Minek raksz bele iridiumosat? Ugyanannyit bír mint a gyári, semmi többletet nem ad. 12 ezer után már rendesen hallani lehetett ahogy kopog a motor, mert nem kap pontosan ott szikrát ahol kéne. Így egyszer vettem ilyet, többet nem fogok.
Amint elérte az üzemi hőfokot folyamatosan fulladozott a motor (Stop táblánál megálltam és amint a ford visszaesett alapjáratra lefulladt, de olyan is volt h sebességberaktam és lefulladt)
Gyertyacsere után leredukálódtak ezek a hibái (asszem kb 4-5 e km volt a gyertyában)
amúgy a könyv is azt írja ha a CR8 as nem jó mehet bele a nagyobb hőértékő CR9
Hát akkor tényleg szerencséd volt Zizó,gratula az új géphez és csak balesetmentes kilómétereket kívánok neked.Gondolom egy "cseppet" más volt a busa az sv után...
Lehet hogy volt mar ilyenkerdes, de nem olvastam vegig a par ezer hozzaszolast :) SV650-hez kozepsztendert lehet-e kapni, es ha lehet milyen arban? Csak mindig elfelejtem felhivni kereskedot. Motort jovore tervezek egyebkent :)
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy a 2000-es évjáratú SV650S-embe milyen motorolajat tegyek, illetve, hogy ha olajszűrőt akarok cserélni, akkor azt a Suzukitól vegyem? Köszi
Hello Balu80
Igen sikerült, mázlim volt gyakorlatilag az új árán számolták be a 2007-es sv 1000 s-t, de elhoztam egy k8-as Hayabusát. Ez is egy szalon motor , de 0 km-es.
Sziasztok!
sv 650-eshez szeretnék egy kis olajat utánna tölteni. Milyen olajat töltsek bele szerintetek? Azt nem tudom milyen van benne, és kárt nem igazán szeretnék okozni!
Előre is köszönöm a segítséget!
Értem, köszönöm szépen. mostanában nemigen lesz időm motorozni, meg nagyobb pénzem se rá, de elfogom vinni. Remélem nem lehet olyan nagy probléma. Majd a szervízzel együtt gyertyát is cserélek. Irridiumosra váltani felesleges?
Szia!
Vidd be egy suzuki szervizbe ott az sds-el ki tudják olvasni a tárolt hibát és már tudod is mi a gond menet közben,ill bocs be lehet határolni a gond okát.Gyetyát meg a bele valót amit ir a felhasználoi könyv.
Néha csinál olyat a K4es 650esem, hogy nagyobb sebességnél (néha elő kell kergetni a lovakat 180-200) kiírja, hogy CHECK. leírás szerint csatlakozókat kellene átnézni a befecskendezésnél, vagy biztosítékot... de mi ez ha csak néha csinálja? lelassítok minden a régi... gyorsítok ritkán írja ki mégegyszer....
Pls help!
Vagy jelzi a veszélyt a jardokkal kapcsolatban, h ebből CSEKK lesz?
17000 van a gyári gyertyákban, milyen típusút javasoltok? Gyári vagy érdemes cserélni jobbra, illetve másra?
Szia Zizó!
Nagyon köszönöm a tippet,próbálkozok vele de elég lófütyi árat akarnak adni érte beszámításnál ezért próbálom meg inkább eladni.Ha sikerűl akkor megpróbálom valamennyivel megpótolni és egy normális(nem törött)motort akarnék venni ami egy darabig kiszolgál majd.Félreértés ne essék az sv sem törött nem azért adom el,csak elég könnyű belefutni egy használt törött motorba.
Neked sikerűlt lecserélni az sv-t?
Gyertyacsere után leredukálódtak ezek a hibái (asszem kb 4-5 e km volt a gyertyában)
amúgy a könyv is azt írja ha a CR8 as nem jó mehet bele a nagyobb hőértékő CR9
Jöjjön mindenki aki tud!
Eladó sorba került csodálatos SV 650S bringám, gyönyörű sárga színben.
Vezetett szervizkönyvvel, törzskönyvvel, gépkönyvvel, 2db gyári kulcsával gondos gazdától eladó szalon állapotú 2006 márciusi, limitált gyöngyházmetál citromsárga színű SV 650S 14.960 kilométerrel, második tulajdonostól. Rendszeresen szakszervizben szervizelt, fűtött garázsban tárolt, rengeteg extrával: Leo Vince sportdob (brutális hang), has idom, gyári üléstakaró, egyedi rendszámtábla tartó, felni csík, tankpad, villahíd pad, 80%-os Dunlop gumi. Ár: 1.269.000 Ft.
A hirdetés: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Elérhetőségem: 06 20 3660 023
Mert ajánlottak iridiumost ismerősék 2500ért/db. Így megérné gyári helyett? Észrevételek?
Pls help!
Előre is köszi.
megy a cirkusz, hogy kipufogót és rendszámot ellenőriznek a rendőrök.
szerintetek honnantól számít "felhajtott"-nak egy rendszám?
Lehet hogy volt mar ilyenkerdes, de nem olvastam vegig a par ezer hozzaszolast :) SV650-hez kozepsztendert lehet-e kapni, es ha lehet milyen arban? Csak mindig elfelejtem felhivni kereskedot. Motort jovore tervezek egyebkent :)
Elore is kosz a valaszokat.
Igen sikerült, mázlim volt gyakorlatilag az új árán számolták be a 2007-es sv 1000 s-t, de elhoztam egy k8-as Hayabusát. Ez is egy szalon motor , de 0 km-es.
sv 650-eshez szeretnék egy kis olajat utánna tölteni. Milyen olajat töltsek bele szerintetek? Azt nem tudom milyen van benne, és kárt nem igazán szeretnék okozni!
Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem most NGK CR9EK lakozik benne ezzel megy rendesen
Vidd be egy suzuki szervizbe ott az sds-el ki tudják olvasni a tárolt hibát és már tudod is mi a gond menet közben,ill bocs be lehet határolni a gond okát.Gyetyát meg a bele valót amit ir a felhasználoi könyv.
Pls help!
Vagy jelzi a veszélyt a jardokkal kapcsolatban, h ebből CSEKK lesz?
17000 van a gyári gyertyákban, milyen típusút javasoltok? Gyári vagy érdemes cserélni jobbra, illetve másra?
Nagyon köszönöm a tippet,próbálkozok vele de elég lófütyi árat akarnak adni érte beszámításnál ezért próbálom meg inkább eladni.Ha sikerűl akkor megpróbálom valamennyivel megpótolni és egy normális(nem törött)motort akarnék venni ami egy darabig kiszolgál majd.Félreértés ne essék az sv sem törött nem azért adom el,csak elég könnyű belefutni egy használt törött motorba.
Neked sikerűlt lecserélni az sv-t?