Ha max 20e km-rel szeretnél venni, akkor célszerű megnézni, hogy tényleg annyi van e benne, mert 20e-nél még ezt meg lehet állapítani. Ha már cserélt láncot vagy fékbetétet akkor vagy kamu vagy hajtva volt.
Szevasztok! MOstanában vennék egy SV 650-est, N-es változatot. 2004 utánit, max 20000 km-el. Esetleg mire kell odafigyelni az alapvető dolgokon(láncszett, csapágyak, gumik, stb...) kívül, ha nézegetem? Esetleg ha valakinek van eladó az érdekelne 850-880ezerig !
Szeva! Annyi kérésm lehetne, ha kiderül vmi, h mi okozta megírnád a fórumba.
Nekem mostanában nem csinálta, de baromi kíváncsi vok., h miért csinál ilyet
Köszi a választ és a tippet Lojzi!Nem akarok beleturkálni mivel még garanciális a motor,de jövőhéten megyek szervízbe és javaslom nekik,hogy nézzék meg a dolgot.
Bocs,hogy csak most válaszolok,de nem voltam eddig gép előtt!Nézd meg,hogy az folytószelep ház valamelyik ága nincs e kiugorva a szivócsonkból, elég sűrű tünet az sv 1000-eknél.Ha ki van ugorva lazidsd meg a bilincset és tedd vissza a helyére, amiért kiugrik az pedig keverék képzési gond hiába voltál a Kalivoda Iminél nem ott kell keresni a hibát!Ha kell segitek de én Budpesti vagyok!
Miért akarsz Amerikából rendelni? Ezeket itthon is megkapod,garanciával,csere lehetőséggel ( ha valami nem stimt) és nálunk biztos ,hogy eu.modellekhez valók a kiegészítők,ellentétben az Amerikába gyártottakkal. Mert van külömbség.
Hali egy kérdés mindenki fele.
Itt egy link: http://www.superbikestore.com/...
És ez egy amerikai cég.Szerintetek hogy lehetne innen a legegyszerűbben rendelni bármit is?
Van egy srác itt a sportmotoron, Ő amerikából hoz be kipufogókat.Szerintetek vele kellene kapcsolatot felvennem?Mennyi szerintetek egy ilyen dolognak a postaköltsége?
Kösz a választ!
hy!
Pont ezért nem akarok gyertyacserét eszközölni by janó...Annyit költöttem már rá,hogy ha el kell adnom akkor olyan mínuszban leszek hogy csak na..Úgy látszik ennek a típusnak ez a gyerekbetegsége..szomorú.
Nekem is ugyanazt csinálja a motorom mint a Balunak,pedig már tettem bele új gyertyát is!Most rendeltem bele 2 irídium gyertyát majd a fejleményekről beszámolok!
A gyertyán lehetnek mikrorepedések is, melyek szemmel nem láthatóak, de akkor is tud iylet csinálni. Elég lenne kipróbálni uyganolyan gyertyával is, nem feltétlen kell tuninggyertya :)
szeva, látom még nem oldódott meg a probláma, tudom, h már írtam és nem biztos h megoldás de gyertya, milyen van benne?
Én ahogy mondtam 2 pólusút vettem bele legutóbb, azóta ritkábban csinál hasonlót...
A probléma az,hogy nagyobb gázadásnál lefullad(az utóbbi időben annyira elfajult ez a dolog,hogy lefulladás utáni újraindítás után is leáll és 3-4 után lehet ismét beindítani).A problémámmal a nyíregyházi suzuki szalon szervízeséhez fordultam aki azt mondta,hogy nem ír ki hibajelenséget a laptop..
A száma:20/4368877.Az enyémre is ő szerezte a plexit.
Segítsetek rajtam. K 5-ös fejidomos 650-re keresek kormány lengés csillapítót. Hol keressem? Vagy valaki nem tud eladót?
Nekem mostanában nem csinálta, de baromi kíváncsi vok., h miért csinál ilyet
Bocs,hogy csak most válaszolok,de nem voltam eddig gép előtt!Nézd meg,hogy az folytószelep ház valamelyik ága nincs e kiugorva a szivócsonkból, elég sűrű tünet az sv 1000-eknél.Ha ki van ugorva lazidsd meg a bilincset és tedd vissza a helyére, amiért kiugrik az pedig keverék képzési gond hiába voltál a Kalivoda Iminél nem ott kell keresni a hibát!Ha kell segitek de én Budpesti vagyok!
Itt egy link: http://www.superbikestore.com/...
És ez egy amerikai cég.Szerintetek hogy lehetne innen a legegyszerűbben rendelni bármit is?
Van egy srác itt a sportmotoron, Ő amerikából hoz be kipufogókat.Szerintetek vele kellene kapcsolatot felvennem?Mennyi szerintetek egy ilyen dolognak a postaköltsége?
Kösz a választ!
hy!
Én ahogy mondtam 2 pólusút vettem bele legutóbb, azóta ritkábban csinál hasonlót...
A probléma az,hogy nagyobb gázadásnál lefullad(az utóbbi időben annyira elfajult ez a dolog,hogy lefulladás utáni újraindítás után is leáll és 3-4 után lehet ismét beindítani).A problémámmal a nyíregyházi suzuki szalon szervízeséhez fordultam aki azt mondta,hogy nem ír ki hibajelenséget a laptop..