Valaki esetleg takarította már a benzinszűrőt?(Ami a tápszivattyúban van!)Mennyire macerás?Azt hiszem nekem már esedékes lehet mert igen sok a kilóméterem!
Szia Bettyg!A hűtővizet úgy tudod leengedni hogy a vízpumpaházon lévő 6-os csavart kitekered!(10-es kulcs fogja!)A hűtővizet csak úgy tudod utánatölteni hogyha a tankot felemeled!Légteleníteni nem kell!
Nagy örömmel jelentem be, hogy az SVmedia új pólóprojectje elindult!
Az alábbi címen találod az új terveket és rendelési lehetőséget: SVmedia póló rendelés
Szia mindenki. SUZUKI BONTÓ: Vecsés 20/9745559, Bp 70/5850436, Baja 30/5798360, Jánoshalma 30/9643532, Csepel 20/9352002. De amit keresel az a Csepelibe tuti van mert láttam
Szia Szabi!
Ha a suzuki szalonban a szerelő nem tud vele mit kezdeni akkor elgondolkodtató,hogy ki a jóistenhez is vigyem a gépemet.Főleg úgy,hogy még garanciális...
Sziasztok! Tanácsra volna szükségem. 650 SV-ből szeretném kiengedni a hütövizet csak nem tudom pontosan hol kell (melyik csövön) és feltölteni hol kell esetleg légteleníteni. Széles utat.
Sajnos elég sokszor mostanában.Legutóbb voltam vele a szervízben és azt mondták jó rajta minden... .Pedig valami miatt leáll..Alapjárat állításra felesleges szervízbe vinni,azt én is megtudom csinálni rajta..
Nekem is jelentkezett a probléma de nem akarom ettől lecserélni! A hirtelen gázra neked is leáll, mondjuk álló helyzetben hümmögtetésnél? Illetve szokott még intezív motorféknél is (pl.: Piros lámpához gurulás)? Nem tudok mit tenni vele? Ilyennel tegyem be szervízbe szezon közepén? Mert ugye még garis, de nem tudom, ha egyszer hozzá nyúlnak! Neked milyen gyakran jelentkezik?
eladó sorba került az SV-m, 2006-os 2007-es forgalomba helyezéssel, 21 ezer km-t futott, vezetett szervízkönyves, shark sportdob, krosszkormány, kis ledes indexek, de mindenből megvan a gyári épen és egészségesen, sportgumik
1,200,000 szeretnék érte, ha valakit érdekel hívjon
jah és női tulajtól, szóval naaagy majrécsík, semmi gyilkolás
Az alábbi címen találod az új terveket és rendelési lehetőséget:
SVmedia póló rendelés
Ha a suzuki szalonban a szerelő nem tud vele mit kezdeni akkor elgondolkodtató,hogy ki a jóistenhez is vigyem a gépemet.Főleg úgy,hogy még garanciális...
Érdeklődöm, hogy sv 1000-re hol, és mennyiért lehet teljes(teli) idomot szerezni?
Előre is kösz!
Sajnos elég sokszor mostanában.Legutóbb voltam vele a szervízben és azt mondták jó rajta minden... .Pedig valami miatt leáll..Alapjárat állításra felesleges szervízbe vinni,azt én is megtudom csinálni rajta..
A gyári meg 15 rugó körül van sajnos :(
Nekem is jelentkezett a probléma de nem akarom ettől lecserélni! A hirtelen gázra neked is leáll, mondjuk álló helyzetben hümmögtetésnél? Illetve szokott még intezív motorféknél is (pl.: Piros lámpához gurulás)? Nem tudok mit tenni vele? Ilyennel tegyem be szervízbe szezon közepén? Mert ugye még garis, de nem tudom, ha egyszer hozzá nyúlnak! Neked milyen gyakran jelentkezik?
Üdv Budmyke
Suzuki SV 650-hez keresek hátsó fékkart! 2000-es évjárat. Azt is megköszönném ha csak tanácsot adsz, honnan tudnám beszerezni! Köszi.
Befullad a motor kisebb és nagyobb gázra egyaránt..Volt aki alapjárat állítást javasolt az sem segített.Na de majd a szervíz...
Mi a baj a motorral?
Komolyan: Miért adod el?
1,200,000 szeretnék érte, ha valakit érdekel hívjon
jah és női tulajtól, szóval naaagy majrécsík, semmi gyilkolás