Ma kaptam egy ilyet:
"SV-knél pl árulkodó jel a kipufogó leömlő színe: kb 18-20 ezer Km felett kezd bebarnulni (réz színűre hasonlít). Ha egy olyan hirdetést találsz, amit mondjuk 10 ezer km-el hirdetnek, de már elszíneződött a leömlő, akkor ott már valami nincs rendben."
Letöltöttem az SV 650 szervíz leírását és abban láttam, hogy van egy öndiagnosztikai üzemmódja (Dealer mode?) az ECU-nak, amiben kiírja az esetleg hibás szenzorok kódjait a műszerfalra, ha jól értettem. Bár pontosan nem értem, hogyan aktiválódik (mintha egy kapcsoló lenne az ülés alatt)...
Ha megyek vásárolni (használt) SV-t, szerintetek van értelme ilyesmivel játszani? Szolgál ez releváns információval a gépről?
A DL sem való már endurozni ez tény. Se a futóműve se a súlya nem alkalmas rá. De egy sima földúton jobban elmegy mint az SV. Ezért szerettem volna DL-t.
Ja azt neztem en is az AfricaTwin cikkben... Olyanokat irnak, hogy ez mar nem is lesz jo endurozni, meg, hogy mar a 650es DL is mar nehez az endurozashoz ....Szerintem ez mind turamotor, nem pedig enduro...csak rahuzzak az enduro dizajnt...max sik folduton mennek ilyennel...nem endurozni
Néha szokok beleolvasni a totalbike cikkeiben lévő kommentekbe.Hátttt most vagy én tévedek vagy ők nem motoroznak de megy ottan az hogy túragépnek feltétlen a gyenge motor a jobb egy erősebb helyett.Eszem néha megáll.
Na ezt lehet, hogy én tettem rosszul vagy egyáltalán nem vissza a nagy kapkodásban.... ...... ......asszem a kartergázcső........gond nem lehetett, hogy mellette volt legfeljebb olajpárát nyomott a légszűrő házra........monnyuk mégegyszer olyan szimultán melót egyszerre 4 gépen nem szeretnék.......
Megtalaltam mi okozza a "szelephangot". Le volt csuszva egy cso, ami asszem a legszurohazba csatlakozik alulrol . Mar oruletbe kergetett az a hang...vegul visszatettem a csovet es megszunt
Remelem amig lent volt nem keletkezett kar...
Őőő én nem akarok vészmadárkodni de ahogy néztem az időjóslást botrányosan szar idő lesz Vasárnap viszont 1 héttel később, 15 enyhén felhős!
http://koponyeg.hu/
http://www.idokep.hu/
Szóval csak 1 javaslat mindenki egészsége és kényelme érdekében...
1 szóval kurvahideg lesz esővel
üdv: szobbal