Balesetekre,áttekert Km órára általános állapotra eladóra karok és kezelőszervek ha eredetiek az nem hátrány.KB ugyanarra amit minden motornál meg kell nézni.Különösebb tipushiba nincs amire kell figyelni.
Marketing a cucc jó része.Amiket fémeket sorol hogy benne vannak és beleépül a hengerfalba mind puhafém.Ergo ahogy felmegy le is jön.Ezt amennyi a reklámfilmben van minden motor kibirja.A mithbusters pont ilyen mitoszokat vizsgált és huvvvára nem sikerült kinnyírniuk egy rozsdás bontóból származó millio km-es motort.Bár a fehérítő asszem ölt rendesen pár perc alatt.
Én már olvasztottam el dugót kipuffogó nélkül pedig víz vót benne. Persze nem okoskodásnak szántam ezt. Az egyedüli csodaszer a Prolong csak, az olaj, víz nélkül és betonnal is megy, meg asszem öntöttek homokot is a szelepfedélbe a reklámba azt kell venni
Ja végül is.Én úgy tanultam hogy a hűtőfolyadéknak kell állandó hőmérsékleten tartania a motort.És az tökmindegy hogy mi hol megy alapon vagy 11e ren pörög.
A kipufogógázok hőmérsékletéből lehet teljesítményt mérni ( igaz csak erőgépeknél alkalmazzák) de hűtés nélkül elöbb áll meg egy motor mint kipufogórendszer nélkül.Nézd meg a Zsigulis kissebbségi meddig elmegy kipufogó nélkül!
Sejtettem, h lesz valaki aki ezt nem így látja. ezért emeltem ki erősen a szerintem szót. Én így tudtam. De ezekszerint rosszul tanították nekem, most bennem dőlt össze minden
Én Ferodo 5.1-et teszek bele ha nincs másra igény, az van jó áron és még a minősége is elfogadható. Persze van ennél racsingosabb is, de az drága és hát komoly pályázóknak célszerű......akik nem nevetnek!
alapjáraton teszed a legrosszabbat a motorral a nuku hűtéssel. A motor legfőbb hőelvezetője a kipuffogó. Értem, h csak test céljából csináltad, de sűrün ne tedd sztem. SZERINTEM
4300 nál már réz színű.Mivel asszem rozsdamentes valamilyen szinten a leömlő így nem csoda ha pár száz után megbarnul.Jelesül nekem alapjáraton ment sokáig hogy lássam megy a ventillátor a sérülés után akkor sötétben izzott a leömlő.
Szia, érdeklődnék, hogy fékolajból milyet ajánlasz és mennyiért, pályázgatásra? csak mert utoljára a hringen ki kellett állnom, úgy felpuhult a fék (gyári minden).
Egy kollégám Sv650-et szeretne venni, van valami amire vételnél figyelni kell? Típushiba esetleg? 2002-es lenne a motor.
Köszi:
Atesz
remélem jó idő lesz,és tévednek a jósok
Bar ziher hogy berelek biciklit.