nyílván...de azért jobb egy e betűs dob mint egy anélkűl...Tapasztalatból tudom(volt egy z750-em martin dobbal amiben semmilyen jelzés nem volt nyílván),hogy a rend büszke őre azzal szokott nyitni általában:hol az e betű?ha adod hozzá a gyári műbízonylatot akkor elvileg semmi baj nincs.Persze ha decibelmérővel mér akkor semmit nem ér az egész..91-95 decibel a zajszint ami megfelel az előírásoknak..Ami a felett van azért elvileg leveheti a rendszámot..
Kipuval azért már vigyázni kell,nem azért mondom hogy Balu üzletét rontsam de nekem a minap a rendőr decibelmérővel hadonászott a motorom körül én meg erre megkérdeztem tőle hogy nem akar-e komplett műszakiátvizsgálást csinálni!?!Ő meg erre azt mondta hogy ha sokat jártatom még a számat akkor elveszi a forgalmit és lekaparja a matricát a rendszámról úgyhogy fülem farkam behúztam! (Csak a szolgálati igazolványom bírta egy kicsit megértőbbre a közeget!)
Úgyhogy vigyázzatok a túlhangos dobokkal mert nekem 115 decibelt mért és azt mondta hogy ezért simán érvényteleníthetné a műszakit!
Sziasztok!
Eladó egy pár giannelli titán kipufogó sv1000s hez.A kipu e betűs és kivehető szűkítő furulyával ellátott így a rendőrbácsi nyugalma maradéktalan lesz .Kb 5e kilómétert ment.Akit érdekel írhat a balu88@mailbox.hu címre vagy a 30\9089573-as számon elérhet.Az ára 95eft\pár.
Széles utat mindenkinek!
aztán csak ügyesen. én 16 év és többszázezer km bp-i autózás után ültem motorra, és ha nem lenne meg az autós (és bicajos) tapasztalatom a forgalmi szituációkról, meg a sok állat várható viselkedéséről, hát nem lenne egyszerű a motorozás. el se tudom képzelni, milyen annak, aki először motorral megy ki a barmok közé...
Köszi srácok!
Amúgy már múlt héten megvettem a gyári yuasát, hosszas telefonálgatás után sikerült találnom egy helyet ahol 25000 helyett 19600-ért adták.
Ha valakit érdekel jelezze.
Ja, a nevem alatt videót is láthattok a masináról (használat közben). Haladósan lehet vele menni, anélkül, hogy gyilkolná az ember (8ezer fölé nincs értelme forgatni), de sajna jön az egyetem, nem lesz időm rá...
Frpeternek igaza van ebben! Yuasa volt bent amikor megvettem a mocit 2005! Es a mai napig hibatlanul mukodott... ha leosztod a 22-t 3-4 evre jobban jarsz... Ahogy a mondas is mondja: Nem vagyok annyira gazdag hogy olcso szart vehessek!
2001-esbe sajnos elég drága az aksi, mert elég kicsik a fizikai méretei. Lehet venni gagyit is, azt megkapod 13-14e Ft-ért, de kb egy évet fog bírni. A gyári Yuasa 4-5 évet tutira kibír, de ha ügyes vagy, többet is. 22-ért tudok neked gyárit, garival.
Szia ! Az én véleményem is az ,hogy kár aggódnod. Szüség van a bizonyításhoz a rendszámodra. A Kamerát meg hidd el ,hogy nem forgatják ilyen gyorsan át a másik irányba.Tapasztalatból tudom ,mert már engem is mértek be szemből két alkalommal is és nem lett következménye. Az pedik,hogy a rend öre egy szemböl jövö motoros videóhoz bediktál egy rendszámot a noteszéből már nem működik.Szerintem NYUGI.Üdv: Szabi
nem lesz semmi, nyugi.
hogyan tudnának beazonosítani?
az, hogy milyen kabátod, bukód meg motorod van, nem hivatalos azonosítójel.
csak a rendszámod számít hivatalos azonosítójelnek.
gázolásnál vagy egyéb esetben persze nyomozhatnak más jelek alapján is, de egy sima gyorshajtást nyugodtan elfelejthetsz.
z.
Úgyhogy vigyázzatok a túlhangos dobokkal mert nekem 115 decibelt mért és azt mondta hogy ezért simán érvényteleníthetné a műszakit!
Eladó egy pár giannelli titán kipufogó sv1000s hez.A kipu e betűs és kivehető szűkítő furulyával ellátott így a rendőrbácsi nyugalma maradéktalan lesz .Kb 5e kilómétert ment.Akit érdekel írhat a balu88@mailbox.hu címre vagy a 30\9089573-as számon elérhet.Az ára 95eft\pár.
Széles utat mindenkinek!
Bocs, h eddig nem reagáltam, régen néztem meg a fórumot.
Írd meg az elérhetőséged erre a címre:
FICHTACHER1KUKACT-ONLINE.HU
és megbeszéljük.
Eladnám sv1000s mocima extrákkal.Kép az adatlapon..Aki érdekel a 30\9089573-as számon érdeklődhet.
Amúgy már múlt héten megvettem a gyári yuasát, hosszas telefonálgatás után sikerült találnom egy helyet ahol 25000 helyett 19600-ért adták.
Ha valakit érdekel jelezze.
Eladó lett 650-es SV-m! Ára: 690ezer Ft.
http://www.hasznaltauto.hu/2346967_suzuki_sv_1999
hogyan tudnának beazonosítani?
az, hogy milyen kabátod, bukód meg motorod van, nem hivatalos azonosítójel.
csak a rendszámod számít hivatalos azonosítójelnek.
gázolásnál vagy egyéb esetben persze nyomozhatnak más jelek alapján is, de egy sima gyorshajtást nyugodtan elfelejthetsz.
z.