Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem egyszerü dologra vállalkozna a haver, már készen van és nagyon szépen megcsinált darab itt: http://forum.svmedia.hu/viewto...
Hello! Egyik haverom csinálna nekem egy fokozatkijelzőt, elvileg fél árból megúsznám mint a boltit! Csak egy kis segítséget kérek attól akinek van fokozatkijelzője, jó lenne pár kép arról hogy milyen a csatija és pontosan hova kell bedugni! Ha valaki tudna róla valami információt várom msn-en: berke4@freemail.hu Előre is kössz
Előre is köszönöm!
centiméterben, nem sublerrel mértem......
Itt van a gátló és a hossza-szélte:
Pénteken szoktunk menni, de elég rapszódikus, hogy ki mikor jön, eléggé kötetlenek ezek a bulik. Szombaton gurulunk valamerre és vasárnap haza. Majd jövőre felírom mikor megyünk, de tulajdonképp minden hétvégén megyünk valahová.
Ezek jól hangzanak! Dátumokról honnan fogok tudni? Hány naposak szoktak lenni? Szállás, kaja, pénz?
A szlovák túráink jó része a keleti részeken zajlik, több miskolc környéki haver van. Azonkívül az az űÓzd melletti kempingbulik is szinte minden hétvégén megtörténnek amiről itt képet is találsz a 3763 és 3766-os hsz-nél is: http://sportmotor.hu/motoros_f...
Hú vazzzz, teljesen kiment a fejemből......holnap igérem......
Sziasztok!

Rég jártam erre, érkeztem egy kérdéssel:

http://www.motostyling.hu/t923...

Mi a véleményetek ezekről a stylingos cuccokról? Ez látom újfajta, eddig nem láttam az oldalon. Érdemes megvenni, vagy vesződni kell vele?

Előre is köszi!

Tél van megy a ,,tuning" , két ünnep között telifény
Szia!

Sikerült megmérni az SV1000 kormánygátlót?
Egy jó kis tura nekem sem ártana majd! Igaz én Nyíregyházi vagyok de elmegyek a világ végére is egy csomó sv-s kedvéért! Az sem baj ha fr szervezi Bocsi

Olyan vizes volt, hogy ide már életmentő mellény dukált volna.
Oks, igaz-igaz addig rengeteg idő van még .
Én Monoron, Kakucstól nem messze (Ferihegy=-Vecsés=-Üllő=-Monor). De sztem majd megegyezünk, összefutunk valahol. Csak tartanánk már ott...
Ezt most találtam, tavalyi túra, vizes volt a pálya:
Igazából én sem tudok felszabadultan pályázni hisz csak ez az egy motorom van(ha lányomét nem számítom) és nem akarok eltaknyolni vele. tönkre nem bírnám tenni, hisz többet bír mint amit én tudok, de egy olcsó gépet amit nem sajnálok jobban merném nyúzni.
Én most faragok egy pályagépet,400-as 2t Yamaha!Ha kész lessz tavaszra,szívesen kölcsönadom ha talalkozok valakivel euroringen vagy máshol!Az SV-t sajnálom már a pályán hajtani,meg egy 2t hatalmas élvezetet tud adni pályán!
Ha valaki motort vesz és használja is (hacsak nem munkaeszköz) én sem értem miért fontos a fogyasztás. Én mondjuk számolom mert munkahelyi ártalom, de igazából nem érdekel.
E-ringen nem zavar, hogy lassú vagyok, mert a kék-fehér szerelésem miatt max azt hiszik, mikor elmennek mellettem, hogy én vagyok a rázókő.
A kici-occó gép vásárlására már én is gondoltam. Az tényleg jó buli lenne.
Sziasztok!
Nem uncsi még ez a fogyasztás téma!? Ez egy olyan dolog, hogy kinek hogy hajlik a csuklója! Nekem 4litertől egészen 10 literig elmegy! Betudom annak hogy kicsit őrültebb voltam! Az olajfogyasztásról meg annyit hogy én ritkán használom a motort 5-6 ezer alatt és még soha nem evett meg egy decit sem! Nagyban függ a bejáratástól! Ezért jobb ha új vasat veszel! (Sv650s) K8
Sziasztok!
Nem vagyok nagy forum hozzászóló! Inkább csak olvasgatok!
Nekem K7 es 650s-em van!
Szívesen kimennék tavasszal a Hungarorinre. Lenne kedve valakinek?
Vagy ha jártok/mentek ki nekem is szólhatnátok!

KPG

Fogysztásról: A minimum 3,9 nekem is összejött (80-130 között egy huzamban 200km + 140km laza város), amúgy városban rendesen nyelezve 5-6-nál nem tud többet enni nálam!
Egyszer Keszthelyről - Bp. autópályán 200km/h felett nyélen végig összesen 150km ment egy tankkal! Ez kb 10literes fogysztás!
Voltam nyáron,mindenképp szeretnék menni jövőre is,már tavasszal,ha jó meleg lesz az aszfalt
Csak nem ártana szereznem egy jó gatyát,mert egyelőre farmerben nyomom
Így van! Mondjuk 3-an arra gondoltunk, hogy veszünk vmi kis pályagépet, 125-250-es 2T-t és azzal szórakozunk kakucson. Majd meglátjuk, de jó lenne megtanulni a normális pályázgatást, ne csak kerülendő tárgy legyek.