Felhívtam őket és amilyen szerencsés vagyok a 10900Fts már nincs és nem is lesz! Pedig azt csak fel kell csavarozni és kész! A 13000Ft os meg nem is néz ki olyan jól és még a tartókonzolokat is meg kell venni hozzá! Olyat szeretnék amihez oldalidomot is tudok rakni 8000/db De ha nincs rajta az oldalidom akkor is jól nézzen ki!
Nekem a Moto-Detail van, stabilak az oldaltáskák nagy sebességnél is, az utas is elfér tőle, és ami fontos, hogy könnyen felrakhatóak. A hengertáska és a két oldaltáska egymástól függetlenül is használható. Tényleg egy hátránya van, amit valaki írt, hogy nem zárhatóak, így necces benne hagyni értékesebb dolgokat...
Aha ezt én is nézegettem! szerinted a gyári vagy a másik? Nehéz a döntés! Majd felhívom őket hogy az oldalidomhoz mi passzoll azt is innen szeretném rendelni! köszi a reagálást!
Már rendeltem tőlük, korrektek és gyorsak is. Igaz én 1000-eshez de teljesen jó volt. Nyers volt alapozni és fényezni kellett. A tiedre is van asszem 10 pénz. www.motostyling.hu
Valaki segíthetne nekem egy jó kis hasidomot szerezni! 650s! A fényezés nem gond azt majd megoldom csak a felfogatások passzoljanak! Az sem lenne rossz ha nem lenne túl drága! Én tegnap gurultam 60km-t nem azért mert jó idő volt hanem mert nem jártak a vonatok! Jó volt míg meg nem álltam, aztán jöhetett a légkalapács ,hogy le tudjanak szedni a mociról!
Ehez a fajtához nem kell semmiféle rőgzítő konzol,igaz nem is olyan stabil mint egy doboz de nem is kerül annyiba.Ha nem szánsz sok pénzt dobozokra, akkor nyugodtan vedd meg.
A textil táskáknak van még egy nagy hátrányuk, mégpedig, hogy elég necces a motoron hagyni túra közban ha valahol leparkolod a mocit. De ha megint csak az árat nézzük ebből vehetsz három-négy garnitúrát egy doboz szett árából, és még csak nem is típus specifikus. Ha mocit cserélsz ez arra is bizosan jó lesz, vagy ha majdan eladod az is könnyebben fog menni ,hiszen a motorok nagy többségére felrakható.
Üdv: Szabi
Békés megyében ma szép idő volt,most jöttem haza motorozásból!
Mondjuk az aszfalt azért hideg,úgy kanyarodtam,mint a kempingbiciklivel
Más is volt ma kint gurulni?
Csináltam egy képet a békéscsabai Honda előtt:
Sziasztok! Két dologban kérném a segítségeteket. Az egyik, hogy szeretnék a motoromra oldaltáskákat venni. Ehhez is kell tartókonzol, vagy az csak a dobozhoz? A rögzítés hogyan van az SV-nél? Kettőt találtam ami szimpatikus, ha valakinek van tapasztalata esetleg egy harmadikkal, akkor ossza meg pls:) http://www.louis.de/_409f7aa42... http://www.lou
is.de/_409f7aa42...
A másik amiben a segítségeteket kérem. Az egyik barátom szeretne motort venni, de csak korlátos jogsija van. Nem tudtok véletlenül eladó SV-t ami 25kw-ra van vizsgáztatva? 2003 utáni kellene milla alatti árral. Használtautón kettő van, azokat néztük.
Köszi:D
Ha kölsöleg szemre is egyben van és nincs eldeformálódva akkor nyugodtan vissza teheted, persze egykis grafitos zsirral megkenve az igazi(vagy valami hő állóval)
http://polo.svmedia.hu
Anyagi helyzetemre való tekintettel a raktáron maradt összes cuccból 20% engedményt adok a héten. Jelzem már a jelenlegi is beszer ár alatt van, de most kell a lóvé...
