Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én se akartalak bántani, csak ezek olyan alapismeretek, amiket nem a fórumokon kell összeszedni. gondolj a saját szakterületedre, valamire, amihez értesz: szerinted azon a területen megbízhatóak a fórumokról csepegő infók? 99%-ban? és a maradék 1? Például be lehetne szerezni a motorod gépkönyvét, javítási útmutatóját, vagy akár egy motorkerékpárokról szóló általános szerelési könyvet. Illetve ha már kérdezel, akkor meg léci kövesd a válaszokat és reagálj rá valamit :) na ennyi és bocs a kirohanásért...
road 2hét és gyere!
hátsó kamera
null
Jó a vidi!
Egy gond van vele!.... nem vagyok rajta!
Okay. Sajnos az nincs :(
Még még méééég!
Köszi a gyors választ de jobb állapotút keresek.
Józsibá megvadult rendesen.Mint a TDM-es srác aki űrhajóként szállt tova.
Pedig milyen szép szikrákat lehet csiholni belőle.
Őőőőőő.Ajánlom a www.swmedia.hu-n van egy szerviz manuálok rész.Le lehet tölteni a magyar nyelvű karbantartási irományt.Én sokat tanultam belőle.De asz oldalon is vannak hasznos dolgok.Meghúzási nyomatékok tapasztalatok.
null

az első kamerás videó linkje
Jobban mentél döntésre mint én! De azért az milyen volt, hogy a zsír új gumit Józsibá (szobbal apja a cbf600-al) hogy ledöntögette 0mm-ig Az évek meg a rutin!
Itt vannak az aktuális gumik.
Az egyik Racetec biztos átmegy.
Nyugodtan kérdezz ,az sose baj! Csak tudod vannak olyan műveletek a motoron amire azt mondanám legszivesebben ,hogy vidd el szerelőhöz ,ha ennyire nem vagy járatos a dolgokban. Nap mint nap megesik velem ,hogy hozzá nem értő emberek akarnak szerelni és tanácsot kérnek ,sokszor viszont olcsobb rögtön szerelőhöz vinni ,mint utána helyrehozni az elbaltázott dolgokat.
Én sem nyúlok bele a tévémbe pedig van otthon csavarhúzóm!
Persze.Van aki még legszivesebben most is le-fel menne.
Igen.Járható.Még én is szaladgáltam rajta.:))))
A "fontana di trevi" szóból származik! Róma egyik fő látványossága, ahol a kérdéseiket vitatták meg a kései középkor, kora újkor Római lakosai. Innen jön a szó trevi:triviális. Ergo, vitaközpont.
Nem akartam bunko lenni, ugyhogy utolag is koszonom a valszokat mindenkinek.

Az, hogy "butasagokat" kerdezek, annak koszonheto, hogy meg soha sem volt semmifele jarmuvem es mar tobbszor elofordult, hogy olyan dologra nem gondoltam, ami logikus lett volna. Egyaltalan nem ertek a motorokhoz es jobbnak latom, ha kerdezek, minthogy valamit rosszul csinaljak. Ha faraszt titeket a sok buta kerdezoskodes akkor felteszek a kerdeseimet mas helyen ide meg csak "ontopik" hozzaszolasokat irok majd. :)
Szia!
Érdeklődnék,hogy van e jó áron eladó gumid(180-55/17) új, vagy használt is szóba jöhet de olyan állapotú ami műszaki vizsgán is megfelel.
Üdv: Szabi
Ezek szerint az 577 még mindig járható :)
ja, hát nem úgy adta ki a családi szituáció.
de szavazni motorral mentem, és máshová vagyok bejelentve, szóval egy városi kör azért volt.

egyébként többször is mentetek ugyanazon a szakaszon? (mármint azon a szakaszon, ami a cél volt tulképpen).
Meg kellett nézzem mit jelent a triviális szó : közönséges, otromba, elcsépelt; magától értetődő, egyértelmű, közismert, lényegtelen
Jöhetté volna tegnap.Sirály a hely.
Amugy meg teljesen triviális butaságokat kérdezel folyamatosan, amin nem kell ennyit rugózni, és semmi köze ahhoz, hogy SV-t hajtasz vagy akármi mást. Olajszint, fékfolyadékszint... ott van a jel b+, azt a választ várod, hogy lehet a minimum alatt is nyugodtan? Meg ez a hűtőfolyadék. Vegyél azt' töltsed. Annak ellenére ez egy barátságos topic, én is meg Zoli32 is begépeltünk egy-egy oldalnyi részletes választ a múltkori kérdéseidre, erre annyit se tudtál bepötyögni az ékezet nélküli billentyűzeteden, hogy "kösz a választ". szóóóóval
Én a valvoline aluba való fagyállóját használom és teljesen jónak tűnik eddig.....nem is túl drága....