Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen ha benne van a szűkítőcső akkor megfelel az előírásoknak és műszakin is átmegy..
nyílván...de azért jobb egy e betűs dob mint egy anélkűl...Tapasztalatból tudom(volt egy z750-em martin dobbal amiben semmilyen jelzés nem volt nyílván),hogy a rend büszke őre azzal szokott nyitni általában:hol az e betű?ha adod hozzá a gyári műbízonylatot akkor elvileg semmi baj nincs.Persze ha decibelmérővel mér akkor semmit nem ér az egész..91-95 decibel a zajszint ami megfelel az előírásoknak..Ami a felett van azért elvileg leveheti a rendszámot..
Kipuval azért már vigyázni kell,nem azért mondom hogy Balu üzletét rontsam de nekem a minap a rendőr decibelmérővel hadonászott a motorom körül én meg erre megkérdeztem tőle hogy nem akar-e komplett műszakiátvizsgálást csinálni!?!Ő meg erre azt mondta hogy ha sokat jártatom még a számat akkor elveszi a forgalmit és lekaparja a matricát a rendszámról úgyhogy fülem farkam behúztam! (Csak a szolgálati igazolványom bírta egy kicsit megértőbbre a közeget!)
Úgyhogy vigyázzatok a túlhangos dobokkal mert nekem 115 decibelt mért és azt mondta hogy ezért simán érvényteleníthetné a műszakit!
Sziasztok!
Eladó egy pár giannelli titán kipufogó sv1000s hez.A kipu e betűs és kivehető szűkítő furulyával ellátott így a rendőrbácsi nyugalma maradéktalan lesz .Kb 5e kilómétert ment.Akit érdekel írhat a balu88@mailbox.hu címre vagy a 30\9089573-as számon elérhet.Az ára 95eft\pár.
Széles utat mindenkinek!
Van egy gyári dobom sv650re! Érdekel valakit?
Ha az óra csalását beleszámítod, 200-205. De valóban nem ez a lényeg az sv-nél.
210-220!De szerintem nem ez a lényeg egy ilyen motornál!
Sziasztok! Haverom most egy 650-es sv-ét és az lenne a kérdésem hogy mit megy egy ilyen végre?
papplacko@freemail.hu érdekelne a dob irj mailt trakker
Szia!

Bocs, h eddig nem reagáltam, régen néztem meg a fórumot.

Írd meg az elérhetőséged erre a címre:
FICHTACHER1KUKACT-ONLINE.HU
és megbeszéljük.
Sziasztok!
Eladnám sv1000s mocima extrákkal.Kép az adatlapon..Aki érdekel a 30\9089573-as számon érdeklődhet.
aztán csak ügyesen. én 16 év és többszázezer km bp-i autózás után ültem motorra, és ha nem lenne meg az autós (és bicajos) tapasztalatom a forgalmi szituációkról, meg a sok állat várható viselkedéséről, hát nem lenne egyszerű a motorozás. el se tudom képzelni, milyen annak, aki először motorral megy ki a barmok közé...
Gyerünk Srác mindent bele! Soha sem árt még egy "hivatalos" motoros!
Holnap vizsgázok forgalomból! Remélem nemsokára yogsim is lesz!
Köszi srácok!
Amúgy már múlt héten megvettem a gyári yuasát, hosszas telefonálgatás után sikerült találnom egy helyet ahol 25000 helyett 19600-ért adták.
Ha valakit érdekel jelezze.
Ja, a nevem alatt videót is láthattok a masináról (használat közben). Haladósan lehet vele menni, anélkül, hogy gyilkolná az ember (8ezer fölé nincs értelme forgatni), de sajna jön az egyetem, nem lesz időm rá...
Sziasztok!

Eladó lett 650-es SV-m! Ára: 690ezer Ft.
http://www.hasznaltauto.hu/2346967_suzuki_sv_1999
Frpeternek igaza van ebben! Yuasa volt bent amikor megvettem a mocit 2005! Es a mai napig hibatlanul mukodott... ha leosztod a 22-t 3-4 evre jobban jarsz... Ahogy a mondas is mondja: Nem vagyok annyira gazdag hogy olcso szart vehessek!
2001-esbe sajnos elég drága az aksi, mert elég kicsik a fizikai méretei. Lehet venni gagyit is, azt megkapod 13-14e Ft-ért, de kb egy évet fog bírni. A gyári Yuasa 4-5 évet tutira kibír, de ha ügyes vagy, többet is. 22-ért tudok neked gyárit, garival.
Köszönöm!
Szia ! Az én véleményem is az ,hogy kár aggódnod. Szüség van a bizonyításhoz a rendszámodra. A Kamerát meg hidd el ,hogy nem forgatják ilyen gyorsan át a másik irányba.Tapasztalatból tudom ,mert már engem is mértek be szemből két alkalommal is és nem lett következménye. Az pedik,hogy a rend öre egy szemböl jövö motoros videóhoz bediktál egy rendszámot a noteszéből már nem működik.Szerintem NYUGI.Üdv: Szabi
nagy lószart, nekem nem is eszi az olajat. igaz nekem még a régebbi verzió, de a blokk ugyanaz.
de nem fordithatták uttánnam a trafit vagy valami kamerát igaz? Nincs meghajtva a rendszámom simán felirhatták ha uttánnam fordultak!
nem lesz semmi, nyugi.
hogyan tudnának beazonosítani?
az, hogy milyen kabátod, bukód meg motorod van, nem hivatalos azonosítójel.
csak a rendszámod számít hivatalos azonosítójelnek.
gázolásnál vagy egyéb esetben persze nyomozhatnak más jelek alapján is, de egy sima gyorshajtást nyugodtan elfelejthetsz.
z.
vszabika hol vagy? Te olyan jó tanácsokat tudsz adni!