Engem is érdekelne a hasidomod.Nekem egy 2004-es fekete SV650S-em van.Csepelen lakom a pénz rendelkezésre áll.Persze csak ha az előző jelentkezőnek nem rontom az üzletét.Milyen plexid van?A gyári átlátszó vagy esetleg füstszínű?Milyen cuccaid vannak még?
Bocs, hogy nem írtam, 650-esre gondoltam.
(Múlt héten végre vettem egyet!).
Az előző tulaj a /70-est tanácsolta a fordulékonyság miatt (most is az van rajta), ugyanakkor a gyári méret a /60. Mindenképpen új gumi kell, a jelenlegi annyira slick, hogy esőben ki se merek menni vele. A kétféle profil között tipródok...
Nemrég kellett utánna öntenem mert a min.szintnél volt a víz.Janó ha érdekel én is eladom a hasidomot a mociról.Bár már lehet veled beszéltük nem tudom.Ja és nem akarom rontani a másik kolléga üzletét
Nekem is lyukas a hűtőm, szélső lamellasor mellett ereszt... kéthetente lemegy max fölöttről minimumra a szint, töltögetni kell... meg idegesítő, tisztára összeba***a a moci jobb oldalát a kifolyó víz
Én is szoktam hűtővizet utánatölteni,kb. 6 hónap után 2 decit!Ha annál több fogy neked akkor ott valami szivárgás van!
Bear!A hasidomod 650-esé vagy ezresé?
Engem is érdekelne a hasidomod.Nekem egy 2004-es fekete SV650S-em van.Csepelen lakom a pénz rendelkezésre áll.Persze csak ha az előző jelentkezőnek nem rontom az üzletét.Milyen plexid van?A gyári átlátszó vagy esetleg füstszínű?Milyen cuccaid vannak még?
Előre is köszi.