Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miről folyik itt a beszélgetés két hete?
(nem - nem bizony nem a markolatfűtésre gondolok!)

Szóval, ha ilyen idő lesz akkor megyek Tárnokra, felszedem a Sanyiékat és 577!
Hova?
Viszont ha ilyen lesz az idő holnap.Őőőőőőő..............
Holnap én ilyen időben megyek!
Nekem tök jól belecsusszanok semmi gondom nincsen vele.Valszeg az ortopéd rövid lábaim miatt meg a pocak miatt a szára nem olyan passzentosan szűk.
nekem is
Érdekes, nekem sokan visszaintenek...
Áh hogy én ezt mennyire kerestem nagyon jók
Én megvettem a nemrégiben említett HH Dry-t. Nagyon jó.
Értem ezalatt, hogy tényleg tudja amit eddig olvastam róla. Nem étzed, hogy izzadsz, és a gatyát végre sikerül le- és felvennem félrórás cibálás nélkül.. Más kérdés, hogy tök hülyén néz(ek) ki ( benne) (is)
Érdekes, hogy nem köszöngetnek nektek.
Felénk mindenki int a másiknak. Na jó, ez nem igaz, de az tényleg mindig köszön az akinek 250 ccm fölötti gépe van. Nem lényeg, hogy bőrben vagyok vagy kordúrában.
Ahhoz képest, h über szar időt mondtak mára, egy felhő sincs az égen
Még.Holnaptól lehülés.
nekem a sportmocisok mindig koszonnek , lehet fajtabelinek hisznek.De csak ha feherben vagyok...Mondjuk olyankor meg a turazok nem szoktak koszonni

Korduraban, meg forditva...

Btw, maris hianyzik a moci, meg a sebesseg...Pont most kaptam mailt, h karasna tura lesz, raadasul a Lillafuredi szerpentint is erintik....Kurva elet ez a hajozas...

Fasza mocisido van itt kint (Koln), nagyjabol sut a nap es 15-18C....
Gondolom, otthon megjobb.
A klasszikus miért nem int vissza magyarázatok:
link
Pedig lóbálják a mancsukat a sportmocisok meg morcosan néznek előre vagy csak úgy csípőből intenek a térd melett.
Nekem a hatramenet a kedvencem bennuk
Ja-ja tudom. Én sem vettem meg a csoppereseket (pl. Tsanyit )
Meggyőzhetőek?
Miről beszélsz? HD-s nem int, csak mivel finom az "ízikláccs" kuplungjuk kétszer fog rá! Lehet éppen váltás és dupla kuplung közben látod őket!
Eszme csere!
HD-sek jófejek.A többségében ők intenek vissza.
Te mindenkivel haverkodsz? Harley-s Goldwinges.... motoros kozmopolita
Pontosan az a selyembélés fog rád tapadni
Hasznos lesz a cicanadrág
Fene tuggya annyira nem pásszentos meg van egy selyembélése.A vicces hogy vettem valami cicanacit a lajosban pedig pólót próbáltam fel.
Ja ma is aszondja egy GWing-es nekem, hideg az aszfalt még! Hát erre én meg azt mondom, ha nem 12 tonnás motorral járna az ember amin még a zuhanyzó is alapfelszerelés és gumit venne rá nem bakelitet akkor nem lenne para!