Ma délután a lepencein egy srác elcsúszott a Duci 848-val! Mire én odaértem 2. motorosként már felkelt ő is és a gép is! Egy TDM-es arc segített neki, én meg a szerszámkészlettel szálltam be a mentőakcióba! Ki kellett heckelni a sztender tiltásos csatit, meg valami elfogadható váltókart kellett rittyenteni!
Amit szerszámmal nem lehetett megoldani azt megoldotta az Eü csomagból a ragasztószalag! A srácnak se és a motornak se lett komolyabb baja és pestig simán beért! Pedig elszállhatott volna durván is és volt szalagkorlát is! Ergo mákja volt!
Nincs osszehasonlitasi alapom, motorom sem volt meg, de kb olyan, mintha valami szamitogepes jatekban versenyeznek
Igazsag szerint onmegtartoztatasban elek, hianyzo rutinomat ovatossaggal potolom, nem megy a fordulatszam mero 4500 fole.
De mar alul is vigyort csal az ember arcara.
Aztan lehet, hogy a rendor arcaar meg gyanakvast
Ismeros altal lett vizsgaztatva...
Az olajszintet függőleges állapotban nézd és akkor a két jelé között kell lennie. A Hilfo 138 vagy a Champion K301-es teljesen jó hozzá, kár a gyárit beletenni ami ugyanott készül mint a hilfo.....taiwanon...
Tegnap raneztem az olajszintre es eszrevettem, hogy kicsit jobbra kell donteni a motort, hogy megjelenjen a minimum motorolaj szint.
En ezt problemakent ertekelnem, de a muszaki vizsgan kikerdeztem a szerelot es azt mondta, hogy minden abszolut rendben van.
Najo vegulis ez nem a motor muszaki allapotaval kapcsolatos :)
Viszont ugy terveztem, hogy addig be se inditom, csak majd ha melegiteni kell az olajat a cserehez. Ugye nem tulzott ovatossag? :)
Amugy utangyartott szuro jo lesz hozza, vagy inkabb gyarit vegyek?
1000 Ft a difi az araban.
Itt most is esik.
Semmihez semmi kedvem.
Ma délután a lepencein egy srác elcsúszott a Duci 848-val! Mire én odaértem 2. motorosként már felkelt ő is és a gép is! Egy TDM-es arc segített neki, én meg a szerszámkészlettel szálltam be a mentőakcióba! Ki kellett heckelni a sztender tiltásos csatit, meg valami elfogadható váltókart kellett rittyenteni!
Amit szerszámmal nem lehetett megoldani azt megoldotta az Eü csomagból a ragasztószalag! A srácnak se és a motornak se lett komolyabb baja és pestig simán beért! Pedig elszállhatott volna durván is és volt szalagkorlát is! Ergo mákja volt!
Hideg még az aszfalt! Óvatosan!
mikorra menjek hozzátok ha nem esik holnap?
http://www.idokep.hu/?oldal=fe...
De a reményhal megy utoljára
Minden esetre eddig remek a kilátás mert mára is esőt jósoltak az okosok..
Megyünk vagy nem?
Hogy készüljek?
Szövetruci vagy bűr?
Igazsag szerint onmegtartoztatasban elek, hianyzo rutinomat ovatossaggal potolom, nem megy a fordulatszam mero 4500 fole.
De mar alul is vigyort csal az ember arcara.
Aztan lehet, hogy a rendor arcaar meg gyanakvast
Ismeros altal lett vizsgaztatva...
En ezt problemakent ertekelnem, de a muszaki vizsgan kikerdeztem a szerelot es azt mondta, hogy minden abszolut rendben van.
Najo vegulis ez nem a motor muszaki allapotaval kapcsolatos :)
Viszont ugy terveztem, hogy addig be se inditom, csak majd ha melegiteni kell az olajat a cserehez. Ugye nem tulzott ovatossag? :)
Amugy utangyartott szuro jo lesz hozza, vagy inkabb gyarit vegyek?
1000 Ft a difi az araban.