Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Balu ! Egy kicsit el vagyok tájolva, mert nem ennyire gondoltam. Aszt hittem, hogy kb. a fele. Nem cigánykodni akarok de tényleg arra gondoltam. Sajna ennyit most nemtudok a dologra szánni. Túl sokba került a fogorvosom és még nem is végzett.. Egyenlőre köszi. Üdv: Szabi
Szia Szabi!

30eft-ért adnám sajnos a színkódját nem találtam meg pedig vacsiúj a motorom.A hozzá tartozó dokumentációban sem írnak róla semmit...Az adatlapomon megtalálod a motoromat és nagyjából látod a színét.Egyébként Hajdú-biharban vok elérhető de akár postán is el tudom küldeni.
Üdv:Balu
cső, régi fajta sv-re vajon föl lehet-e rakni?
Szia Balu ! Érdekel az eke. Mennyi az ára, milyen kék színben van ,esetleg a szín kódját nem tudod? Ja és merre felé vagy megtalálható? Üdv: Szabi
Üdv.
Úgy is érdekelne az N-es kormány+ cumok, hogy ha valaki meg N -es ből akar S -t csinálni esetleg cserélhetünk
30eft-ért odaadom ha kell valakinek.A szalonból kézben hoztam el,0 km-es sötétkék színű.
Bezony, az eke mindenkit érdekel... mert még nekem sincs Ha senkinek se kell, diskurálunk
Bocsánat... 20-9472-370. igen balf@sz vagyok ma! Így néz ki:
Hívtam a megadott számot de azt mondták hogy nemtudnak semmiről.
Hali! 06-20-9472-372. Napközben kőbányán van a cucc, melóban. Képet mondjuk holnap este tudok felrakni...
Bacsi 77;
Szia, engem érdekelne. Hol tudnám megnézni? Esetleg egy tel. számot írjál.
Üdv
Mennyiért adod az ekeidomot?Mert engem is érdekelne!(Persze csak ha a mási kollégának nem kell!)
Csak azért kérdeztem mert a hasidom alatt a komplett alsó idomot is lehet érteni ami nekem van rajta.lsd:adatlap.
Nekem van egy gyári ekeidomom eladó.Az én mocimon volt csak lekerűlt mivel teljesidomot kapott.
Sziasztok
Kellene egy kis segítség, SV 650 vagy 1000 N -es villahídat, kormányt keresek. Aki tud esetleg, szóljon. Előre is köszi
Lehet,hogy én írtam rossz nevet. mi a külöbség a kettő közt? Nekem 1000 Sv ből az N-es verz. van,tehát az idom nélküli (adatlap,fotó) és egy olyan idomot szeretnék rá mint ami az s-verziókon gyárilag van,a blokk alatt, lehet, hogy az eke valóban találobb. Üdv: Szabi
sziasztok,
szeretném megkérdezni, h az sv ülése alatt mi fér el?
láncra, u-lakatra gondolok, ilyesmikre: egyik, másik.
Vagy csak a hátizsák marad?
köszi
z.
Hasidomra vagy eke idomra gondoltál?Mert az utóbbiból van nekem eladó.
Halihó. Valaki tudna abban segíteni,hogy hol tudok venni 1000 Sv-re has idomot.A használt is szóba jöhet. Üdv: Szabi
Írj elérhetőséget, vagy hívj fel.
Mondjuk találtam egy másik címet is ahol teljesítményméréssel foglalkoznak..Az kicsit drágább viszont pesten van..
Egyszer mindent el kell kezdeni
Sztem PS! Nem lenne rossz, csak az az üléstakaró az vmi iszonyat ocsmány. Sztem.
Hali! Van SV1000-re agy pár oldalidomom. Nyers, még ki sincs fúrva. Picit faragni kell, én nem foglalkoztam vele :). 40 ezerért vettem, de 30-ért megválnék tőle. A fém tartói megvannak.
Szerintem elég csúnyácska!Már túl futurisztikus!