Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez a leálás valamennyiret a külső hőmérséklettel is kapcsolatban van. Az enyém is csinálta ,amióta ilyen nagy melegek vannak,vagy esetleg a magas páratartalom? Az alapjárati csavart egy kicsit felejebb csavartam és azóta nem produkálja.
Az a "vicces" a dologban,hogy tegnap 60 fok körül volt a víz hőmérséklete de volt már mikor 95 fok volt és ugyanezt csinálta.Nem lehet egy állandó hőfok köré beskatulyázni a jelenséget,legalábbis nálam..
Amelyik sv ezt a jelenséget produkálja, az mindig csinálja, vagy csak időnként?
Azért kérdezem, hogy használt sv vételekor ki lehet szúrni? Rögtön előjön, amint eléri az itt leírt hőfokot? Vagy az is lehet hogy nem, és csak 1 hét múlva veszem észre rajta?
köszi.
z.
Ez a 21. század, mindent telielektronikáznak, és jobb esetben gari lejárta után dobhatod ki.
Köszi Atisv a választ.Mondjuk nem akarom elhinni,hogy egy szinte új motornak ilyen és ehez hasonló "tüneteket" kellene produkálni..
Ja nekem a legemredekebb az volt, h többszöri beindítás után is csak fordszámon tartva (3-4000)nem fulladt le. Megálltam STOP táblánál, de elindulni már alig tudtam...
Ilyet az enyém is produkált (bár csak 650-es ,de hasonló volt a hiba)
Nekem gyertyacsere (NGK CR9EK, 2 pólusú, nagyobb hőértékű), és fordszám emelés nagyjából megoldotta.
Néha melegen (városban kb.: 100 fok kürül) még csinálja, de ritkább mint a gyárilag előírt gyertyával.
Amúgy vmikor volt itt ez már téma, ha visszaolv. sztem megtalálod.
Rendben Jaques,ahogy gondolod.Más:a motorom kis gázadásra lefullad.A jelenség ma odáíg fajult,hogy többszöri indítás után szintén lefulladt.Múltkor elvittem a szervízbe,állítottak az alapjáraton:at eredmény ugyanaz.össze lett lőve a kipufogó és a sport légszűrő de semmi nem változott.Ötlet valakinek?
Szia Balu!
Köszi, még hezitálok, igazat megvalava egy yoshi rs3, vagy trs a "nagy cél", de átgondolom
sziasztok keresek sv tankborítást,nem gond ha sérült csak olcsó legyen és valahol itt a környező megyékben Bács-Kiskun
Köszi az infót. Valami hasonlóra gondoltam én is. Abban azért bizom,hogy nem fog eltünni a Suzuki palettájáról.Üdv: Szabi
Euro normákra hivatkozva nem gyártáják idén, de elvileg jövőre újra lesz valami átdolgozott. Persze ezek csak kósza hírek.
Nem tudjuk. Végülis csak 5-öt kéne visszaolvasni.
Hali Urak! Érdeklődnék,hogy ki mit tud arról miért nem lehet kapni k8-as 1000 sv-t ? Abba hagyták a gyártását?, mert 650-es van. ?
Hello!
Nem tudja vki hogy honnan lehet szerezni sv-re kis rendszámtáblatartót?
Csepel mellett lakom.Le tudom fényképezni de ha a közelben laksz inkább fussunk össze és nézd meg mert tényleg nagyon jó állapotu és hibátlan és nem zsákba macska!
Hali!

Lehet,hogy érdekelne a gumi.Tudnál esetleg képet felrakni róla?Merre laksz?

Köszi
Szia Jacques!

Nekem van egy eladó giannelli titán dobom eladó suzuki sv1000s-ről.Kb 5e kilóméter van benne és e betűvel ellátott(tehát a rendőrbácsi nem baszogathat érte).Kivehető hangtompító van benne,tehát ha pályázol akkor kiveheted és teljes a sound.Az irányár 115eft lenne,ha gondolod megbeszélhetjük.
Sziasztok!
Sikerült vennem egy új K7 es fekete SV1000s-t. Szükségem lenne egy mini rendszámtáblatartóra, illetve érdekelne sportdob.
Széles utat!
10.000ft
Itt találsz képeket az emelőről.
És valami infót is írhatnál róla.Esetleg kép?
A 1031-es irányítószámból gondolom Bp.Mivel én debreceni vagyok meglehetne úgy oldani,hogy a bnőm elmenne érte kocsival(mivel pest megyében lakik)?Persze ha altuális még a dolog.
Alex,engem érdekelne.Hol vagy elérhető?