Bocsi jano2 de mégse áll a csere, mert ma sikerült kipróbálnom egy S-es modellt és jóval kényelmetlenebb mint az enyém és néha én is megyek hosszabb túrákra így számít a kényelem hiába nézne ki jobban a fejidommal. Mégegyszer bocsi.
Szia Balu80
Elég nehéz mostanában motort eladni, próbáld meg beszámítatni valamelyik kereskedőnél. Nekem is így sikerült lecserélnem Sok beszorúlt szalon motor van a kereskedőknél amitől szabadulnának. Egy tipp: Esztergomban van két EZREDES GIXER egy piros meg egy sárga. Két Bódis dobbal kérnek érte ha jól tudom 2,6 milliót Sok sikert!
Megegyszer átgondolom és pár napon belül biztosat mondok. Még annyit hogy mennyibe kerülne nekem(fényzés, átalakítás)? Csak azért mert jelenleg szűkös a keret.
Az átalakítás nem nagy kunszt,ha létrejön a csere megcsinálom mindkettőt hibátlanul!A fejidomon volt 2 repedés de már megcsináltattam!Neked egyébként úgyis színre kéne fújni de ha gondolod megcsinálom neked a fényt is rá!Félreértés ne essék,nem azért akarom elcserélgetni mert valami rossz rajta hanem azért mert sokat túrázok utassal és nekem már kényelmetlen!Az egész meló ha mindkettőt én csinálom max. 2 nap a fényezéssel együtt!Ha komolyan gondolod a dolgot hívj fel és megbeszéljük a részleteket!06706329857
Sziasztok!
Ha jól emlékszem valaki írta hogy át szeretné alakítani az S-es SV-jét N-esre. Kérem írjon az illető. De lehet rosszul emlékszem akkor elnézést.
Azt sajna nemtom de ha erre gurulsz valamikor megnézhetjük!Albertirsa nincs messze Abonytól!Egyébként Abonyban laktam 10 évig,lehet hogy ismerjük is egymást!
hali, na úgynézem csak én voltam a gyökér, mert most a hétvégén megjártam a komplett mátrát, semmi baj nem volt a futóművel. Nem rázott, nem húzott félre, pedig pásztótol mentem galyatető, kékestetőn át gyöngyösre, majd visza. A fogyasztásom is kevesebbre alakult 136,2 km-en 5,44 liter. Ami bajom van a géppel az csak a kormány. Mivel S es így nagyon kényelmetlen (legalábbis nekem) szerintetek rá lehet e valahogy szerkeszteni az N es kormányát úgy hogy a fejidom megmaradjon?
Remek hozzáállás... és az eredmény? Jövő héten megveheted ugyan azt 15 e km-el... Minek utána mindenki sokallta, közkívánatra km csökkentés történik, jó magyar szokás szerint....
Helló!
Szerintem érdemes lenne valami szoftver keresned amit pl. a szervízek is használnak hisz ezek magyar nyelven futnak, mert szerintem magyarra fordított könyv nincs.
Valamelyik oldalon már találkoztam ilyennel. Javítási útmutatóként kerestem talán rá.
Hát ilyen kort élünk mindenhez pc kell.
Üdv
Elég nehéz mostanában motort eladni, próbáld meg beszámítatni valamelyik kereskedőnél. Nekem is így sikerült lecserélnem Sok beszorúlt szalon motor van a kereskedőknél amitől szabadulnának. Egy tipp: Esztergomban van két EZREDES GIXER egy piros meg egy sárga. Két Bódis dobbal kérnek érte ha jól tudom 2,6 milliót Sok sikert!
sv1000s
Igen, engem érdekelne.
Ha jól emlékszem valaki írta hogy át szeretné alakítani az S-es SV-jét N-esre. Kérem írjon az illető. De lehet rosszul emlékszem akkor elnézést.
http://www.svmod.hu/2008/06/17...
Sajnos megválnék "kicsi" Suzuki GS500-asomtól, úgy érzem kinőttem. Ha valakit érdekelne, itt megnézheti.
www.kepesmotor.hu/suzuki/i?p=109311&c=3554&st
=suzuki%20gs500
www.hasznaltmotorok.hu/index.jsp?id=2&h_id
=1
77440&h_partner=0
www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/has
znal
tmotorok/117097/SUZUKI_GS500.html
Köszi, sziasztok.
Szerintem érdemes lenne valami szoftver keresned amit pl. a szervízek is használnak hisz ezek magyar nyelven futnak, mert szerintem magyarra fordított könyv nincs.
Valamelyik oldalon már találkoztam ilyennel. Javítási útmutatóként kerestem talán rá.
Hát ilyen kort élünk mindenhez pc kell.
Üdv