Szia Balu ! Egy kicsit el vagyok tájolva, mert nem ennyire gondoltam. Aszt hittem, hogy kb. a fele. Nem cigánykodni akarok de tényleg arra gondoltam. Sajna ennyit most nemtudok a dologra szánni. Túl sokba került a fogorvosom és még nem is végzett.. Egyenlőre köszi. Üdv: Szabi
30eft-ért adnám sajnos a színkódját nem találtam meg pedig vacsiúj a motorom.A hozzá tartozó dokumentációban sem írnak róla semmit...Az adatlapomon megtalálod a motoromat és nagyjából látod a színét.Egyébként Hajdú-biharban vok elérhető de akár postán is el tudom küldeni.
Üdv:Balu
Csak azért kérdeztem mert a hasidom alatt a komplett alsó idomot is lehet érteni ami nekem van rajta.lsd:adatlap.
Nekem van egy gyári ekeidomom eladó.Az én mocimon volt csak lekerűlt mivel teljesidomot kapott.
Lehet,hogy én írtam rossz nevet. mi a külöbség a kettő közt? Nekem 1000 Sv ből az N-es verz. van,tehát az idom nélküli (adatlap,fotó) és egy olyan idomot szeretnék rá mint ami az s-verziókon gyárilag van,a blokk alatt, lehet, hogy az eke valóban találobb. Üdv: Szabi
sziasztok,
szeretném megkérdezni, h az sv ülése alatt mi fér el?
láncra, u-lakatra gondolok, ilyesmikre: egyik, másik.
Vagy csak a hátizsák marad?
köszi
z.
Hali! Van SV1000-re agy pár oldalidomom. Nyers, még ki sincs fúrva. Picit faragni kell, én nem foglalkoztam vele :). 40 ezerért vettem, de 30-ért megválnék tőle. A fém tartói megvannak.
30eft-ért adnám sajnos a színkódját nem találtam meg pedig vacsiúj a motorom.A hozzá tartozó dokumentációban sem írnak róla semmit...Az adatlapomon megtalálod a motoromat és nagyjából látod a színét.Egyébként Hajdú-biharban vok elérhető de akár postán is el tudom küldeni.
Üdv:Balu
Úgy is érdekelne az N-es kormány+ cumok, hogy ha valaki meg N -es ből akar S -t csinálni esetleg cserélhetünk
Szia, engem érdekelne. Hol tudnám megnézni? Esetleg egy tel. számot írjál.
Üdv
Nekem van egy gyári ekeidomom eladó.Az én mocimon volt csak lekerűlt mivel teljesidomot kapott.
Kellene egy kis segítség, SV 650 vagy 1000 N -es villahídat, kormányt keresek. Aki tud esetleg, szóljon. Előre is köszi
szeretném megkérdezni, h az sv ülése alatt mi fér el?
láncra, u-lakatra gondolok, ilyesmikre: egyik, másik.
Vagy csak a hátizsák marad?
köszi
z.
http://www.raptorsandrockets.c...