcióidőt (nem az enyémet ) lehet-e valamilyen módon csökkenteni?
Ez valamilyen számítógépes-beállítási dologgal megoldható?
Köszi
Hát az a jó helyen lévő jó fém fékcsöves jó ember nem tudom holvan
Viszont ha arra gondolsz,hogy hol lehet venni jó áron fém fékcsövet akkor keresd Sanyit, Ö már másoknak is segített.
remélem teszt is lesz róla mielőbb.
az új suzuki modellről, az sfv 650-ről lehet tudni, hogy mikor kezdik el forgalmazni? teszt jelent már meg róla? mert nem találtam...
nekem nagyon szimpatikus az új vas, a moci erejét ugyan kicsit visszavették az sv-hez képest, de a külseje nálam nyerő...
Az adatlapod kikéne tölteni.
Üdv: Szabi
A gyertyák a hengerfejben vannak és belelógnak az égéstérbe és ott adnak szikrát amitől begyullad a benzin-levegő keverék és azért van belőlük hengerenként 2db.hogy tökéletesebb legyen az üa.égése és a berobbanása. A tökéletesebb égés következtében kevesebb a károsanyag kibocsájtás ezáltal teljesíti a blokk a szigorubb előírásokat. Le egyszerüsítve ez a lényege a dupla gyertyának.Ezt a megoldást már régóta használják autóknál is pl: Alfa Romeo _Twins Spark=dupla gyertya