Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igaz, hogy nem a szomszédban van Veszprém de azért megadhatodaz elérhetőségüket. (hátha)
Üdv.:gyroli
Ok.Gondolom még megvan a számom de ha nincs szólj és megadom!
Nyíregyháza vagy Miskolc környéki 2003 előtti SV-s van itt közöttünk? ha igen írjon már nekem plíz... kösszi
Ok.,valamikor kiugrok érte de majd előtte még felhívlak!
Oldalt 4mm,középen 3,2 a kopásmintáig.
Szia. Balatonfüreden lakom és a felniket Veszprémben csináltatom, a barátom is ott csináltatta, amit már említetem is.Az árat még nem tudom mert ő sok mindent szintereztetett váz, segéd váz, oldal deknik stb. és egyben fizetet. Ha érdekel megtudom kérdezni, ill. megadhatom a cég elérhetőségét. Nyugodt szívvel tudom ajánlani őkat mert értik a dolgukat, foglalkoznak még felni javítással alu.heggesztéssel stb. A csapágyakat is szakszerűen ki ill. vissza rakják. Üdv: Szabi
vaszabika!
Említetted, hogy idén szinterezteted a felniket. Elmondanád, hogy hol és mennyiért csinálják?
Üdv: gyroli
A csavar az én fejlesztésem volt( )mert az undertail fülei kicsik voltak és együtt a 3 anyag túl vastag volt ahhoz, hogy az eredeti bolhával tegyük vissza, de ez másik csavarral vagy bolhával szebben is összerakható. Azt tudom kitől vette a haver, de azt hiszem, hogy az a srác abbahagyta,de vki más az Ő szerszámaival folytatja tovább. Az svmedián utána lehet nézni(nem az enyém a fórum, semmi közöm hozzá csak hát az sv-ről ott lehet a legtöbb infót összeszedni).
Ez szimpatikus nekem is, bár az a 6 lapfejü csavar egy kicsit sikít. Hol lehet ezt kapni és mennyibe kerül?
Az az igazság, hogy sokféle kisipari termék van ezekből a piacon, de a púpból általában a gyári kerül ki győztesként. Egyik havernak viszont 1 hete ezt szereltük fel a gépére: undertail+rendszámtartó
Halihó. Valaki tud ajánlani valami esztétikus és nem túl drága renszámtartót, ill. a hátsó ülésre púp is kellene.1000-hez
Este megmérem.
Új gumim az nincs!Ez is csak azért van mert megmaradt az sv-ről!
Meg tudnád mérni hogy mennyi futófelület van még rajta?
Hello bear!
Zsírúj gumijaid nincsenek véletlenül?
Fix 6000ft.Egyépként tőlem vetted a hasidomodat is!
Mennyi és merre laksz?

A balesetre visszatérve tényleg nagyon durva!Nagyon vigyázzon magára mindenki!
Ha elolvassátok a cikk után lévő néhány hozzászólást az még durvább!Szívesen derékbatörném azt az 1-2 hozzászólót aki ennyire gyökér!
Bár nem ismertem egyik kollégát sem,nyugodjon békében legyen neki könnyű a föld
Őszinte részvétem..........Nagyon csúnya....
Nem ismerte valaki ezt a párt véletlenül?
Nagyon csúnya baleset....ami itt törtét...
http://www.kemma.hu/cikk/18517...
Köszi szépen a gyors választ, sokat segített.
Nekem van!120/60/17 metzeler roadtec z6,kb. 85%-os!
A szerelőd vagy egy idióta vagy hazudik vagy egy nagyon egyedi esettel találkozott,az én haveromnak is kikönyökölt a blokkja 24000 km.-nél de azt tudni kell hogy a két kezén nem tudná megszámolni hogy hány hátsó gumit durrantott már le!
Tény hogy az sv több olajat eszik mint egy sor négyes mivel v-blokk,a hátsó hengernek gyengébb a hűtése ezért nagyobb a hézagolása!Nekem is eszegeti az olajat de már van benne 42000 km. azonkívűl néha csutkagázon is használom s a v-blokk nem szereti annyira a tartós magas fordulatszámot!
Egyébként nekem még a motorral eddig semmi bajom nem volt,és a v-motor amúgy is tartósabb mint egy sornégyes!
Csak ajánlani tudom az sv-t,hamarosan én is el akarom adni és vagy 1000-res sv-t veszek vagy Tuonót mert a v-motor szerintem a legjobb konstrukció nem beszélve a semmihez sem fogható hangjáról!
Sziasztok!

Mostanában sv 650s-t nézegetek következő mocinak, csakhogy tegnap a szerelőm röviden tömören ezt mondta rá: "Csak akkor vegyél ilyet, ha szerelgetni akarsz". Oka is volt erre, mivel előtte volt nála egy 2000 km-es cagiva 650-es raptor (blokk u.a.), és egy 300km-es úton megette az összes olajat, a blokk megfőtt. Garanciában nem cserélték neki, "ugyanis néznie kellett volna az olaj szintjét egy tök új mocin".
Látok rengeteg sv-t, melyekkel csak túráztak (60 000E km), stb. Most akkor ez egyedi hiba lenne? Most is volt szó olajfogyasztásról...valaki, aki ebben a témában jártasabb, mesélne erről egy kicsit?
Előre is köszönöm a segítséget.
D
Hello!
Így vettem a gépet és londonban használták, ott volt szervizelve is szal nem kizárt hogy ott vette!