Tény, h az SV nem gixxer, de az enyém nem produkál ilyet, használom elég sokfele (nagyalföld, Mátra, Visegrád, Bp. jó minőségű útjai). Ja és borigatva is van a lehetőségekhez mérten. Én inkább megnézetném.
Jobb félni mint megijedni.
Lehet megvolt csukva a géped, nézesd meg... tengelytávot mérjetek, akár 1-2 centis difi is lehet a gyárihoz képest... lehet nincs rendesen kicentirozva a kereked, illetve az útnak tudható be.... nekem is sokszor szitál, bár az enyém az K4-es SV, nemtom mennyire más a te futóműved (enyém is megvolt csukva)...
Én már hozzászoktam, nézesd meg, de lehet csak túl sokat vársz az SV futóműtől, ami azért nem gixxeré...
Nade pont ezért idegesít engem. Egy sima utcai alföldi használatnál is csinálja. Haver is ment vele, ő már régebb óta motorozik, azt mondja meg kéne nézetni. Ezért is idegesít.
Csoki.
Ma benéztem egy picit egy kanyarodósávot és felmentem matrica nélk. az M7-re.
Amint tudtam lejöttem de szerintetek mennyi rá az esély, h megúszom bünti nélk. Kamerát láttam de nemtom, h csak szemből ellenőriz vagy hátulról is.
Előre is köszi ha vki tud vmi érdemlegeset mondani.
Nemtom én max addíg melegítem amíg a vízhőfok kb 40-50 fokot eléri (pár perc). Akkor már elindulok, bár nem forgatom 5 fölé csak ha már mentem 1-2 km-t.
rájöttem mért eszik olyan sokat a gép. mert mindig oylan sokat kell ketyegtetni mire bemelekszik ma is 2x kellett vagy 10 percet járatnom. Hát ez már nem 2t hogy beindítom pár perces melegítés után már üzemi is. Jó persze én aztán olyan vok, hogy a boltba másfél kiló húsért meg egy rúd kolbászér is sv-vel menek :D
Sziasztok
Történt ma egy kis baleset. Eldöltem a motorrral és letört a fékpedálom. Kérdésem az lenne, hogy van e valakinek fölöslegbe vagy tudja hol keressek
Elöre is köszönöm
Köszönöm a segitséget( Odzsee, Balu) ! Anyit még,hogy hol lehet ezt kapni(Prop-teck),és ,hogy póstán is tudok rendelni,valami címet még küldjetek,légyszi. Üdv: Szabi
jaja, most látom télleg jó ez a motul. eddig a repsolt ismertem azt is akartam belerakni de látom, hogy ez még olcsóbb is 8820ft a 4 liter. Gyertyát azt ti milyet használtok? érdemesebb belerakni az irridiumosat vagy fölösleges pénzkidobás?
Jobb félni mint megijedni.