Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Bear!

Engem is érdekelne a hasidomod.Nekem egy 2004-es fekete SV650S-em van.Csepelen lakom a pénz rendelkezésre áll.Persze csak ha az előző jelentkezőnek nem rontom az üzletét.Milyen plexid van?A gyári átlátszó vagy esetleg füstszínű?Milyen cuccaid vannak még?

Előre is köszi.
Köszi, közben rendeltem gumit (per hetvenest, ami eddig is volt rajta).
Ha esetleg a /60 mellett döntesz van eladó metzeler roadtec z6-om.Kb. 3000km-t futott hibátlan állapotu.
Az enyém metálkék színű és 20eftba adom.A motoromról lett levéve a szervízben,mert komplett hasidomot kapott.Na tessék,ez a választás szabadsága...
Bocs, hogy nem írtam, 650-esre gondoltam.
(Múlt héten végre vettem egyet!).
Az előző tulaj a /70-est tanácsolta a fordulékonyság miatt (most is az van rajta), ugyanakkor a gyári méret a /60. Mindenképpen új gumi kell, a jelenlegi annyira slick, hogy esőben ki se merek menni vele. A kétféle profil között tipródok...
A 650-nek 120/60/17 a mérete,a 120/70/17 pedig az ezresé elvileg de nekem jobban tetszik az utóbbi a motoromon.
Sziasztok,
Ti elöl inkább /60-as, vagy inkább /70-es gumit használtok?
köszi
z.
Fekete a hasidom és 15.000 ft-ért adom.De mint a linken látod nem ilyen 2 forintos piaci tákolmány!Egyépként csepel mellett lakom.
Bocsi,szóval az eke idomot adom el nem a hasidomot.Sorry.
Nemrég kellett utánna öntenem mert a min.szintnél volt a víz.Janó ha érdekel én is eladom a hasidomot a mociról.Bár már lehet veled beszéltük nem tudom.Ja és nem akarom rontani a másik kolléga üzletét
650-re nicsn, csak univerzális, aminek a felszerelését neked kell megoldani.
Csak úgy Meggájveresen üssél bele 2 tojást, az ,ajd belülről eltömíti
Segítsetek rajtam. K 5-ös fejidomos 650-re keresek kormány lengés csillapítót. Hol keressem? Vagy valaki nem tud eladót?
Köszi előre is.
Nekem is lyukas a hűtőm, szélső lamellasor mellett ereszt... kéthetente lemegy max fölöttről minimumra a szint, töltögetni kell... meg idegesítő, tisztára összeba***a a moci jobb oldalát a kifolyó víz
Ha 650-eshez való akkor érdekel mindenféleképpen!Milyen színű,mennyiért adod,merre laksz?
Én is szoktam hűtővizet utánatölteni,kb. 6 hónap után 2 decit!Ha annál több fogy neked akkor ott valami szivárgás van!
Bear!A hasidomod 650-esé vagy ezresé?
Nektek is kell a hűtővízet utántölteni vagy csak az enyém b@szakszik?
Meg van még egy 120/60/17 metzeler z6-os első gumim ami 3000km-t futott.
Egyépként ha érdekel valakit van egy rakás eladó cuccom.Pl.:gyári kipufogo,hátsó lámpa,plexi.Meg van még hasidomom konzollal,fogaskerekeim.....
Nekem a max az 10,5l volt!
Nemtudom, de nekem lámpavillanás után kb 10-13-at megeszik attól függően, h mennyit megyek még vele
Az érdekes mert nekem mikor felvillan a lámpa és elmegyek tankolni nem megy bele 10liternél több benzin!Nem tudom,hogy mitől lehet.....
Picit más téma:
Van valakinek bármilyen tapasztalata Michelin HI-SPORT gumival kapcsolatban?
Előre is köszi