Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenféleképpen,csak annyi a melóm hogy nincs időm kiugrani hozzád!
Megpróbálok pénteken hamarabb elszabadulni de majd előtte még hívlak!
Érdekel még a gumi?
Elküldtem ezt a linket egy srácnak aki épp egy ilyet árul.......ha az svmediat megnézed ott árulja.
Fúúú de ocsmány
Hello!
Nincs valakinek egy felesleges indítókulcsra való "fekete műanyagja"?
Télleg elég ganéjul néz ki!
Ok! Javítottam! Köszi hogy szóltál!
Hát nem egy szép darab az biztos, mint egy béka komolyan
Láttatok már ekkora csúfságot ? Most tataláltam a használtmotorlap.hu-n. Már eleve a zöld szín is síkít de, hogy ennyire csúnya zöld
Szeva stylus, bejelöltem, de amúgy Nyáregyháza vagy Nyíregyháza , mert nem teljesen mindegy?
Amúgy segitene nekem valaki egy normális kis rendszámtartót szerezni jó árban?
Csináltam iwiw-en egy fiókot Suzuki Sv650s néven! ha gondoljátok keressétek meg! Kicsit személyesebb mint a fórum! Célja Túrák találkozók szervezése! Nem csak 650-s gépeknek! A nagy tesókat is várom szeretettel!
Nincs értelme!
Szevasztok!
Tudom,hogy lerágott csont,de érdekelne pár vélemény,mert jelenleg nem tudom igazán eldönteni.
Érdemes-e hátul 190-es gumival próbálkozni,vagy maradjak a 180-asnál?
Gumi tipus.: Conti RaceAttack Street
Előre is kösz a segítséget mindenkinek!
Sziasztok van elado SV1000 s alkatrészeim ha valakit érdekel hivjon 06 70 338 90 99 Első lámpa enyhén karcos képet tudok küldeni fejidom tarto konzol görbe de nem törött egyengethető bal oldali gyári kipuff javitott fejidom stb... sajnos volt vele 1 bukfencem jövöre N esnek lessz átipitve igy ezek az alkatrészek már nem kellenek.
Jaja, hangot kérünk. Amúgy tényleg szép
Megpróbálok! Szólok majd!
Elfogadható.......úgy tűnik van olyan jó mint a többi hasonló dob. Hangot tudnál feltenni?
49000Ft ha kérsz bele szükitőt amivel teljesen gyári hangja lesz és fél perc alatt berakható akkor 53000Ft
Hoppá......erről nem hallottam, egész jó.....ár?
Ő milyen? A Raptorom nézett ki így.
Kész a pufóm! Hogy tetszik?
2002 es karbis... igen vmi cső lehúzódását mások is mondták. megnézegetem ahogy tudom hogy nincs e lecsúszva valami