Megnéztem, köszi!
Most szombat egyéb elfoglaltságok miatt sajnos nem jó, és még szar időt is jósolnak. Szerintem a jövő hét lesz belőle, előtte mindenképpen hívlak telefonon.
Ma kész lett a ruha átalakítás, nagyon jó lett. Mégegyszer köszi a címet.
Az új csizma viszont szivatott, alig bírom beilleszteni a váltó alá. Tudom, hogy lehet állítani rajta, de ma nem akartam vele szuttyogni, csak végre már menni. Ma elém esett egy részeg öregember bicajjal, szerencsére időben észrevettem, hogy kóvályog. Kis dobozos autót kerültem ki ( előztem ) aztán ahogy visszajöttem elé már láttam, hogy mi van...
Tsanya, ha egyszer lesz egy kis időd, szeretnélek megkérni, hogy nézz rá a motoromra + megcsináltatnám az olajcserét is,bár igaz, hogy az előző óta csak 1000km (egy év) telt el.
Kérhetek egy elérhetőséget?
Na akkor légyszíves dobt át a csájénak a mélcímemet Jónak tűnik ez a biztosítás, meg a motorom is náluk van kötelezőn, bár nem hiszem, h ez számít. Köszi
szia !
a kormánycserénél elég csak egy eredeti felső villahidat cserélni vagy kompletten kellene az alsó felsőt ? 2003-tól egyforma méretei vannak a villahidaknak ugye ?
Teljesen igazad van.Ha nem te vagy a hibás akkor is fizet.Nekem is gondolkoznak a kollégáim,bár ők nem motoroznak,de ha szembe jön velük egy részeg autós ők sem mondanák,hogy nem érte meg a biztosítás.
Nekem is az tetszett benne,hogy emelkednek évről-évre a baleset esetén fizetendő díjak.Ennyit meg nekem megér,ha kiesek a munkából valamiért és ez fizet helyette.
Soha ne legyen rá szükség,de biztosítéknak nem rossz.
nekem azt monták, hogy csak balesetre fizet de az lehet olyan is, hogy megyek az utcán történik egy baleset pl. elesik egy motoros és engem talál el a motorja mint járókelőt akkor már nekem fizetnek mert ez baleset biztosítás. ha én később meghalok ( 1 éven belül ) a baleset után, és később kiderül, hogy erre az ütközésre vezethető vissza ( okozati összefüggés ) akkor is fizetnek a családnak . most néztem a szerződésemet 5 évről van szó, egyösszegben kell fizetni nekem is az arany csomag van. azóta már pár ismerősöm is megkötötte. nem kell nekem hibázni elég ha más hibázik és én maradok ott a fekete lepel alatt.
Ez mindenfélére fizet.Ha elesel otthon a kádban,akkor is fizet.Viszont versenypályán való balesetkor nem fizet.Ezt ki is emelik külön.
A hédekelnek a pontos szerődési feltételek,akkor dobd a mailcímedet.Én továbbküldöm az üzletkötő csajnak és vele meg tudsz beszélni mindent.Melózzon meg a pénzéért
Én is kirendeltem a munkahelymre,mert nem akartam bemennni a központjukba.
szia !
nekem is ez van. én már 2008-ban megkötöttem mikor a biztosítást intéztem a motorra akkor ajánlották a biztosítónál, 3 vagy 5 évre szól ha jól emlékszem és a díj nem változik viszont az összegek minden évben növekednek. soha ne legyen rá szükség de ha kell legalább van ami fizet kárpótlást nekem , rosszabb esetben a családnak.
Most szombat egyéb elfoglaltságok miatt sajnos nem jó, és még szar időt is jósolnak. Szerintem a jövő hét lesz belőle, előtte mindenképpen hívlak telefonon.