Ma beszéltem a "sima" fényező haverommal,ő elemenként 10000 Ft.-ért dolgozik +- pár ezres az elem nagyságától függően!Nem olcsó de ő 2-3 nap alatt végez!
A másik srác egy picivel olcsóbb meg ő egyedi dolgokat is csinál ugye de rá többet kell várni!
Épp ezért szólok neked Sanyi,hogyha még most (tehát ezen a télen) akarod a békát szépíteni akkor ünnepek után keress meg és összehozlak a sráccal aztán kitaláljátok majd hogy milyen mintát is akarsz!
Nekem úgy is jó,ha csak szépen le van fényezve,mert most nem az igazi,szóval ha Nálatok is megoldható,nekem kiváló lenne.Később aztán szeretnék valami airbrush-t,de erre még nincs konkrét elképzelésem.
Tudnál mondani árat sv1000s összes idom és ETZ125 tank,oldalelemek és sárvédők fényezésére.A TZ-met olyasmi színűre szeretném,mint amilyen most (türkizmetál),az SV-nek is valami izgalmas piros szín lenne jó.
Kérlek válaszolj itt vagy privátban a kekmz@freemail.hu-ra!
köszönöm!
Természetesen!Az Sv-re is ő tervezte meg a festményeket én csak annyit mondtam neki hogy valami sárkányos legyen!A tank pikkelyes lessz a hasidomon karmok,a farokidomon meg természetesen a farka!A láncvédőn is pikkelyek lessznek,a fejidomra már nem emlékszem mit talált ki!Kerül rá logo meg felirat is de azt valami spéci cuccal csinálja mert csak akkor fog látszani ha egy bizonyos szögből rásüt a nap!
Doky érdekes színe van annak az SV-nek... :)
www.motostyling.hu
www.privi.hu/sv650
A textil táskáknak van még egy nagy hátrányuk, mégpedig, hogy elég necces a motoron hagyni túra közban ha valahol leparkolod a mocit. De ha megint csak az árat nézzük ebből vehetsz három-négy garnitúrát egy doboz szett árából, és még csak nem is típus specifikus. Ha mocit cserélsz ez arra is bizosan jó lesz, vagy ha majdan eladod az is könnyebben fog menni ,hiszen a motorok nagy többségére felrakható.
Üdv: Szabi
Mondjuk az aszfalt azért hideg,úgy kanyarodtam,mint a kempingbiciklivel
Más is volt ma kint gurulni?
Csináltam egy képet a békéscsabai Honda előtt:
http://www.louis.de/_409f7aa42...
http://www.lou
is.de/_409f7aa42...
A másik amiben a segítségeteket kérem. Az egyik barátom szeretne motort venni, de csak korlátos jogsija van. Nem tudtok véletlenül eladó SV-t ami 25kw-ra van vizsgáztatva? 2003 utáni kellene milla alatti árral. Használtautón kettő van, azokat néztük.
Köszi:D
A kipuff leömlő tömítés egszer használatos?
Anyagi helyzetemre való tekintettel a raktáron maradt összes cuccból 20% engedményt adok a héten. Jelzem már a jelenlegi is beszer ár alatt van, de most kell a lóvé...
A másik srác egy picivel olcsóbb meg ő egyedi dolgokat is csinál ugye de rá többet kell várni!
Épp ezért szólok neked Sanyi,hogyha még most (tehát ezen a télen) akarod a békát szépíteni akkor ünnepek után keress meg és összehozlak a sráccal aztán kitaláljátok majd hogy milyen mintát is akarsz!
Tudnál mondani árat sv1000s összes idom és ETZ125 tank,oldalelemek és sárvédők fényezésére.A TZ-met olyasmi színűre szeretném,mint amilyen most (türkizmetál),az SV-nek is valami izgalmas piros szín lenne jó.
Kérlek válaszolj itt vagy privátban a kekmz@freemail.hu-ra!
köszönöm!
Sziasztok!
Aki még nem fedezte volna fel magát a vidiben az katt a linkre:)