Lásd a fotógalériám között, de kiszámolva, hogy a kosár marás gépmunka 20-25eFt, aztán még lemezelgess rengeteg órát és 40-45eFt ért itt az új kosár, nem éri meg...amikor elkezdtem nem tudtam a Mitaka kosárról és 80 meg 100 ért láttam csak kosarakat.
Köszi a segítséget!
Még egy kérdés dew hez nehéz lefurkálni azokat a bigyókat ?
És említetted a lemezelést. A bástyákat vontad be acéllal ? Ha igen érdekelne hogyan
Van Angliában is onnan érdemes rendelni a vám és egyebek miatt,
Angliából kb 45eFt postával a kosár.
Pl: http://www.ebay.com/itm/Suzuki...
Kopó+rugó+acél szettet ott veszel, ahol szeretnél, van HUN ban is, meg van ennél is talán RM, akit linkeltem EBAY,
DE azt nem tudom, hogy az RM 250 95 kopó jó e bele, ezt sose néztem.
Tányért meg belső kosarat szerintem meghagyhatod, ha azt is akarnál talán a PROXnak van, de nagyon drága lenne úgy.
Drew. Ha jól emlékszem te cseréltér már kuplung kosarat. Szeretném megtudni mennyibe fájt, és hogy hol szerezted.
Mert emit én nézegettem lamellákkal együtt vagy 110 e ft lenne.
Az kicsit brutális :D
Előre is kösz!
Hello
Kaptam egy hütőcsövet de sajnos a 91 es RM re nem jó.
Kideritettem RM 125 2001-2008 közöttire stimmel.
Vadi új, hibátlan, piros színű szilikon hütőcső bilincsekkel együtt
4500Ft
Ugyan itt szuszogó szelep 500Ft/db
Székesfehérváron megtekinthető. Posta a vevő terhére
Ne lepődjön meg senki nem ide vág csak így tudok neki üzenni. Üdv.
qwertino beszélnünk kellene mert változnak a környéken a szabályok és jó lenne ha ti is tudnátok róla nehogy meglepetés érjen.
Új táblák kerülnek ki ,de én már megbeszéltem ,hogy hol mehetünk továbbra is.
Hello. nekem egy 2004es 250rmz van. és a szívó oldali vezérműtengelyt keresek, de nem találtam eddig, csak ilyen külföldieket... ebbe tudna itt nekem valaki segíteni ? :D előre is köszönöm
Üdv
91-es RM125 ös motoromról szeretném kideríteni gyárilag milyen keverés arányt javasolnak illetve, milyen üzemórákkal írják az egyes alkatrészeket és olajokat. Valakinek van valami infója ? esetleg gépkönyvet honnan tudnék letölteni?
Sziasztok!
Suzuki RM 250hez (1992es évjárat) kereset bal oldali hűtőt. de ha más évjáratoké is egyezik az is érdekel csak hibátlan állapotú legyen. Köszi!
Egy 2000-es évjáratú RM 250-es crossgépem van, egy nagyobb esés következtében, elment a gyújtásom kimértük tekercsben szakadás lehet.
Ha van valakinek működőképes gyújtása arra vevő lennék. Ha nem lesz akkor marad a tekercselés
előre is kössz
Természetesen rád van bízva, mit csinálsz.