Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Bear!

Szombat délelőtt otthon vagyok át tudnék gurulni,ha neked is jó.Nem nagyon vagyok netközelbe szombatig,ezért megadom a számom:30/688-15-45
Léci írj egy sms-t az elérhetőségeddel és felhívnálak,hogy mikor tudunk összefutni.
Előre is köszi.
Na igen,az ilyen szervizes tényleg elmehet a halál sunyi f@szára.Azt én is meg tudom nézni ha rádugom a műszert,hogy ír e ki hibát vagy sem,holott nem vagyok szerelő.Bár az ilyen sem szerelő..
Sziasztok, a lefulladozó és EFI-hibát nem regisztráló SV-kkel kapcsolatban jutott eszembe a szerelési útmutató nézegetése közben... nem fordulhat elő ilyesmi a szekunder levegő hozzávezetés membránszelepének hibája miatt? (PAIR, ez az ha jól tudom). A szelep tök mechanikus, a "computer" soha nem fog semmit regisztrálni vele kapcsolatban, tehát ha a szervizes hozzáértése a hibakódolvasóig terjed, akkor perszehogy minden hibátlan...
Köszi az infót! Azzal mindenképpen segítettél, hogy a 100/... wattosat simán elbírja. A gyári 60/55 az gyertyaláng. Hogy a xenon vakít vagy sem... szerintem jól beállított fényszórónál nem kell, hogy vakítson. Nekünk mindkét autónkban az van, és nem szoktak villogni. Így én motoron sem aggódok. Amíg a xenonra nem lesz egy "felesleges" huszasom, lehet, hogy a Te módszeredet követem majd. Köszi a választ! :-)

más:

Közúton vajon szabad jetski-vel közlekedni? lassan azt kell venni, nem motort
Hali! Van SV1000-re egy pár oldalidomom. Nyers, még ki sincs fúrva. Picit faragni kell, én nem foglalkoztam vele :). 40 ezerért vettem, de 30-ért megválnék tőle. A fém tartói megvannak. Erről van másolva :
Mindenkinek azt érdemes megvenni ami tetszik és amire van pénze.Az biztos,hogy az idomszettől gyorsabban melegszik majd a motor ami nyáron kurva gáz..
Egyik ismerősöm vett valódi xenon-t 15000ért.... na jó, az brutálisnak mondható.... vakít mint állat, vak sötétben is nappali fénnyel közlekedik... a rendőrök, a szembejövők nagyon nem szeretik... ő lecarja őket, nem bánta meg a vételt... nem bixenon, a gyári refije kb fele annyira világít, mint a tompított xenon
Zoli: nekem xenon hatású izzóm van, H4 100/90 W- es... bírja gond nélkül sokkal jobb mint a gyári lámpa, mellé egy 1000 forintos ledes helyzetjelző, és tökéletesen fehéres lámpád lesz nagyobb fénnyel... Kellemesen meleg a búra, ez van benn amióta megvan a motor, bírja.... kocsinkba Corsába ugyanezt vettem, (1500-2000 forint/db bármelyik boltban) és tökéletes...

Remélem tudtam segíteni!
Lehet róla szó.......
Szia Bear!

Nagyon érdekelne élőben az sv clubbos oldalidom szett.Ahogy kivettem a szavaidból neked ilyen van.Mivel kb 10 percre lakunk egymástól nem lenne kedved valamikor összefutni,hogy megmutasd az idomot a motorodon?Nagyon hálás lennék érte.
Előre is köszi.
Keressétek Klu-t. Motoros és xenonnal foglalkozik. Szívesen segít!
Bi-Xenon
Ez a xenon téma érdekelne engem is. Ha valakimár próbálkozott ilyennel ,legyen olyan jó és írjon pár sort erről.Üdv: Szabi
Sziasztok!
a Z-forum ferfitagjaiban felmerult az otlet, hogy szeptember elejen rendezni kene egy focibajnoksagot. van kedve masoknak is reszt venni? topik-bajnoksaghoz lenne eleg jelentkezo?
Srácok, rakott már valaki körlámpás :) (bocs a zsigulis kifejezésért) SV-be xenon cuccot? A "trafó"-ját hová lehet elhelyezni? A sima autós cucc tutira nem fér el szinte sehol, a nagyfesz kábel pedig nem is toldható. A speciálisan motor-xenon, aminek kisebb a trafója, befér a lámpatestbe? Vagy nem oda szokás tenni? Gondolom a fejidomban szépen elrejthető, nade egy nakeden?
Ha nem xenon, akkor: mennyire terhelhető a világításáramkör, mennyire lehet a wattokkal felmenni a sima H4 izzó esetén? (a gyári előírás 60/55W. Mikor hazahoztuk a motort, előttem ment a feleségem, és szerinte olyan a fényem a tükörből mint egy régi trabanté...)
köszi
z.
Akkor lehet 2 év alatt sokat fejlődtek.
Sziasztok,
Érdeklődnék hogy ezekről a vezetés technikai tréningekről mit gondoltok, mi a tapasztalat?
http://www.origo.hu/motor/2008...

Megéri az árát?
Az sv clubbos idom teljesen jó!Nekem az van és a csavaroknál még plussz erősitése is van ugyhogy egy rossz szavam sem lehet.....
Oldalidom speciel nincs még, mivel nem kaptak mintát... Viszont az anyagminőség a clubos meg a másik cuccos és e között ég és föld. Mindazonáltal az illesztések is stimmelnek.
Idomok
Szia Fr!

Mi lenne a középút ha nem motostyling vagy svclub és nem gyári suzuki?
Ki gyárt még ilyen idomokat?
Namost kétféle oldalidom szettről beszélünk az egyik ami a suzuki gyári szettje 120 ezeré.Ez csak a vázig ér,de nem takarja a vázat:
http://www.spare.suzuki.hu/kat...
Ez nekem nem tetszik és még drága is.
A másik az sv clubbos cucc.Ez teljesen takarja a vázat is és brutálabbul néz ki fele árban:
http://svclub.hu/node/841
Namost az a kérdés,hogy ez tényleg jó minőségű cucc?Vagy ők is a motostyling-tól veszik és dják tovább?Vagy a motostyling koppintotta róluk?
Nem ugyan az amit az sv clubbon árulnak mint a gyári.A gyári kissebb!
Hát ennek több köze van a valósághoz :D
Mellesleg ennyi pénzből nem nagyon lehet jót összehozni. Az illesztések nem ott vannak, papírvékony az egész, törik mindenhol. A gyári persze rohadt drága, de van középút is. Normális minőségű idom normális áron.
Kontrázzak?A suzuki gyárban találták ki az oldalidomot :Mindenki róluk koppintja
Én meg ugy tudom,hogy az sv clubbosok találták ki ezt az oldalidomot és róluk koppintják!
Szerintem az utángyártott idomok nem mindíg érik el a gyári idomok színvonalát..Tapasztalat.