Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. Az adatlapod fotóin 2006-os nak írod az évjáratot, itt 2007-esnek. melyik a jó?
Kár, hogy így lesett az ára, indokolatlannak tartom. Bár lehet, hogy nemsokára felértékelődnek a használt dolgok mert nehezebb lesz hitelhez jutni meg nem is lesz miből. Az autószerelőimmel beszélgettünk erről, mivel kevesebb új gép fogy ők jobban járnak mert hajlandóak az öreg szutykokhoz is hozzányúlni(ezért járok hozzájuk mert manapság ez ritka, könnyebb az újhoz új alkatrészt venni mint a régit megjavítani) így egyre több a melójuk.
Semmi gond,meg kell nézni többet is és aminek jobb az ár/érték aránya azt kell megvenni.Ja,11400 km-van benne és szervízkönyves,ezt még azthiszem nem mondtam.Extrák láthatóak a képen.
Üdv:Balu
Halihó! Az igazság az, hogy nem engem érdekel hisz nekem van, hanem egy jó barátom erősen gondolkodik egy Sv-n. Igaz egy kicsivel olcsobban szeretne venni és ahogy nézem a hírdetéseket fog is találni,mert már nevetséges árakon is lehet kapni. Persze az állapotukról nem tudok semmit csak az árukat láttam a hasznaltauto.hu-n. Félre ne érts nem alkudozni akarok, inkább ha tudok segítek. Amit tudok tenni az annyi, hogy felhívom a barátom figyelmét a motorodra és majd keresni fog ha érdekli. Üdv: Szabi
Szia Szabi!
2007/5.havi és 1650eft az irányár.Komoly érdeklődő esetén valamennyit engedek az árból.Jár hozzá az összes gyári alkatrész is.
Szia Balu. Mikori a motorod és mennyit kérsz érte?
Sziasztok!
Eladó az sv1000s-em akit érdekel a 30/9089573-as számon elérhet.
köszi a válaszokat srácok
jó hétvégét :)
Hello! Gyári beállítás a hátsó rugóstagon 650n-nen 3asba, s-esen a 4-esbe. Mikor megvettem 4esbe volt, felénk nagyon szarok az utak sajna sok az ugrató és gondoltam átteszem a 3asba. Kétszeméllyel is abban van, nekem megvan az eredeti kulcsa szóval átállítani 1 perc lenne, de nem szoktam bántani, 2 személlyel óvatosabban megyek!
Én hosszú napi többszáz km-es túrán is voltam utassal, illetve ilyenen csak utassal mentem még kivéve az 577 ahol a szerpentinen ugye egyedül megyek szivesebben(bár addig néha vmelyik lányom elkisér, nehéz őket lerugni ha kitolom a motort ) és eddig még nem állítgattam a hátsó rugóstagot, igaz az elejét sem......lehet, hogy csak egyszerüen lusta vagyok. Biztos jobb ha állítgatod, de utassal úgysem úgy megyek mint egyedül amit az is mutat, hogy utassal még nem estem míg egyedül már igen(kivéve mikor elütöttek, de ott oldalról találtak el). Persze az is lehet, hogy utasra van állítva a futóművem és ezért egyedül megyek sz@rabbul.
értem, köszi!
Ezzel a motorommal még nem voltam hosszabb túrán két személlyel. Ha csak pár Km-ert motorozunk ketten nem piszkálom, nem éreztem semmi gondot vele. Persze a tempó light-os, a kedvesem nem egy motor versenyző. Fiúkat pedig nem viszek, csak ha ég a házl
Viszont a régi motorom hátulját mindíg keményítettem ha csomagokkal ketten indultunk motorozni hosszabb útra.
és akkor ha valaki mögéd ül, te se állítasz rajta, úgyhagyod, ahogy neked egyedül jó?
Ez így jó, én is csak lustaságból és mert összekenem magam ha tekergetném, de a próbálkozás főleg eleinte nem árthat.
Köszi :)
Érdemes egyszer próbálgatni a beállítást mert sokat lehet javítani rajt. Persze rossz irányba is elvihető de ezen a hétköznapi szinten nem bonyolult. Ha az alap beállításokat felírod, a legrosszabb esetben is vissza tudod állítani és nem tudsz elrontani semmit, viszont ha sikerül a beállítás akkor meg fogsz lepődni a külömbségen. Egy kicsit utána jártam a témának mert engem is foglalkoztatott és sok segítséget kaptam itt a fórumon is( Köszi mégegyszer ). Alapból az állítható futóműveket 1 személyre és kb75Kg-ra lövik be. Na ez nálam kapásból nem stimmelt. Ezért is próbálkoztam és az eredmény jó lett. Üdv: Szabi
én se tekergettem... úgy vettem, hogy elöl 2 ricni látszik ki. (650). A hátsót még nem néztem meg. Én még soha senkit nem vittem, szóval elképzelni se tudom, mennyivel ül lejjebb a motor, ha valaki felszáll hátra. És mennyire könnyül el az eleje (kormányzás, irányítás). Vagy nem számottevő? Akit én először felültetnék magam mögé, az 80 kiló körüli, én magam meg 90 körüli vagyok...
z.
Én soha nem tekergettem egyiket sem......kompromisszum nincs, olyanra állítom mintha csak egyedül mennék és ha utassal vok(mondjuk ez elég gyakori) akkor óvatosabban megyek.
sziasztok,
Ti ha utassal mentek, mennyit tekertek ár a hátsó előfeszítésre?
Vagy be van állítva egy kompromisszumos pozícióba, és utassal vagy utas nélkül is ugyanazt használjátok?
köszi
z
Mondjuk 7000? Kb. 2 hétig volt fent a motoron. Ha érdekel csörögj. 0620 2164064
És mi az ára?
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy megbízható hozzáértő szakembert, aki be tudná állítani a motor elektronikáját a sport légszűrőhöz és sport kipufogóhoz?
Előre is Köszönöm!
Üdv
Szia!
Nekem van egy feleslegessé vált rendszámtartóm.
Így néz ki:
http://www.svmedia.hu/kiegeszi...
Oké!
Van pár cuccom, hátha valakit érdekel...

Eladó:
- Motul túraláncspray (nagyból utántölthető, 100ml) 1500Ft
- Shox meleg téli maszk (nyakvédős, új, csomagolt 2db) 2490 helyett 1500Ft
- Sima sárga XXL kukásmellény fekete varratokkal (új, csomagolt) 500Ft
- SV 650 kuplungkar (új) 2000Ft
- SV 650 fékkar (új) 3700Ft

SV-s pólók:
- fekete M-es póló nyomat nélkül 600Ft
- piros XL-es póló elöl svmedia nyomattal, hátul V2 power felirat 1500Ft
- piros XL-es póló elöl svmedia nyomattal, hátul V2 power felirat 1500Ft
- fekete XL-es póló elöl svmedia nyomattal, hátul V2 power felirat 1500Ft
- fekete-krémszínű svmediás sapi 1500Ft