80-100e egy telópár, gixxer eleje kiflikkel féknyergekkel együtt 160-170e körül lenne. Szóval azért van különbség. Értem én hogy jobb minőség, de most építettem újá egy B-King-et. Motorozni akarok, nem költeni :-)
De elég lenne, az van megrogyva kicsit. Nem vészes, menet közben nem érzékelhető a hiba, de eszi a szimeringet és folyton szivárog az olaj... Szóval elég a krómcső. Azt tud valaki?
Én nem keresnék gyárit bele tolnám a Gixxi elejét! Szebb is jobb is! Bár tudom az ára mocskosul drága, de ha sokban nem különbözik akkor érdemes megfontolni!
Most derült ki, hogy a motorom korábban sérült lehetett és azért eszi a teló a szimeringeket. Szóval most telópárt keresek 1000-es SV-hez. Végig hívtam egy csomó bontót, de sehol nem volt. Tudtommal a K4-es 1000-es gixxer eleje jó bele. Az még lenne is pár helyen, de elég húzós árban adják.
Nem tud valaki 1000-eshez telópárt?
Amikor bevittem a ruhát, 04.08.-at ígértek. Kérdeztem nem lehetne-e meg előbb. Azt a választ kaptam, hogy megpróbálják ( nem sikerült ) de nem ígérik, mert nem ígérnek olyat amit lehet, hogy nem tudnak betartani. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz holnap.
Tegnap elkeszult a muanyag idom a fejidom aljara. Egesz jo lett, nem fogom lefenyeztetni. Kb fel ora alatt fel is tettem teljesen a helyere pattintva . Ugy nez ki nem feszul... Majd egy patentet, ha van neked kernek toled, de igy sem gaz...nem esik le.
Kössz annyira nem.Lapátoltam eleget a télen.
Nem tud valaki 1000-eshez telópárt?
Új motor a láthatáron?
Amúgy nálam ez a hó (júniusban)...
Ez most készűlt a vasárnapi túránkon? De azért azt is ted hozzá hogy azért leperemeztük a gumikat !Át tudnád nekem küldeni a képeket?