Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es ez csak az 1-es rutin kor volt, a szlalom?
Mondjuk ezt egyiket sem értem.
lehet, hogy az idénre még fenn hagyom az eredeti gumikat, nem rakom fel a roadattackot. Nem szeretném ha villamos kerék lenne 2 hónap múlva..
Engem nagyon frusztrált tegnap, hogy én sem tudok motorozni. Elkeseredésemben azt fontolgattam, hogy eladom...
Leginkább azt érzem, hogy olyan "autósan" közlekedek..
én amikor először kimentem,35-tel mentem végig a pályán
de kb 2menet után már 70-80volt
Ja és vezetni azóta sem tok csak megyek amerre a többiek.

Kakucs egyre jobb ötletnek tűnik.
Szép hangja van bár csak pianoban hallottam..
Még azt is megmutatták hogy lefelé lökve a kart egyest kapcsol felfelé meg a többit.
Full extrás volt no.
Miert, teged megtanitottak vezetni? Jo neked :D

En annyi instrukciot kaptam, hogy hol a fek, a gaz, a kuplung, meg a kezelo szervek. Ennyi.

A tobbit magamtol tudom, de nem szeretnek rossz beidegzodeseket.
Sziasztok!
Nincsen valakinek elfekvőben baloldali lábtartó konzolja?
A csővázas pucér 650-eshez...
Azaz
gratt a motorhoz
amúgy nekem is szokatlan volt eleinte a "kezelhetetlensége"de könnyű vele összeszokni.pár kakucsrig az jót tesz
bár neked az messze van kicsit.
Csak meglett
Udv a klubban
Tanfolyamon nem tanítottak meg?
Hidd el szombaton és vasárnap is ki akarnak nyírni.Nem napszak függő a dolog.
A tiéd s-es?Most láttam egyet king road feliratu matricával a csapó utcán..
Minden papir oke, ugy tunik, hogy csak a tulaj volt korulmenyes, mert a szerviz szerint is minden rendben van, mar amennyire masfel ora babralas alatt meg tudta mondani. Egyszeruen csak ki kellett varnom, ugy tunik.

Most fogom a gepet, lerakom a garazsban (1 Km ... ) es holnap veszem ujra elo, amikor nem akar meggyilkolni az osszes rajtam kivul kozlekedo.
Aztan irany egy oktatas, ahol elmagyarazzak, hogy kell motorozni :)
Gratula a géphez!
Az üléspozíció nekem ekőször furcsa volt, de kezdem megszokni.
Azt is megtapasztaltam, hogy ha egy kicsit komolyabban "közlekedek" akkor érződik, hogy a kondíciómmal akad némi probléma.
Ennyire küzdeni kellett fele?
Papírok rendben?
Lesz majd kep, de most egyelore pihegek :)
Egyebkent "az"
Képek?
Üléspozició nekem nem jó de ha neked jó akkor jó.
Remélem nem az amelyikkel küzdöttél.
A vak is azt mondja,majd meglátjuk.
Udvozlet mindne kolleganak, ma en is egy ilyen gyonyoru gep (650 s, 2004, kiralykek) tulajdonosa lettem

Mar megvoltak az elso tapastalasok is, mint pl:

- igen, en is tudok olyan balfasz lenni, hogy kitamaszto nelkul akarom pihentetni a gepet

- egeszen mas, mint a CBF 500, vagy a GPZ 500, total maskepp kanyarodik, allatira szokatlan volt, ahogy felultem ra

- remelem a jovoben is az index melle fogjak tenni a dudat , ott pont jo helyen van

- epp most iras kozben hallom, hogy jon egy kisgyerek az anyajval es a kicsi kerdezi, hogy "felulhetek a biciklire?" Ugyhogy gyorsan kiszaladtam

- az ules pozicio rovid tavon nekem tetszik, majd meglatjuk, hogy hoszabb uton hogy erzem, de szerintem jo lesz az
Köszi a segítséget
Itt van a helyi (Besztercebánya) előrejelzés:

link

Hááááát