Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs esetleg valakinek eladó első gumija?
Hali
Ezt a tankvédőt hol vetted és mennyiért ?
Egyértelműen Motul 5100! No olajfogyasztás+fasza váltó.
Feldobok egy jó témát!
Ki milyen olajat használ és mik a tapasztalatok?
Én először Valvoline-t használtam,azzal nagyon meg voltam elégedve majd jött a Castrol Actevo de ezt egyszerűen zabálja a motor!
Az olaj evésnél azért elég nagybean befolyásolja a dolgot, hogy mennyire vékony olajjal jár valaki. Egy fél szintetikus olajból biztos nem eszik annyit mint egy ful szint.ből. Ja és persze a fordulatszám, én nem forgatom 6, max 8000.ig. A v-2-ő a magas fordulatszámra kényes.
Egyértelműen a szinterezés a jobb és tartósabb. A barátom tavaj télen szintereztette a felnijeit, gyönyörű lett. Olyan a festék réteg, hogy nem pattanik le akkor sem ha kalapáccsal rá ütsz. Persze ezt nem a felnin próbáltuk, inkáb össze lapul vagy kenődik de nem pattanik le,. ez a festő mutatta. A csapágyakat term. ki kell venni, mert nem lehet kimaszkolni és a nagy hő sem tenne jót neki, és elötte le kell homok fúvatni. Akik ezzel foglalkoznak tudják ezt és nem gond. A szín választék tényleg nem akkora mint a hagyományos festékeknél de a végeredmény csoda szép és tartós. Én az idén fogom megcsináltatni.
Sziasztok!

Tudom, hogy ez SV-fórum, de ha már szóba került a Gladius, akkor megkérdezném, hogy mit szóltok az új Kawasaki ER-6n-hez? Szerintem nagyon jól sikerült és az osztrák www.1000ps.at ill. a német Motorrad (www.motorradonline.de) máris nagyon pozitív kritikákat kapott.
Igaz ez nem V2-es, hanem soros, de mindenképp egy remek alternatívát jelent a kategóriában, ráadásul a 2009-es modell még sokkal dögösebben néz ki, mint a 2008-as, ráadásul ezen már biztosan kijavítottak minden gyermekbetegséget. Mindkét tesztben kiemelik, hogy a lakkozás és összeszerelési minőség immáron kitűnő.

Gondolom árban szinte teljesen egy szinten lesznek a Gladius-szal, így mi motorosok csak örülhetünk, mert 2009-ben rögtön két remek alternatíva közül választhatunk majd.

Üdv

Peti
Hello! Az olaj témához annyit h mióta lecseréltem az olajat nem vettem észre hogy fogyott volna, 4000km-t mentem vele. stylus69: amit betettél animációt nem igazán jól műkődik! Hali
jah még egy ami szerintem fontos, fujásnál azért elég jol kitudják kevern iaz eredeti szint, mig szinterezésnél ez nem müködik ilyen jol
szia!

tudtommal, meg tapasztalato szerint a szinterezés tartosabb,jobban birja a gyűrődést, és vastagabb rajta a festékréteg, mint egy normál fényezésen, de azt hogy felnit szoktak e szinterezni azt nem tudom, én azt hallottam hogy fujni szokták, de nem olcson mert hát nem egyszerű szépre megcsinálni
szinterezéskor meg kamrában szokták ráégetni a festéket, ott ne tudom hogy akkor kikell e venni a csapágyakat vagy ilyesmi, meg szinterezés előtt homokoltatni szokták, szoval szerintem az szinterezésnél nagyobb előkészület kell
A szinterezés is megfordult a fejemben, csak az a baj hogy nem tudom melyik lehet tartósabb. Fényezés vs. szinter?
Át fényezésben tudok segíteni,a fényező haverom gyönyörűen dolgozik és nem drága,csak kicsit lassú mert tele van melóval!
Sziasztok srácok!
Felni(át)fényezés, polírozás terén van valakinek valami tapasztalata?Valamivel fel kéne dobni a gépezetet.
Én 4 SV-s srácot ismerek és nekik is csipegeti az olajat! A szerelő is azt mondta hogy a V2 főleg! Akkor ti szerencsések vagytok!
Az enyémben majdnem 24000 Km van de két olajcsere közt semmi olajfogyasztás nincs. Nekem még soha nem kellett olajat utána tölteni.
Teljes airbrush festés,új első gumi,fékbetétek,piros plexi,Givi csomagtartórendszer,felnicsík,stb.,stb.!

Olaj téma:nekem 6000 km-en most megeszik 3/4-ed litert,igaz már 42000 km.-nél járok,mikor megvettem 14000-rel akkor még csak fél litert evett 6000-ren!
Sziasztok!
Ez az olajevés minden svnél van? Nem azért kérdezem de az enyémen nem venném észre hogy egy kortyok is evet volna! igaz még csak 5000km van benne! És nem is bánok vele finoman olykor olykor! árkezdem azt hinni hogy az enyémnek van baja!
Az elég szép. Zsákolhatom a pénzt én is mert tavasszal az lesz az első dolgom, hogy viszem szervízbe.Köszi az infót.Üdv: Szabi
Hali! 32800-at fizettem a kötelező dolgokra! Nem is bánom hogy nics jó idő
Hali ! Mennyit fizettél a 24-es szervizért. Csak azért kérdezem mert nemsokára nekem is ez következik és kíváncsi vagyok ,hogy mennyibe fog kerülni.
Hali!
Igaz nem most volt az oljevés téma de tegnap volt a 24000-es szervíz és megkérdeztem a szerelőt!
Azt mondta, hogy akkor van gáz ha 1000 km-en 8dl-nél többet eszik! Megis nyugodtam és egyben meg is lepődtem! Én meg azt hittem, hogy az enyémmel van valami gáz hogy mindíg utánna kellett tölteni, és annyit! Kiszámoltam én 1000km-enként kicsivel több mint 4 dl-t töltöttem utánna! Szerelő azt mondta az normális! Nem tudom már kivel vagy kikkel beszéltünk róla itt a fórumon. Valakinek ilyen téren tapasztalat?

jano2 mit csinálsz a gépen, hogy így szétkaptad ha szabad kérdeznem
Tessék!

Ma lecsupaszítottam szeretett Sv-met,tavaszra teljesen kiglancolom!
Valaki tényleg dobhatna fel valami témát, meret így halott a fórum. Nekem semmi ötletem de valakinak csak eszébe jut valami!