Ha minden igaz lesz egy sv 1000-em nem sokára , nekem nem kell ezért eladom, mert még csipasz vagyok ilyen nagy döghöz, nem szertném sokáig árulgatni és tudni szeretném szerintetek mennyiért lehet gyorsba elpattintani hibátlan, sérülésmentes, szervízelt 2004-es típus.... a paici ára ahogy néztem 1.2millió
körül van , de nem vagyok kabzsi szertném ha más is örömét lelné benne és ti benne vagytok a témában kb mi az az ár amit gyorsban tudok érte kapni, akár hitelre is tudom adni...
Ha meg lesz akkor nyomok több infót
Azért nem tud az az rsv olyan nagyon sok pacit...főleg nem keréken.A hétvégén láttam egy "buher" gsxr1100-et kivűlről nem volt rajta különbség a többihez képest de belül volt a lényeg..A turbó..
Ádám! Sajnos nem tudok lánckereket hozatni neked, Bence dolgozik, nem tud érte menni! De szerintem ha kürölkérdezel motorosboltokba, ha nem is nagyvas áron, de sokkal kedvezébben, mint nagyvas+posta árért kapsz!
Hümm és értelme? Belekerül legalább 1 M -ba, és anyagilag ott vagy, mintha vettél volna egy RSV Mille-t, ami sokkal erősebb, mint az SV, jobb a fék, futómű... ÉS nem ellenfél egy ilyen buherált valami....
Hi valaki ért a Suzuki Sv1000 blokjához konkrétan az érdekelne hogy lehet e kapni Big Bore köbcenti nővelő kittet a nagy sv hez mert a kicsihez van 7.5 kit youtobon találtam 1037cc és sv ét valaki irj meg hogy szerinte mennyire lehetne feltolni löketérfogatot mert a legjobb tuning a köbcenti tuning:)
Szia Betty! Gratula az új motorhoz(szép). Szerintem a hűtő az gyári de valószínű,hogy már volt javítva és a jobbos vízcső sem gyári. A hűtő oldaláról is hiányoznak a takaró lemezek.. Persze ettől még szép a motorod.Üdv: Szabi
Sziasztok! Megvan az (nekem) új SV 650N-em 2004. Az a gond vele hogy a vízhütő nem olyan mint a többi SV-n. A motor törött volt de a hütő sértetlen. Mi a vélemnyetek ez a hütő gyári?
Sikerűlt felrakni a videót az sv1000 teljesítménymérésről..Nem lett túl nagy show mert csak fényképezővel csináltam.Akit érdekel az adatlapomon a videók menüpont alatt megtalálja.
Az a faszság,hogy szinte mindenféle helyeken(kivétel superbike magazin)főtengelyre vonatkoztatva adnak teljesítményadatot.Na már most ez az adat az sv-nél 120 paci ha jól emlékszem.most ahhoz képest nyitott dobbal,speedboxxal és sportlégszűrővel 111lovat mértek,behangolás után pedig 116 paci volt keréken.NYomatékosabbnak éreztem a mocit és hangosabbnak is tünik a kipu de nem tudtam még meghajtani,két személlyel jöttünk hazafelé és úgy nem próbálgatom..Csináltam egy_két videót is ha jól sikerűlt akkor lehet felrakom majd.
Cső sv650-es mocihoz lenne eladó Shark sportdobom.Kb 1500km-et futott. Az ára kb 30rugó körül lenne.Írj vagy hívj 30/332-33-38 megeggyezünk.Ja még van egy suzuki speed box is
Van egy 2000-es SV650s-em és szeretnék felszerelni rá bukógombát, de lövésem sincs, hogy hova, és pláne hogyan kéne megvalósítani. Tud valaki ebben segíteni, mondjuk képpen, leírással, stb. Nagyon hálás lennék!
Ha minden igaz lesz egy sv 1000-em nem sokára , nekem nem kell ezért eladom, mert még csipasz vagyok ilyen nagy döghöz, nem szertném sokáig árulgatni és tudni szeretném szerintetek mennyiért lehet gyorsba elpattintani hibátlan, sérülésmentes, szervízelt 2004-es típus.... a paici ára ahogy néztem 1.2millió
körül van , de nem vagyok kabzsi szertném ha más is örömét lelné benne és ti benne vagytok a témában kb mi az az ár amit gyorsban tudok érte kapni, akár hitelre is tudom adni...
Ha meg lesz akkor nyomok több infót
Széles utat!
Van egy 2000-es SV650s-em és szeretnék felszerelni rá bukógombát, de lövésem sincs, hogy hova, és pláne hogyan kéne megvalósítani. Tud valaki ebben segíteni, mondjuk képpen, leírással, stb. Nagyon hálás lennék!
Köszi szépen!