A k3 az 2003, k4 az 2004 igy tovabb... A tiednek az lenne a evjarat kodja hogy k2... de a gombolyu sv-k nel meg nem volt ez a jeloles. Akkor Peti szaki szerint neked 9es kell! Nekem a 2001 650-ben 8as volt... es semmi extrat nem produkalt.
Igazából egy ezresnél többet nem gondoltam kérni egy párra,már csak azért sem,mert munkaidőben,a cég esztergáján és anyagából csinálom
Ami nekem is van,annak csak az egyik belső (az emelővel érintkező) oldala van letörve,a másik egyenes,egy GSXR-es gyereknek kellett egyszer csinálnom egyet,mert neki az egyik elveszett,a másikat ideadta,azt másoltam le,de Tőle nem jött panasz rá,szóval biztos jó.
Csak annyit kérek,hogy akinek kell,az küldjön emilt,mert innen a fórumról nem annyira akarom összeszedegetni,két mailt kaptam már,az övéknek ma nekilátok.
Itt vannak a bontó számok,végig kell hívni mindegyiket,mert mindegyiknek más cuccaik vannak.Valamelyiknek még gyári csomagolt alkatrészeik is vannak gyári árak alatt:
Vecsés 20/9745559,
Bp 70/5850436,
Baja 30/5798360,
Jánoshalma 30/9643532,
Csepel 20/9352002.
Bp.20.ker 20/4256333
Megmondom őszintén hogy 2-3000 Ft.-nál többet nem nem adok érte mert annyiért megcsinálják itt helyben is,igaz nem eloxálva!(Dehát az alu úgysem rohad!)
Tehát ha ennyiért megcsinálod nekem akkor köszönöm ha nem akkor pedig örültem a szerencsének!
Egyébként ezek kerülnek 3-4000 Ft.-ba tehát kb. 2000 Ft.-ot kérnék egy párért ha én csinálnám!
Azt hiszem az 1000-ét uyanoda és ugyanazokkal a rögzítésekkel tette fel a 650-re és csak tényleg kis hekkelés volt a dologban.....viszont nekem csak a csupasz gátló van felfogató konzolok nélkül.......de jobb mint a gyári
Megmondom őszintén h nem tudom szerintem a rögzítési pontok ha megvannak akkor igen. küldök egy képet h az 1000-en h van rögzítve és nézd meg h a tiéden van-e ilyen rögzítési pont.
Sziasztok!
Eladnám az sv1000s mocimat.Akit érdekel képet talál az adatlapomon,elérni meg a 30\9089573-as számon lehet.
Széles utat,olcsó benzint,gumifákat!
Köszi,de megoldódott a váltókar problémám.Kaptam bontottat 5.000-ért.A kormánygátló már érdekesebb kérdés,régebben kicsit utána néztem a dolognak de nem taléltam meg a helyét a 650-esen a kormánygátlónak.Csak utángyártottból tudtam volna megoldani.Szerinted hogy lehet feltenni az 1000-es gátlóját?Mert az lehet,hogy érdekelne.
véletlenül idetévedtem
és ha már itt vagyok annyit szeretnék kérdezni hogy:
kb mennyi egy SV 1000 S vége?
és gyárilag full idomzattal lehet-e kapni?
előre is kösz
üdv
Épp tegnap voltunk azon a telepen egy másik cégnél. A jövőhéten öszzehozzuk, de 5.6-ost még véletlenül se használj! Még a 8.8-as is volt, hogy eltört a blokk rezonanciájától!
Szia
Sajnos abban nem tudok neked segíteni, mert egyenlőre nincs bukógombám.
Igaz, van egy élő rendelésem a Spirro KFT-nél, egy DHM bukógombára/ 3hónapja/
Lassan vége a szezonnak, úgyhogy kivárom , mi sül ki a dologból.
Na itt vagyok már,ma tele voltam melóval.
tsanyi!
Pontosítok a Fehérvárival párhuzamos Kondorfa utcában dolgozom a Geodesy kft-nél,6-8 szám.
A Galvani (túloldalon Andor) utcában kell befordulni,nem tudom,ismerős vagy-e a környéken.
Egyébként a 8.8-as csavar az elég jó szilárdságú,szerintem az 5.6-os is elég ahhoz,hogy a kis sebességgel eldőlő motort megfogja,de elhajoljon nagyobb tempónál.
