Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15.000ft
Helló bear!
Mennyiért adnád a gyári kipufogót? 650-re kellene. Köszi.
Szia!

Nézegettem az ekeidomokat is,de mindenképp teliidomot szeretnék,ez az ekeidom vásárlás csak köztes megoldás lett volna,addíg amíg utánajárok a teliidom szettenek.
Na akkor most tisztázzunk valamit.Az Sv clubbon árult oldalidom szett az ugyanaz mint ami az alábbi linken van?
http://www.motostyling.hu/k9/i...
Azt tudom,hogy ugyanúgy néznek ki,csak azt hittem,hogy az sv clubbosok lemásolták ezt az idomszettet és gyártják jó minőségben.
Ezekszerint ők is megveszik a motostyling-tól és továbbadják az sv-seknek?Van valakinek erről tapasztalata?
Az svclubos idomhoz gratulálok,de azért a minőséget is nézzétek, ne csak az árat. Bár tudom ezt a magyar ember leszarja, csak legyen minél olcsóbb. Szal aki veszi, megérdemli :)
Ki mondta hogy 4x annyit elmegy? Nekem 18-nál már problémák jelentkeztek vele, így kicseréltem simára. amúgy kicsit máskor adja le a gyújtást, amivel elvileg erősebb, gyakorlatilag semmit sem ér, viszont a motorból kopogó hang jön, ami érdekesmód gyertyacsere után elmúlt.
Nem tudom,számomra az egy leállás is sok...Mivel nem egy agyonhajtott,gallyra vágott motorokról van szó.Én nem nagyon tudok megbarátkozni a gondolattal,hogy ez ilyen.Már csak azért sem mert az előző kawám egszer sem produkált ilyet.
Visszatérve a leállásos dologra!Mint említettem rendeltem a mocimba két irídium gyertyát már beszereltem és elég sokat is mentem vele (napi 120 km.-t) és azóta csak egyszer fordult elő nállam is a leállás!Igaz húzós az ára (5500 Ft./db) de szerintem megéri ha nap mint nap jár vele valaki!Meg ugye az irídium gyertya 4X annyit elmegy mint a normál!
Ja odaadom ingyen az ekeidomot ha megveszed az sv-met
Nézd meg az sv clubon az ekeidomot is hátha találsz olcsbban.
Na igen Elég jól lementek az árak ahoz képest,hogy én 108eftért vettem a gyári hasidomot..Ja egyébként azért ennyi mert gyári ekeidomról van szó.
Hali!

A plexi akkor érdekelt volna,ha füst színű.Ha esetleg mégsem kell Janonak a hasidom szólj.
Balu hasidomja nekem nem jó.Kék színű és drága, 20.000ft+fényezés=30.000ft.Ehhez hozzáteszek még egy huszast és az svclub-ról rendelek komplett teliidom szettet,igaz fényezetlen,de akkor is teliidom nem csak egy has takaró.Szóval nekem ezért érte volna meg 15-ért a tiéd,mert a fényezéssel nem kellett volna bajlódnom.
Oké.gondolkozom a dolgon és ha úgy alakúl szólok majd bear.Szia Szabi!
Állítottam egy kicsit az alapjáraton,így már nem olyan sűrűn fordul elő a dolog.
Szia Balu ! Renbe jött a motorod ?,vagy még mindíg rakoncátlankodik?
10% pluszban
Értem.Gyorsulásra jelentett valami?Gondolkozom egyébként a dolgon.
Egyépként azt mondják az okosok,hogy 10%-kal erősebb és 10%-kal megy kevesebbet végre.
Nekem 170-nél forgott 9000-et hatodikban....
mennyire volt rövid az áttételezés?tapasztalatok?
7000ft a kettő eggyütt!Én 12000ft-ért vettem a hosubában és 500km-t használtam utánna kivettem mert nekem rövid ez az áttételezés.Egyépként ha ezt a fogszámu fogaskereket teszed be nem kell a láncból sem kivenni sem pedig beletóldani.
Bear:tudom,hogy már volt róla szó de lusta vagyok visszalapozni.Mennyiért adnád a lánckerekeket?Szerinted sv 1000-re jó?
A hasidomot Jano2 már le stipi-stopizta és nem szeretnék segget csinálni a számból de Balu80-nak is van egy eladó hasa ha gondolod irj neki!Egyépként gyári átlátszó plexim van meg gyári kipufogom meg gyári hátsó lámpám!Ezen kivül van még első gumim meg első eggyel kissebb+hátsó 2-vel nagyobb fogaskerekem a gyárinál,hogy jobban gyorsuljon.....
Szia Bear!Mindenféleképpen kell a hasidom de csak most értem haza!Ha olvasod az üzimet légyszi hívj fel mert én a Budaörsi úton melózok és bármikor ki tudnék menni érte!Tel.számom:06706329857
Előre is köszi!Janó...
Gumi ügyben senki többet? (Michelin HI-SPORT tapasztalatok).
Bár már mindegy mert megvan, a gyári Dunlop meg ma vált füstté
Ja és holnap délután pont ráérnék nyélbeütni az üzletet.