Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A találkozóról bővebb infó: www.pilisisolymok.hu ! Amúgy nagyjából mindent tudok róla!
A jegyárak meg minden infó itt:
2.-ba viszont olyan 4-5 ezres fordulaton bele kell nyúlni a kuplunkba és ki kell pörögnie 8ig legalább és akkor éred el a várt hatást. 1.-be viszont tényleg ez a bólintásos módszer a legjobb!
Visszaírtam
Köszi JAnó,úgy még nem próbáltam
Amúgy ma megnéztem és tényleg qva könnyen ki lehet szedni
Na látod ezen voltam én is elakadva, de ezek szerin mégsem a mérnökök buták hanem én...
"Hétvégén gyertek a Pilisisolymok talira! Tavaly én voltam egyedül SV-s! Idén ezen változtatni kéne! "

Én ott leszek!Ha meglátod ezt a megviselt SV-t,sikíts aztán összespanolunk meg bevágunk egy pár rekesz sört!
Egyébként tudsz a találkozóról valami infót?Pl.:beugró,koncertek stb.?
K1-eshez!
Szia Balu!Én írtam,nekem 650 S-em van és feljött gázra az eleje de persze csak úgy ha "bólintassz" vele eggyet!Tudod:1-esbe elengeded egy picit a gázt aztán rávágod!
Vki írta,hogy egyesben jön fel kerékre...Kuplungra vagy gázra?Csak azért mert lehet én vagyok lamer de gázra nem jön pedig próbáltam..
A kép alapján a tömszelencén átjutó vízhez tartozik a túlfolyó.
Gondolom az lenne normális, ha itt egyáltalán nem jönne át semmi...
Az olajat pár napja cseréltem, nem volt benne víz.
Köszi mégegyszer.
Írtam a citromailes címedre.
Ha azt már nem használod, írj léci az adatlapomon látható freemailesre egyet...
köszi
zoli.
Sziasztok!

köszi a vízpumpa választ. Ezek szerint műszaki meghibásodás nincs. A tüneti kezelésre nekem is a meghosszabbítás volt az ötletem. Köszi mindenesetre, megnyugodtam.

Valaki kérdezte, képek hol találhatók.
én innen töltöttem le:
http://www.svmedia.hu/karbanta...

Eddig 1-200km-t tekertem (csak) bele, és nagyon tetszik az SV.
Ati, az akksis szétszedős dologhoz... gondolj bele. butaság lenne, mert jólvan szenvedjünk meg, úgy kapod meg a szerszámokat ha szétszeded a kicsi oldal idomot, meg az ülést, akksit le...

de egy kérdés: ha nincs szerszámod, akkor hogyan szeded le őket? vagy akkor már minek a szerszámkészlet

2003ig a hátsó ülés alatt van a szerszámkészlet, 2004től az akksi alatt ahogy írták már a többiek, nem igényel semmilyen szétszedést De tény, ha nem tudná az ember, hogy hol keresse, nem venné észre...
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy a 2000-es évjáratú SV650S-embe milyen motorolajat tegyek, illetve, hogy ha olajszűrőt akarok cserélni, akkor azt a Suzukitól vegyem? Köszi
Cakát fiúk!
Okés lenne csak nekem 99-02es motorhoz kéne a kép érted...

Itt már találtam egy linket ez alapján már el tudok indulni:
http://www.lagrasta.com/mech/s...

Köszönm a segítségedet!
quest13@freemail.hu
Lenne az e-mail-em
Ha adsz egy tel. számot rádcsörgök holnap és megbeszélhetnénk.
Üdv.
Köszönöm!
Valamit megbeszélhetnénk, mert szívesen megmutatnám egy hozzáértőnek.
Erre gondoltál?
Ha jársz felém szívesen megnézem neked!Albertirsán lakom vagy pesten tudunk találkozni ha megyek melóba!
Hozzáértőnek megmutatod vagy ha nem laksz távol egy suzuki szervízzel! Jobbat nem tudok...csak ezzel meg az lehet a baj hogy hagyd bent a motort és majd szólunk hogy mi a baja....na ez ott kezdődik hogy a munkadíj az már biztos hogy terhelni fog+ha még kell is bele valami alkatrész.
Csak a hozzáértőt tudom javasolni.
pl a segédváz és a hátsó idom téjéka mégpedig azért hogy hogy vágjam majd le a rendszámtáblának...érted
A láncra azért igyekszem mindig odafigyelni. A fesszességet nyomon követem. Habár amikor vettem akkor nagyon laza volt a lánc.
A kattogás pedig kb egy hete van igazából valami csapágy hibára gondolok. Van ötletetek hogyan lehet kiszűrni a hibákat?
Miről szeretnél képet pontosan?