Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tény, h az SV nem gixxer, de az enyém nem produkál ilyet, használom elég sokfele (nagyalföld, Mátra, Visegrád, Bp. jó minőségű útjai). Ja és borigatva is van a lehetőségekhez mérten. Én inkább megnézetném.
Jobb félni mint megijedni.
Lehet megvolt csukva a géped, nézesd meg... tengelytávot mérjetek, akár 1-2 centis difi is lehet a gyárihoz képest... lehet nincs rendesen kicentirozva a kereked, illetve az útnak tudható be.... nekem is sokszor szitál, bár az enyém az K4-es SV, nemtom mennyire más a te futóműved (enyém is megvolt csukva)...

Én már hozzászoktam, nézesd meg, de lehet csak túl sokat vársz az SV futóműtől, ami azért nem gixxeré...

Széles Utat!

Üdv: Edem
Nade pont ezért idegesít engem. Egy sima utcai alföldi használatnál is csinálja. Haver is ment vele, ő már régebb óta motorozik, azt mondja meg kéne nézetni. Ezért is idegesít.
csak az injektoroshoz igen.Ha a karbist akarod tuningolni akkor nagyobb fúvókák és egy sportrendszer.
Ezt már én is tapasztaltam a mátrába...De szerintem csak a normál teleszkópnak és a kormánygátló hiányának tudható be.
Sziasztok. SV650N első lámpára lenne szükségem. Ha netán tudtok szóljatok már légyszives. Köszi
Egy kérdés: Mitől van az, hogy ha nagyobb sebességgel veszek egy erősebb, döntősebb kanyart akkor szitál az eleje a motornak?
Köszönöm a Linkeket!
http://www.autopalya.hu/engine...

Itt találsz róla infót!
Kb. 14000-re számíthatsz szerintem,nem saját tapasztalat,anyósom ment fel matrica nélkül igaz autóval és neki ennyit számláztak!
Csoki.
Ma benéztem egy picit egy kanyarodósávot és felmentem matrica nélk. az M7-re.
Amint tudtam lejöttem de szerintetek mennyi rá az esély, h megúszom bünti nélk. Kamerát láttam de nemtom, h csak szemből ellenőriz vagy hátulról is.
Előre is köszi ha vki tud vmi érdemlegeset mondani.
Sziaszot.
Ez a prop tech gear controller ami a speed box csak az injektoros típusokhoz jó?
Vagy használható a karbis változatnál is?
bár az enyém csak 650-es, nekem olyan 90 és 105 közt mozog.
Nemtom én max addíg melegítem amíg a vízhőfok kb 40-50 fokot eléri (pár perc). Akkor már elindulok, bár nem forgatom 5 fölé csak ha már mentem 1-2 km-t.
Sziasztok!
Egy kérdés:mennyi az sv 1000 üzemi hőfoka?erre sehol nem találtam utalást..
rájöttem mért eszik olyan sokat a gép. mert mindig oylan sokat kell ketyegtetni mire bemelekszik ma is 2x kellett vagy 10 percet járatnom. Hát ez már nem 2t hogy beindítom pár perces melegítés után már üzemi is. Jó persze én aztán olyan vok, hogy a boltba másfél kiló húsért meg egy rúd kolbászér is sv-vel menek :D
Sziasztok
Történt ma egy kis baleset. Eldöltem a motorrral és letört a fékpedálom. Kérdésem az lenne, hogy van e valakinek fölöslegbe vagy tudja hol keressek
Elöre is köszönöm
Köszi. Megtaláltam.
bocsi,prop tech gear controller ami a speed box és a sebességkijelző kombója
http://www.prop-tech.hu/ és ott megtalálod prop tech speed box néven
Köszönöm a segitséget( Odzsee, Balu) ! Anyit még,hogy hol lehet ezt kapni(Prop-teck),és ,hogy póstán is tudok rendelni,valami címet még küldjetek,légyszi. Üdv: Szabi
Lehet, hogy maradi vagyok, de mindenből én azt rakom bele amit a gyári előír! (kivéve olaj)
jaja, most látom télleg jó ez a motul. eddig a repsolt ismertem azt is akartam belerakni de látom, hogy ez még olcsóbb is 8820ft a 4 liter. Gyertyát azt ti milyet használtok? érdemesebb belerakni az irridiumosat vagy fölösleges pénzkidobás?
Hol kell regisztrálni és hogyan? Üdv budmyke