Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remek lesz az a bőrcucc nyáron. Érdemes beszerezni valami vékony technikai aláöltözetet, mert minden egyes levétel küzdelem lesz...
Én még alá is öltözök, h ne tapadjon rám!
Ne bántsd a Goldwing-szekciót, ők másképp látják / érzik
Láttam én má menetsebességre hangosodó hifit is.Én meg ittem ülök egy bűrgatyában és szokom.Má mindenem izzad.Így egy légkondit elfogadnék a motorra me ez kemííííny lészen + 30 fokban.
Vedd meg inkább ezt:
link

Tudom neked N-es kellene meg ABS. Ez egyik sem, viszont remek ár/érték aránynak tűnik, és ami a legfontosabb:
BUGYIKÉK
Nem azért mondom, de motorra fűtés!? Olyan mint a vízpor! Csak vizet kell adni hozzá és kész a víz!
ezzel nem azt mondom, hogy rossz.....normál használat mellet szerintem van haszna, csak ha az ember néha sátrazni megy meredek lejtők felé akkor gondot okozhat mert nem kikapcsolható.....
Minek.Jön a meleg.Valamikor.
igaz........azelőtt nem volt.......utólag marha drága beépíteni viszont eladó ABS-est használtan még nem láttam....igaz nem is kerestem....
Már várom a markolatfűtéses kérdéseket!
Igaz az a tény, hogy ABS csak 2007-től rendelhető SV-be? Mert én 2007 előttieket pont emiatt nem is nézegetek.
Na az jóóóó.
Cb 500 meg CBF 600! De a 600-as is bugyikék!
Civic?
Én már a családot is oda hordom! Még a hondásokat is! Pedig, csak egy 1,4-es injector beállításnak indult aztán szegény kormánycseréje tolódott a gykarpat-nak!
hogyne.......ha sportdob-szűrő van akkor igen....na meg a szinkron....azokon is kell....
Tolólapos markoló?
mért tudsz valami okosságot gixxerre is? (600cc k6, 1000cc k3)
haverod is jöhet.....mag a haverja....és annak is a haverja....
Majd még addig úgyis hívlak,csak érdeklődtem,hogy készülhetek -e rá,mert végülis nem a szomszédba ugrok át egykis karbi pisztergára
Ne menj gyorsan.
Na ja.Összetörni tilos.Pláne egy szál farmerben.
Nem áll szándékomban.