Nem rossz! Mindenképpen a 12ezreset választanám. Még énsem kötöttem biztosítást magamra, de mindenképpen fogok a napokban. a kérdésem az az, h ez CSAK a közúti balesetből eredő balesetre fizet vagy más is?
Nem marketingnek szánom,de lehet hogy valakit érdekel.Ma kötöttem egy ilyen balest biztosítást: http://www.unionbiztosito.hu/e...
Ha netalántán véletlenül perecelnék és orvosi ellátás kéne,akkor ez elég jól fizet.Ha valakit érdekel meg tudom adni az üzletkötő elérhetőségét.
Sokkal több midnenre kiterjed a biztosítás,mint amit a honlap leír és évente a legagyobb csomag is csak 12000ft.
Pl a hétvégi sárga SV-s gyerek kapott volna szépen lét
Ezres könyebb.Lehet KB háronegyed áron hidat kapni mint az LSL.é a 650-hez.
Amúgy ha most kéne átalakítani már tényleg tesco gazdaságosan csinálnám és a pénzt inkább gixxer elsőre költeném.
Csak az arny színű telok miatt.Annyira csecse.
Hasonlót már kérdeztem, de most kicsit konkretizálódott az elképzelés az SV650 / 650S vásárlásával. Ha S-est veszek, szeretném túrakormányossá alakítani. Ehhez a bovdenekbe, fékcsőbe is bele kell nyúlni? Illetve ez mennyibe kerül nagyjából...
Ha jól emléxem Zsé mondta hogy ő le szeretné cserélni az elsőket gixxerre, de nem vagyok benne biztos vissza kéne olvasni de lusta vagyok... Az elmúlt egy hétbe volt róla szó! MIntha azt mondta volna hogy eladja a gyárit!
Movemotors-al kapcsolatban nincs tapasztalatom, de már több tréningen voltam Pécsen pl. a Kék-T nek van jó programja és ráadásul olcsón (10 alatt) lehet bérelni motort is náluk ha még nincs de szvsz jobb saját motorral menni. Itt első programban kanyar vételi technikákon és fékezésen van a hangsúly, ahogyan a legtöbb tréningen is ez az alapozó.
Ezenkívül voltam a Motoros Akadémián is ott azért más a szitu ők jobban szétszedik az anyagot, és mehetsz pár kört a ringen is igaz felvezetéssel de szép bónusz.
Rosszat én se tudok mondani egyikről se ugyanis mindig tanul az ember, egyszer se éreztem úgy hogy felesleges lett volna.
Volt mar valaki a MOVE motoros treningjen?
Igazabol szinte egyik kepzesrol sem hallottam rosszat, de valahogy ez volt szimpatikus. Ha esetleg tapasztalatbol tudtok jobban, meghallgatnam a tanacsot.
Nem marketingnek szánom,de lehet hogy valakit érdekel.Ma kötöttem egy ilyen balest biztosítást:
http://www.unionbiztosito.hu/e...
Ha netalántán véletlenül perecelnék és orvosi ellátás kéne,akkor ez elég jól fizet.Ha valakit érdekel meg tudom adni az üzletkötő elérhetőségét.
Sokkal több midnenre kiterjed a biztosítás,mint amit a honlap leír és évente a legagyobb csomag is csak 12000ft.
Pl a hétvégi sárga SV-s gyerek kapott volna szépen lét
Én említhettem neked az ekét de már sajnos elkelt...
Amúgy ha most kéne átalakítani már tényleg tesco gazdaságosan csinálnám és a pénzt inkább gixxer elsőre költeném.
Csak az arny színű telok miatt.Annyira csecse.
Hasonlót már kérdeztem, de most kicsit konkretizálódott az elképzelés az SV650 / 650S vásárlásával. Ha S-est veszek, szeretném túrakormányossá alakítani. Ehhez a bovdenekbe, fékcsőbe is bele kell nyúlni? Illetve ez mennyibe kerül nagyjából...
Köszi
De köszi tolmácsolom
Akkor nemszendvics lesz a vasárnapi ebédem, hanem husilevi, rántott csirke
Csak kiváncsiskodom
Ezenkívül voltam a Motoros Akadémián is ott azért más a szitu ők jobban szétszedik az anyagot, és mehetsz pár kört a ringen is igaz felvezetéssel de szép bónusz.
Rosszat én se tudok mondani egyikről se ugyanis mindig tanul az ember, egyszer se éreztem úgy hogy felesleges lett volna.
Igazabol szinte egyik kepzesrol sem hallottam rosszat, de valahogy ez volt szimpatikus. Ha esetleg tapasztalatbol tudtok jobban, meghallgatnam a tanacsot.