2.-ba viszont olyan 4-5 ezres fordulaton bele kell nyúlni a kuplunkba és ki kell pörögnie 8ig legalább és akkor éred el a várt hatást. 1.-be viszont tényleg ez a bólintásos módszer a legjobb!
"Hétvégén gyertek a Pilisisolymok talira! Tavaly én voltam egyedül SV-s! Idén ezen változtatni kéne! "
Én ott leszek!Ha meglátod ezt a megviselt SV-t,sikíts aztán összespanolunk meg bevágunk egy pár rekesz sört!
Egyébként tudsz a találkozóról valami infót?Pl.:beugró,koncertek stb.?
Szia Balu!Én írtam,nekem 650 S-em van és feljött gázra az eleje de persze csak úgy ha "bólintassz" vele eggyet!Tudod:1-esbe elengeded egy picit a gázt aztán rávágod!
A kép alapján a tömszelencén átjutó vízhez tartozik a túlfolyó.
Gondolom az lenne normális, ha itt egyáltalán nem jönne át semmi...
Az olajat pár napja cseréltem, nem volt benne víz.
Köszi mégegyszer.
köszi a vízpumpa választ. Ezek szerint műszaki meghibásodás nincs. A tüneti kezelésre nekem is a meghosszabbítás volt az ötletem. Köszi mindenesetre, megnyugodtam.
Ati, az akksis szétszedős dologhoz... gondolj bele. butaság lenne, mert jólvan szenvedjünk meg, úgy kapod meg a szerszámokat ha szétszeded a kicsi oldal idomot, meg az ülést, akksit le...
de egy kérdés: ha nincs szerszámod, akkor hogyan szeded le őket? vagy akkor már minek a szerszámkészlet
2003ig a hátsó ülés alatt van a szerszámkészlet, 2004től az akksi alatt ahogy írták már a többiek, nem igényel semmilyen szétszedést De tény, ha nem tudná az ember, hogy hol keresse, nem venné észre...
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy a 2000-es évjáratú SV650S-embe milyen motorolajat tegyek, illetve, hogy ha olajszűrőt akarok cserélni, akkor azt a Suzukitól vegyem? Köszi
Hozzáértőnek megmutatod vagy ha nem laksz távol egy suzuki szervízzel! Jobbat nem tudok...csak ezzel meg az lehet a baj hogy hagyd bent a motort és majd szólunk hogy mi a baja....na ez ott kezdődik hogy a munkadíj az már biztos hogy terhelni fog+ha még kell is bele valami alkatrész.
Csak a hozzáértőt tudom javasolni.
A láncra azért igyekszem mindig odafigyelni. A fesszességet nyomon követem. Habár amikor vettem akkor nagyon laza volt a lánc.
A kattogás pedig kb egy hete van igazából valami csapágy hibára gondolok. Van ötletetek hogyan lehet kiszűrni a hibákat?
A jegyárak meg minden infó itt: