Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy hallottam,hogy azért nem lehet már újat kapni belőlük,mert ez a blokk nem felel meg az euro3 környezetvédelmi előírásnak.Ha tényleg így van,akkor nem lesz új addig,amíg nem csinálnak egy tök új blokkot.
De szerintem ha veszel egy 2-3 éves használtat tizenegykétezer kilóméterrel,nem jársz rosszul.Én 4 évesen vettem 17000-rel az új 2,2M árhoz képest 1,2M-ért.Persze nem hibátlan,de sokkal jobb döntés,mint egy 650-es szerintem.
Szia. Elösször is köszi, hogy leírtad, végre valamit értek is belőle de azért még pár kérdés. Mivel 100 kg fölött is vagyok kezdem azzal, hogy a a rugó előfeszítést betekerem 1-2 rovátkáig. Ez mennifog ha jól értettem. Ezután tekerjem be a húzó csillapítás és a nyomócsillapítás csavarjait és probálgassam a motort, miközben meg meg állok és kifelé tekerem az állító csavarokat 1/4, 1/2 fordulatonként? Ha jól értettem . A teleszkopba milyen olajat javasolsz, mert már ahogy Sanyi is írta illene lecserélni. ( Sanyi ha olvasod szólj hozzá te is ), illetve a tel. szimeringem is könnyezik, úgy hogy télen szimering csere. Gondolom ezért is lehet szar a motorom eleje.Első lendületre ennyi. Köszi a segítséget .Üdv : Szabi
Azért köszönöm.
Még mindíg lehet kapni Sv-1000-et egy két kereskedőnél., csak venni kell a fáradtságot és jól körülnézni. Ne halgass a magáról olyan sokat gondoló emberkékre. A használtautó.hu-n/ motor. ott is árul még egy kereskedés újat 2008-as ként, persze a gyártási éve régebbi, és vannak kevés kilóméterrel jónak tűnő vételek. Viszont tanácsként mondom, hogy nehogy elcsábulj a 650-es felé, mert megfogod bánni. Akkor inkább vegyél használtban nagyot, az igaz, hogy használt de jó árban megkapod. Egy-két év mulva pedig veszel egy újat addigra úgy is jön az új 1000-es vagy 1200-es. Üdv : Szabi
Mivel nincs fent, nyilván nem kapható. De ha TL-t kérdezel, amit 2002 óta nem gyártanak, akkor sztem nem nagyon néztél körbe.
Ezres SV-t már csak használtban kapsz, a beragadt modelleket már felvásárolták nagyon régen.
Szia Szabi!
Felső kis csavarral a húzócsillapítást állíthatod, a hatlapfejűvel pedig az előfeszítését a rugódnak.
Ha kicsit nehezebb vagy, akkor max 1-2 rovátkát kell hogy kint hagyj a jelből, nyugodtan csavard be.
Nyomó fokozati csillapítást alul tudod állítani.
Húzó és nyomófokozatnál a betekert állapotból max 1-et nyiss. Nekem 1/4 és 1/2 van állítva, viszont ez már nem biztos, hogy jó rosszabb minőségű úton megfelelő.
Pl. ha nagy a húzófokozati csillapításod akkor kanyarban, rossz úton elpattoghat az eleje, ha keveset csillapítasz, hullámzik, ami szintén nem jó.
Tsanyinak igaza van, próbálgasd, de a csillapításokat 1/4-del változtasd alkalmanként és próbálgasd.
Bocsi ha hosszú lett.
SV 1000-hez van blokk alkatrészem!Ha valakit érdekel hívjon!209311094.
Ugy látszik te sem nagyon tudtad
Szia már nem gyártják azt hiszem 2007-es az utolsó model csak 650-esbe van 2008-as
Tudomásom szerint nem gyártják már, legf. "beragadt" modellt ha kapsz valamelyik kereskedésben. Nem tudom pontosan mikor hagyták abba a gyártást.
Azért ennyire amatőrnek nézz... Én is megnéztem a hivatalos oldalt, de sv 1000 ret sehol sem találtam! Nem a 650 es érdekel! Azt kérdeztem h lehet -e még újonnan sv 1000 rest venni, és ha igen akkor hol?
Te vicces gyerek vagy bazzz...
http://suzuki-motor.hu
http://idom.svmedia.hu oldalon találsz pár megoldást :)
Sziasztok! Mint ifj padawan érdeklődnék hogy suzuki sv vagy tl 1000 res motorkerékpárt gyártanak-e még, és ha igen akkor honnan lehet beszerezni és kb milyen áron? Ez a motor nálam nbr1.
Sziasztok!

1999-2002-es SV650s motorra lenne szükségem pár dologra:
- kék színű első sárvédőre
- az első lánckereket takaró deklire (kép mellékelve)
- lánctakaróra (kép mellékelve).

Ha valaki tud ilyenekkel szolgálni, az írhat itt és/vagy a krajcsek@gmail.com emailcímre.
pistike0718@freemail.hu
Azt megkérdezhetem mennyi van? Látom más is érdeklődött.
Előre is köszönöm!
Üdv
Na most megbuktam ...... én sem értek hozzá csak leírtam mit csináltam és nagyjából jó lett, de mint írtam igazán jó csak a szerelő tevékenysége után lett.......az svmedián vannak akik értenek hozzá, talán ezt a topicot is olvasgatják, ott van külön topic a futóműnek is......
Mail ment.
Szerintem az LSL kicsi! Olyan sok mindent nem védhettt!
A rögzítésével szerintem semmi gind sincs. Az, hogy tetszik e , már a te döntésed. Nem vészes szerintem.
És olyat hol tudok venni?
Szia!
Hát szerintem nem egy életbiztositás a rögzítési módja, és nem is túl szép.
Inkább LSL-t vegyél, talán egy 10-essel kerülhet többe.
Sziasztok!
Szerintetek ez a gomba megér 14 rugót? Felrakhatom a mocimra? Vagy gagyi?