Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,a k3 és k4 megegyezik!Ha ezek a képek nem segítenek akkor szólj és megpróbálok részletesebbet keríteni!
Helló,sikerült találnom órát az SVmre,csak sajna nincs hozzá felfogatásom,ezért sokat segítene,ha valaki tudna küldeni képet,rajzot,leírást vagy bármit ami segíthet abban,hogy házilag le-e lehet gyártatni.Minden kis segítséget köszönök.(ugye a 03-as SV óra passzol és müködik a 04 esen?)
Hello
Tervezek vásárolni egy motort a közeljövöben,és szóba került az SV 650!
Régóta tetszik,de sajna nem tudok róla semmi negativumot!
Kiváncsi leenék,hogy mik a hibái,és érdemes lenne-e megvennem!
Hobby motornak szánom,semmi nyakhúzás( talán néha picit)!
Utálok szerelni,ezért egy nagyon kis szervizigényü motort keresek,mert Jawa 350-en van,gondolom ez mindent elárul!
Segitsetek kélek!
needee@maffia.hu
Sziasztok!

Régi törött sv-t építgetek újjá és a régebbi típusú (1999-2002) Sv650s-hez lenne szükségem pár dologra:
- első villára (pontosabban csak 1 db becsúszószárra)
- első sárvédőre
- hátsó kerékre és lánckerékre.

Köcce, krajcsek
Kösz, de a 650-esé nem jó az 1000-esre,se felfogatás se forma se hogyan,és az 1000-re kettő is kell
650-esre való nem jó?
Valaki 1000-es gyári sérülés mentes dobokat véletlenül nem tud eladót? Engem érdekelne.Üdv Szabi
Ja az nekem is van 2 is az egyik eladó de nem kell a kutyának se!
Gyári dobokat.
mit is gyüjtesz?
Gyűjtöm őket, szal akinek kell, van eladó. Még válogathat is...
Jaja!

Gyári dobot nem szabad eladni.
Majd ha pár év múlva bejön a zöldkártya motorra is, akkor hajkurászhatjátok a gyári dobokat...
Az enyémen Bódis dob van, árulom a motort de a kipufogó külön is eladó. Adtak hozzá egy kis összekötő csövet, amivel vissza lehet tenni a gyári dobot ha szükség van rá.
Ha érdekel, írj - címem a 3217-es hsz - ban.
Szia!

Sajnos a dobok tegnap elkeltek!
Helló!

érdeklődnék, hogy meg vannak-e még a dobok és mi az áruk, mert egy ismerősömet nagyon érdekelnék!
válaszod előre is köszönöm

hali
Melóba járok vele, napi 30km,ebből lakott terület kb a fele, 50-160km/ó között.
Most,hogy nem kell sokat melegíteni 5,7-6 l.
Amúgy én csak 30-35 fokra melegítem, lassan elindulok vele !
2004es SV1000S
hi professzor az 1000 Sv fogyasztása erősen függ a használattól laza túra tempo 5 6 liter ma meg huzod neki ami a csövön kifér akár 12 felett is azért tud enni:)
Helllo mindenkinek! sv 1000n fogyasztásáról tud nekem vki vmit mondani?az s verzió mennyivel eszik kevesebbet?
Köszi. Járok arra elég sokat ráadásul. Azt tom h mérni szoktak, de erre nem számítottam
Üllő-Vecsés elkerülőn,pest felől ahogy elhagyod a ferihegyi lehajtót!Általában itt mérni is szoktak!

Az eu normás termékekről csak annyit hogy van köztük olyan amit műszakin sem engednek át!
Sziasztok! Tudna nekem segiteni valaki sv650s K8as modelre, sportkipufogó űgyben? az sem baj ha nem új csak ne látszon rajta hogy használt:) Széles utat mindenkinek!
Hát nem Tudom nekem Az R6-on eza kis tábla van fenn 98 decibel 7250 fordulaton, akkor most ö egy nem hitelesitet decibel mérövel nehogy már felülbiráljon egy eu szabványos kipufogot
Szeva csak 1 gyors kérdés:
Merre volt ez az eset? Csak azért kérdem mert én meg Monori vok. nem vagyunk messze 1mástól viszont az enyémen sem a gyári dob van fönn.
Ez így van,ha benne a szűkítőcső akkor semmi gáz!Már nem az e betűt nézik hanem a decibelt mérik!Q-rva anyjukat!Hang nélkül nem motor a MOTOR!