Engem nagyon frusztrált tegnap, hogy én sem tudok motorozni. Elkeseredésemben azt fontolgattam, hogy eladom...
Leginkább azt érzem, hogy olyan "autósan" közlekedek..
gratt a motorhoz
amúgy nekem is szokatlan volt eleinte a "kezelhetetlensége"de könnyű vele összeszokni.pár kakucsrig az jót tesz
bár neked az messze van kicsit.
Minden papir oke, ugy tunik, hogy csak a tulaj volt korulmenyes, mert a szerviz szerint is minden rendben van, mar amennyire masfel ora babralas alatt meg tudta mondani. Egyszeruen csak ki kellett varnom, ugy tunik.
Most fogom a gepet, lerakom a garazsban (1 Km ... ) es holnap veszem ujra elo, amikor nem akar meggyilkolni az osszes rajtam kivul kozlekedo.
Aztan irany egy oktatas, ahol elmagyarazzak, hogy kell motorozni :)
Gratula a géphez!
Az üléspozíció nekem ekőször furcsa volt, de kezdem megszokni.
Azt is megtapasztaltam, hogy ha egy kicsit komolyabban "közlekedek" akkor érződik, hogy a kondíciómmal akad némi probléma.
Leginkább azt érzem, hogy olyan "autósan" közlekedek..
de kb 2menet után már 70-80volt
Kakucs egyre jobb ötletnek tűnik.
Full extrás volt no.
En annyi instrukciot kaptam, hogy hol a fek, a gaz, a kuplung, meg a kezelo szervek. Ennyi.
A tobbit magamtol tudom, de nem szeretnek rossz beidegzodeseket.
Nincsen valakinek elfekvőben baloldali lábtartó konzolja?
A csővázas pucér 650-eshez...
amúgy nekem is szokatlan volt eleinte a "kezelhetetlensége"de könnyű vele összeszokni.pár kakucsrig az jót tesz
bár neked az messze van kicsit.
Udv a klubban
Hidd el szombaton és vasárnap is ki akarnak nyírni.Nem napszak függő a dolog.
Most fogom a gepet, lerakom a garazsban (1 Km ... ) es holnap veszem ujra elo, amikor nem akar meggyilkolni az osszes rajtam kivul kozlekedo.
Aztan irany egy oktatas, ahol elmagyarazzak, hogy kell motorozni :)
Az üléspozíció nekem ekőször furcsa volt, de kezdem megszokni.
Azt is megtapasztaltam, hogy ha egy kicsit komolyabban "közlekedek" akkor érződik, hogy a kondíciómmal akad némi probléma.
Papírok rendben?
Egyebkent "az"
Üléspozició nekem nem jó de ha neked jó akkor jó.
Remélem nem az amelyikkel küzdöttél.
Mar megvoltak az elso tapastalasok is, mint pl:
- igen, en is tudok olyan balfasz lenni, hogy kitamaszto nelkul akarom pihentetni a gepet
- egeszen mas, mint a CBF 500, vagy a GPZ 500, total maskepp kanyarodik, allatira szokatlan volt, ahogy felultem ra
- remelem a jovoben is az index melle fogjak tenni a dudat , ott pont jo helyen van
- epp most iras kozben hallom, hogy jon egy kisgyerek az anyajval es a kicsi kerdezi, hogy "felulhetek a biciklire?" Ugyhogy gyorsan kiszaladtam
- az ules pozicio rovid tavon nekem tetszik, majd meglatjuk, hogy hoszabb uton hogy erzem, de szerintem jo lesz az
link
Hááááát