Természetesen teszek majd fel több fotót a vasról,Albertirsán lakik a haver vállal mindenféle fényezést is csak lassan dolgozik mert rengeteg a melója!
De ha nem airbrush kell hanem csak sima fényezés azt nállam is meg tudjuk oldani a műhelyben egy másik haverral,ő is gyönyörűen dolgozik!
Ja,a lényeget nem is kérdeztem?Csak airbrush-sal foglalkozik vagy sima fényezéssel is?Gondoltam valami kisebb képet az SV-re,de a fényezés lenne a lényeges.
Vállal fényezést másnak is a haverod?
Mindkét motort újra akarom fényeztetni,az TZ-n már elég sok kis hiba van,de elég speckó a szine (türkiz,de szürkületben almazöld) és nem tudom,ki keverne nekem ilyen színt.Az SV-m az előző tulajnak eldőlt oldaltámaszról,ezért fényezték a fej és a hátsó idomot,de nem lett túl jó,a tankon meg púposodik a gyári festés egy kis helyen
Merrefelé dolgozik a haverod?
Hello! Tsanyi: néztem az oldalt el olvastam az összes oldalt valóban nem eccerű, de a haverom penge, XD ezt tanulta, meg tanulja is, én nagyon remélem hogy összejönne. majd kiderül, egy próbát megér! Meg amit a Laller csinál nekem azért nem jön be mert nagy a kijelző, de le a kalappal jól megcsinálta, de viszont az is 15ezer. Néztem pro-tech-eset vagy milyet , aminek 7 szegmenses a kijelzője nekem bőven megfelel, azt mutassa amit kell. Majd még jeléentkezek: Jobb időt
Nem azt akartam mondani, hogy ne próbálja meg hanem, hogy nem egyszerü dolog egy ezzel foglalkozónak sem. Végigkövettem egy srác ezirányu ténykedését a télen és neki sikerült egy kimondottan jót és talán szebbet alkotnia mint a prop-teches cucc, csak a lényeg, hogy nem volt könnyű a dolga. A srácé annyiban más, hogy nemcsak fokozatkijelző hanem mást is kijelez. Ha a fiúknak sikerül akkor hajrá, hátha tényleg jó lesz.
A fotón látható sv 1000s még mindíg eladó,csak egyben .Akit érdekel az a 30/9089573-as számon elérhet.
De ha nem airbrush kell hanem csak sima fényezés azt nállam is meg tudjuk oldani a műhelyben egy másik haverral,ő is gyönyörűen dolgozik!
Mindkét motort újra akarom fényeztetni,az TZ-n már elég sok kis hiba van,de elég speckó a szine (türkiz,de szürkületben almazöld) és nem tudom,ki keverne nekem ilyen színt.Az SV-m az előző tulajnak eldőlt oldaltámaszról,ezért fényezték a fej és a hátsó idomot,de nem lett túl jó,a tankon meg púposodik a gyári festés egy kis helyen
Merrefelé dolgozik a haverod?
Ha nem kell pm-nek és nem találok másik megoldást akkor licitálnék rá.
http://www.prop-tech.hu/