Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt szépen süt a nap, kicsit hűvös van.
Víz van arra?
Itt most is esik.
Semmihez semmi kedvem.
Mire nem jó az EÜ csomag!?

Ma délután a lepencein egy srác elcsúszott a Duci 848-val! Mire én odaértem 2. motorosként már felkelt ő is és a gép is! Egy TDM-es arc segített neki, én meg a szerszámkészlettel szálltam be a mentőakcióba! Ki kellett heckelni a sztender tiltásos csatit, meg valami elfogadható váltókart kellett rittyenteni!

Amit szerszámmal nem lehetett megoldani azt megoldotta az Eü csomagból a ragasztószalag! A srácnak se és a motornak se lett komolyabb baja és pestig simán beért! Pedig elszállhatott volna durván is és volt szalagkorlát is! Ergo mákja volt!

Hideg még az aszfalt! Óvatosan!
Ok....
Rendben,majd azért reggel rád csörgök hogy pontosan mi lesz.
Itthonról negyed nyolckor kell indulnunk mert Bp.-n megállunk szavazni.....legkésőbb fél nyolc...
Sanyi!
mikorra menjek hozzátok ha nem esik holnap?
Néhol esik néhol nem!

http://www.idokep.hu/?oldal=fe...

De a reményhal megy utoljára
Minden esetre eddig remek a kilátás mert mára is esőt jósoltak az okosok..
Jóóó akkor szavazás és esőnézés.Még ütközünk itt.
Jelen állapot szerint megyünk....ha reggel esni fog nem megyünk.....cordura célszerű annak aki választhat....
Namost akkor mi a stájsz?
Megyünk vagy nem?
Hogy készüljek?
Szövetruci vagy bűr?
Nincs osszehasonlitasi alapom, motorom sem volt meg, de kb olyan, mintha valami szamitogepes jatekban versenyeznek

Igazsag szerint onmegtartoztatasban elek, hianyzo rutinomat ovatossaggal potolom, nem megy a fordulatszam mero 4500 fole.
De mar alul is vigyort csal az ember arcara.

Aztan lehet, hogy a rendor arcaar meg gyanakvast
Ismeros altal lett vizsgaztatva...
szép a motorod. a raptor dob szépen szól ?
Az olajszintet függőleges állapotban nézd és akkor a két jelé között kell lennie. A Hilfo 138 vagy a Champion K301-es teljesen jó hozzá, kár a gyárit beletenni ami ugyanott készül mint a hilfo.....taiwanon...
Tegnap raneztem az olajszintre es eszrevettem, hogy kicsit jobbra kell donteni a motort, hogy megjelenjen a minimum motorolaj szint.
En ezt problemakent ertekelnem, de a muszaki vizsgan kikerdeztem a szerelot es azt mondta, hogy minden abszolut rendben van.
Najo vegulis ez nem a motor muszaki allapotaval kapcsolatos :)

Viszont ugy terveztem, hogy addig be se inditom, csak majd ha melegiteni kell az olajat a cserehez. Ugye nem tulzott ovatossag? :)

Amugy utangyartott szuro jo lesz hozza, vagy inkabb gyarit vegyek?
1000 Ft a difi az araban.
Végül is nekem mind1, holnap úgyse tudok menni :(
már nem süt.....fúj.....
Itt is süt...
En most mentem egy celtalan 150km-et erintve a Pilist
Ahogy nézem a duna vonalában tényleg nincs eső de keletre cefet idő van.
ez valami új extraszolgáltatás?
Pedig szakad.Most tesztelem a protis farmert de ahogy nézem a munkanvédelmist is kell.
Hol? Itt olyan szépen süt a nap? (Piliscsaba)
Nálunk süt a nap mint állat és fürdőgatyában megyek ki szerelgetni......rossz helyen laksz....
Szakad per pill mintha dézsából öntenék.