Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertya is csere. Olaj Motul 5100 :)
A Prop-Teches amúgy SV-seknek 20%-kal olcsóbb, csak egy regisztráció kell hozzá, de minek tépem itt a számat, mikor ez senkit sem érdekel...
Mellesleg a Prop-Tech óradíja 2500Ft!
Amit a szervízkönyv ír azt cseréld! Olajból én speciel a MOTULT ajánlom! Nekem az van benne!
Ti milyen olajat javasoltok 650esbe? Lassan meg lesz benne a 12000 km-er és szervízkönyv szerint cserélni kell. Gyertyát is ajánlatos kicserélni?
MERT NAGYON RENDESEK IS! Nekem a 6000.- szervíz került kb 5000.- ft-ba! Igaz,csak a pecsét miatt vittem oda ,hogy éljen a gari, de akkor is! Máshol megtiltották, hogy olajat vigyek, meg ott se lehettem! Az esztergomiak, még kólát is adtak és elmagyarázta mit miért csinál a motoron! Lelkiismeretes jófej társulat! ÉSZ ÓCÓ!
Jaja nekem is prop-tech van fennt.18+postaköltség volt az ára asszem.
Így szereled be.De ha közel vagy esztergomhoz akkor a Prop-tech is berakja.Az óradíjukat nem ismerem,de mikor beszéltem velük nagyon rendesek voltak.
Így néz ki a Prop-tech-es kijelző.Szerintem pont jó a mérete,mert a Gipro kijelzője kétszer ekkora és nehezebb elhelyezni.Az ára 18.000ft+postaköltség.
Ez tényleg nemtűnik bonyolultnak, és az ára?
Szia Szabi!
Nem heéz beszerelni,szét kell húzni egy csatlakozót és abba kell bedugni a fokozatkijelző csatiját.A kicsit a nagyba a nagyot a kicsibe.Egy kicsit bonyolultabb dolog adni neki 12 volt tápfeszt.Mondjuk adnak hozzá egy kábelcsíptetőt de nekem az első út után szétcsúszott így maradt a jó öreg blankolásos megoldás.Azóta hibátlanúl működik..
Üdv:Balu
Akkor nem nagyon hajtottad, nem?Nekünk az átlag 6-6,4.
Sziasztok ! Valakinek van tapasztalata seb.fokozat kijelző beszerelésével kapcsolatban? Mennyire macerás,házilag is beszerelhető vagy mindenképp szaki kell hozzá, és melyik típust érdemes venni,és az ára?Üdv: Szabi
nekem van egy gyári fékcsövem de nem SV-re való hanem nekem a CBR-emen volt első gyári fékcső, most néztem 70 cm hosszú, néztem a faterét is és az meg 65 ugyhogy ha gondolod ez tökéletes rá mert a fitting mérete ugyanaz...írj ha érdekel képet ha akarod csinálok róla
A hétvégén SVmedia tájékozódási verseny lesz, így ez nem túl valószínű... Ide meg persze nem jöttök SV-sek... :p
Ooops, ezt benéztem :S Mindenesetre köszi az infót, de sajnos nagyon messze lakok, hogy elmenjek (Pécs).
Frankón átnézeted, belöveted a karbikat és még ez alá is fog tudni menni! Nekem azért eszik sokat, mert imádom a hangját és egyszerűen nem bírom ki, hogy ne hümmögtessem, ha éppen állok!
jaja 650es karburátoros 2000 évjárat. Én sokkal többre számítottam.
Pár sorral lentebb adtam róla infót! Amúgy Piliscsaba és Pilisjászfalu között!
Sziasztok!

Hol lesz a motoros tali? Érdekelne a dolog.
frpeter jössz a hétvégi motoros talira? Hozzád viszonylag közel lesz!
Nekem evett már 4,20-at is de evett már 7,5-öt is! Tőled függ! De az 5 liter az olyan átlag féle!
Sok vagy kevés? :D 650-es?
Sziasztok!Keresek Suzuki sv 1000 -es hűtőhöz ventillátort!Köszönön a segítséget!
hali, az előbb kiszámoltam az átlagfogyasztást és megdöbbenve tapasztaltam hogy 5 liter jött ki. Szerintetek elszámoltam vagy lehetséges enyi fogyasztásnak?
FÉKCSŐ

Sziasztok! Vettem egy 2005-ös 650-es SV-t, és olyan problémám van, hogy a hátsó fékcsövet rövidebbre cserélték, így már nem tudok feszíteni a láncon, mert teljesen feszes a fékcső. Van valakinek esetleg eladó gyári hátsó fékcsöve?
Köszi!