Ha tényleg be tudod küldeni valakivel,az sokat segítene!Köszönöm!
Emelőszem-téma:Ezt tudok csinálni,de eloxáltatni sajna csak feketére tudom,mert itt a cégnél csak fekete meg natúr eloxot csinálunk.Akinek megfelel a natúr vagy a fekete,írjon emilt a kekmz@freemail.hu-ra,7végén nem leszek netközelben!
2002 es motorról van szó.. az miylen?
Csavart viszont sajnos nem tudok adni hozzá!
Ami nekem is van,annak csak az egyik belső (az emelővel érintkező) oldala van letörve,a másik egyenes,egy GSXR-es gyereknek kellett egyszer csinálnom egyet,mert neki az egyik elveszett,a másikat ideadta,azt másoltam le,de Tőle nem jött panasz rá,szóval biztos jó.
Csak annyit kérek,hogy akinek kell,az küldjön emilt,mert innen a fórumról nem annyira akarom összeszedegetni,két mailt kaptam már,az övéknek ma nekilátok.
üdv
Itt vannak a bontó számok,végig kell hívni mindegyiket,mert mindegyiknek más cuccaik vannak.Valamelyiknek még gyári csomagolt alkatrészeik is vannak gyári árak alatt:
Vecsés 20/9745559,
Bp 70/5850436,
Baja 30/5798360,
Jánoshalma 30/9643532,
Csepel 20/9352002.
Bp.20.ker 20/4256333
jól látom hogy Nyíregyi vagy ? ha igen esetleg egy MSN címet cserélhetnénk?
Tehát ha ennyiért megcsinálod nekem akkor köszönöm ha nem akkor pedig örültem a szerencsének!
Egyébként ezek kerülnek 3-4000 Ft.-ba tehát kb. 2000 Ft.-ot kérnék egy párért ha én csinálnám!
Ezt nem gondoltam volna!
Nem tudom,mennyit kérhetnék emelőszemért,azt sem tudom,mennyiért lehet venni
Megmondom őszintén h nem tudom szerintem a rögzítési pontok ha megvannak akkor igen. küldök egy képet h az 1000-en h van rögzítve és nézd meg h a tiéden van-e ilyen rögzítési pont.
Eladnám az sv1000s mocimat.Akit érdekel képet talál az adatlapomon,elérni meg a 30\9089573-as számon lehet.
Széles utat,olcsó benzint,gumifákat!
Köszi,de megoldódott a váltókar problémám.Kaptam bontottat 5.000-ért.A kormánygátló már érdekesebb kérdés,régebben kicsit utána néztem a dolognak de nem taléltam meg a helyét a 650-esen a kormánygátlónak.Csak utángyártottból tudtam volna megoldani.Szerinted hogy lehet feltenni az 1000-es gátlóját?Mert az lehet,hogy érdekelne.
Köszi
és ha már itt vagyok annyit szeretnék kérdezni hogy:
kb mennyi egy SV 1000 S vége?
és gyárilag full idomzattal lehet-e kapni?
előre is kösz
üdv
Az emelőszem engem is érdekelni. Egy fekete mennyi lenne?
Sajnos abban nem tudok neked segíteni, mert egyenlőre nincs bukógombám.
Igaz, van egy élő rendelésem a Spirro KFT-nél, egy DHM bukógombára/ 3hónapja/
Lassan vége a szezonnak, úgyhogy kivárom , mi sül ki a dologból.
tsanyi!
Pontosítok a Fehérvárival párhuzamos Kondorfa utcában dolgozom a Geodesy kft-nél,6-8 szám.
A Galvani (túloldalon Andor) utcában kell befordulni,nem tudom,ismerős vagy-e a környéken.
Egyébként a 8.8-as csavar az elég jó szilárdságú,szerintem az 5.6-os is elég ahhoz,hogy a kis sebességgel eldőlő motort megfogja,de elhajoljon nagyobb tempónál.
Ha tényleg be tudod küldeni valakivel,az sokat segítene!Köszönöm!
Emelőszem-téma:Ezt tudok csinálni,de eloxáltatni sajna csak feketére tudom,mert itt a cégnél csak fekete meg natúr eloxot csinálunk.Akinek megfelel a natúr vagy a fekete,írjon emilt a kekmz@freemail.hu-ra,7végén nem leszek netközelben!
sziasztok