Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen..kompletten.csak sima fehérre mindent....
Összes idom?
Sziasztok!
A fotón látható sv 1000s még mindíg eladó,csak egyben .Akit érdekel az a 30/9089573-as számon elérhet.
bocs...gixxer..
hy..k5 gieer gyári kékfehér idomot sima fehérre mennyiért fujtok?köszi
Természetesen teszek majd fel több fotót a vasról,Albertirsán lakik a haver vállal mindenféle fényezést is csak lassan dolgozik mert rengeteg a melója!
De ha nem airbrush kell hanem csak sima fényezés azt nállam is meg tudjuk oldani a műhelyben egy másik haverral,ő is gyönyörűen dolgozik!
Ja,a lényeget nem is kérdeztem?Csak airbrush-sal foglalkozik vagy sima fényezéssel is?Gondoltam valami kisebb képet az SV-re,de a fényezés lenne a lényeges.
Vállal fényezést másnak is a haverod?
Mindkét motort újra akarom fényeztetni,az TZ-n már elég sok kis hiba van,de elég speckó a szine (türkiz,de szürkületben almazöld) és nem tudom,ki keverne nekem ilyen színt.Az SV-m az előző tulajnak eldőlt oldaltámaszról,ezért fényezték a fej és a hátsó idomot,de nem lett túl jó,a tankon meg púposodik a gyári festés egy kis helyen
Merrefelé dolgozik a haverod?
Jó lett, Tiha, mozgóképek nincsenek?
Nézzétek meg a videók közt Tihasvs új művét!
Hu bammeg ! Az egész motor ilyen kegyetlen lesz? Kíváncsi vagyok a végeredményre, remélem felrakod a fórumra a fotókat.
Merre?
Az összes idom olyan 50 körül lessz! (Haver csinálja!)
óóóóóó....mennyi volt?
Elkészült az első sárvédőm!
Midnen jó ha jó a vége :)
Ja, visszahívtuk őket és megvártak.
Most akkor mégis voltatok?
Ma a prop-tech-nél jártunk egy haverral és a gépét írták a dobhoz. A legerősebb SV1000 lett amit eddig ott mértek, keréken 119.3HP. Állat hangja van.
Ha regelve vagy a médián és van kódod akkor 12000-be kerül a prop-teches cucc.(az utolsó infóm szerint)
Hello! Tsanyi: néztem az oldalt el olvastam az összes oldalt valóban nem eccerű, de a haverom penge, XD ezt tanulta, meg tanulja is, én nagyon remélem hogy összejönne. majd kiderül, egy próbát megér! Meg amit a Laller csinál nekem azért nem jön be mert nagy a kijelző, de le a kalappal jól megcsinálta, de viszont az is 15ezer. Néztem pro-tech-eset vagy milyet , aminek 7 szegmenses a kijelzője nekem bőven megfelel, azt mutassa amit kell. Majd még jeléentkezek: Jobb időt
Köszönöm a mérést.
Ha nem kell pm-nek és nem találok másik megoldást akkor licitálnék rá.
Nem azt akartam mondani, hogy ne próbálja meg hanem, hogy nem egyszerü dolog egy ezzel foglalkozónak sem. Végigkövettem egy srác ezirányu ténykedését a télen és neki sikerült egy kimondottan jót és talán szebbet alkotnia mint a prop-teches cucc, csak a lényeg, hogy nem volt könnyű a dolga. A srácé annyiban más, hogy nemcsak fokozatkijelző hanem mást is kijelez. Ha a fiúknak sikerül akkor hajrá, hátha tényleg jó lesz.
Vagy ez,bár nem olcsó!
http://www.prop-tech.hu/
Ha esetleg csináltok több darabot és tényleg olcsó és esztétikus lesz , engem érdekelne egy, és szerintem másokat is.Üdv: Szabi