Gyertya is csere. Olaj Motul 5100 :)
A Prop-Teches amúgy SV-seknek 20%-kal olcsóbb, csak egy regisztráció kell hozzá, de minek tépem itt a számat, mikor ez senkit sem érdekel...
Mellesleg a Prop-Tech óradíja 2500Ft!
MERT NAGYON RENDESEK IS! Nekem a 6000.- szervíz került kb 5000.- ft-ba! Igaz,csak a pecsét miatt vittem oda ,hogy éljen a gari, de akkor is! Máshol megtiltották, hogy olajat vigyek, meg ott se lehettem! Az esztergomiak, még kólát is adtak és elmagyarázta mit miért csinál a motoron! Lelkiismeretes jófej társulat! ÉSZ ÓCÓ!
Így néz ki a Prop-tech-es kijelző.Szerintem pont jó a mérete,mert a Gipro kijelzője kétszer ekkora és nehezebb elhelyezni.Az ára 18.000ft+postaköltség.
Szia Szabi!
Nem heéz beszerelni,szét kell húzni egy csatlakozót és abba kell bedugni a fokozatkijelző csatiját.A kicsit a nagyba a nagyot a kicsibe.Egy kicsit bonyolultabb dolog adni neki 12 volt tápfeszt.Mondjuk adnak hozzá egy kábelcsíptetőt de nekem az első út után szétcsúszott így maradt a jó öreg blankolásos megoldás.Azóta hibátlanúl működik..
Üdv:Balu
Sziasztok ! Valakinek van tapasztalata seb.fokozat kijelző beszerelésével kapcsolatban? Mennyire macerás,házilag is beszerelhető vagy mindenképp szaki kell hozzá, és melyik típust érdemes venni,és az ára?Üdv: Szabi
nekem van egy gyári fékcsövem de nem SV-re való hanem nekem a CBR-emen volt első gyári fékcső, most néztem 70 cm hosszú, néztem a faterét is és az meg 65 ugyhogy ha gondolod ez tökéletes rá mert a fitting mérete ugyanaz...írj ha érdekel képet ha akarod csinálok róla
Frankón átnézeted, belöveted a karbikat és még ez alá is fog tudni menni! Nekem azért eszik sokat, mert imádom a hangját és egyszerűen nem bírom ki, hogy ne hümmögtessem, ha éppen állok!
hali, az előbb kiszámoltam az átlagfogyasztást és megdöbbenve tapasztaltam hogy 5 liter jött ki. Szerintetek elszámoltam vagy lehetséges enyi fogyasztásnak?
Sziasztok! Vettem egy 2005-ös 650-es SV-t, és olyan problémám van, hogy a hátsó fékcsövet rövidebbre cserélték, így már nem tudok feszíteni a láncon, mert teljesen feszes a fékcső. Van valakinek esetleg eladó gyári hátsó fékcsöve?
A Prop-Teches amúgy SV-seknek 20%-kal olcsóbb, csak egy regisztráció kell hozzá, de minek tépem itt a számat, mikor ez senkit sem érdekel...
Mellesleg a Prop-Tech óradíja 2500Ft!