Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak még ilyen képeid? kíváncsi lennék rájuk
Itt van egy kép a vízpumpáról egyébként!
Lehet venni láncütközőt,kb 5000 Ft. a gyári!A láncod kattog egyébként,ki van nyúlva valószínűleg!
Heló! én is ugyanígy jártam a Hondámmal és megsértette a villámat
Ez szerintem egyértelmű jele annak hogy laza a láncod és +kéne húzni mert már annira laza hogy átugrik a fogaskerék ami nagyobb bajhoz is vezethet(láncfog sérülése...)
Márkaképviseletnél kérdezz rá mipíííz egy ilyen szerintem nem olcsó dolog de nem vagyok benne biztos!
A láncot nem árt ha megnézed mennyire laza álltalában olyan 20-30 mm-t mozoghat le-fel de pontos adatot a gyári könyvében találsz!

Széles utat!
Engem érdekelne ez az ellenálás mert szeretnék majd az SV-nkre ledes indexet és így megkönnyítenéd a dolgom 2 ilyen ellenállálással
Mi a következő lépés?
Amig nem fogy vészesen a hűtővized addig ne foglalkozz vele mert a vízpumpát nem egyszerű szétszedni!Hosszabbítsd meg a csövet hogy ne a kipudra csepegjen a víz,meg nézd meg hogy a motorolaj nem lett-e vizes mert akkor viszont gáz van!
Helló!
Kérnék egy kis segítséget.
Az lenne a problémám hogy amikor megforgatom a hátsó kereket akkor kattogó hangot hallat vagy a kis fogaskeréktől vagy a keréktől nem tudom sajnos belőni.
Nektek volt esetleg valami hasonló tapasztalatotok?
Illetve most hogy keresgéltem a hibát találtam egy olyat hogy a lengőkaron levő műanyag úgy elkopott hogy a lánc sérti a lengőkart.
Lehet ezt venni valahol mármint nem aranyáron Suzukiéknál?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Látom jó témát dobtam fel a szerszámosrekesszel!
... mindíg tanul az ember valamit, ezt én sem tudtam
De-de, elkezdheted szétszedni, mert tényleg az akksi alatt
kiveszed az aksit, alatta van 1 gumilap szerő valami. Azt felemeled és ott van
Sziasztok.
A jobb oldalon van két túlfolyó. Ezek közül az egyik a vízpumpaházból jön. Ezen a csövön nekem néha kijön egy kis fagyálló, és rondán a kipufogóra szárad. Kérdés: mi értelme van a vízpumpaháznál ennek a csőnek, ha egyszer ott van a tágulási tartály is? miféle túlnyomást enged ez el? Vagy valami meghibásodott és átereszt? De mi? A vizem nem fogy észrevehetően (100km alatt semmi), a motor nem melegedik.

más.

Nem voltam elégedett a ledes indexxel, ezért visszaálltam a gyári indexre (kis rendszámtartóval persze). Így feleslegessé vált két darab ellenállás, ami az indexrelé "becsapására" kell. 6,8 Ohm, alu-házas, hűtőbordára szerelhető. Ha kell valakinek, ajándékba elvihető. (Fontos: 4 indexhez 4db kell. Ez csak 2db!). Akár egy boritékba is berakom és postára dobom, ha kéri valaki.

z.
Tutis!Csípem a jó humort!
Nekem simán kerékre jött,de persze csak eggyesben!
Kerékre kapni? Nekem még csak egyszer sikerült de az is valami véletlen lehetett, mert azóta nem jön össze! De lehet velem van a baj!? A motorban meg most ment bele a 10.000. km!
Szerintem ez azért van mert amikor megvetted akor 50 kiló voltál, most meg 100

Bocsi, nem lehetett kihagyni, húzok innen Csákány
Kinek mennyi kilóméter van a vasában?Az enyémben majdnem 40000 van már és úgy érzem mintha egy lehelletnyit gyengébb lenne!Mikor megvettem gyári áttétellel simán kerékre kaptam gázra,most ugyanazzal az áttétellel már nemigen akarja felvenni az elejét!
Hali bear! Köszi a segítséget. Jövök neked egy sörrel ha egyszer összefutunk.Be vallom ,lehet,hogy magamtól nem találtam volna meg. Köszi mégegyszer. Üdv: Szabi
Nem kell leszedni semmit!A motorod bal oldali hátsó lábtartojánál benézel és látod a fekete dobozt.Kihuzod a stiftet és lenyomod az fedelet.....
Nem vagyok motor közelbe,ezért nemtudom megnézni de az lesz az első ha haza értem. A hátsó ülést kell leszednem és úgy férek hozzá?
Hátsó lábtartónál benézel és látsz egy fekete kis dobozt bal oldalt.....
Ez biztos vagy csak egy tipp? Ezért nem akarnám kivanni az aksit, bár most már egyre jobban kezd érdekelni.
Asszem az aksi alatt!
Valaki árulja már el,hogy gyárilag hol kell lenni a szerszám készletnek,mert én se találom.Lehet ,hogy van benn csak vak vagyok.
Az 1000-es biztosan az első fogaskerékről kapja a jelet és onnan méri a sebességet.
Hétvégén gyertek a Pilisisolymok talira! Tavaly én voltam egyedül SV-s! Idén ezen változtatni kéne!

Üdv budmyke