Hála istennek nem szoktam dili módjára menni, és már annyi alkatrészt össze harácsoltam hozzá, hogy egy másik motort össze tudnék építeni. Tudom vannak az utakon bolondok, de ha egyszer elgázolnak és összevágják a motorom, a sittre kerülök mert a soför meg gyilkolom az tuti :D !
Hát figyelj nem szettem szét még de semmi baja nincsen dökéletesen működik, annyi van vele hogy nem csinálták passzosra nehogy megszoruljon így a szellőztetőjén minimálisan jön a füst de tényleg minimális. Én a szuzuki szalonban megkérdeztem 104 ezer forint lenne bele a gyári power nyelv. Ezt asszem 20 volt csak érezd a különbséget :D Összegezve olcsó és szerintem van olyan jó mint a gyári. Annyi van hogy havonta 1x max 2x beles szoktam nézni a kipu nyilásba nem e éri a dugót. Ha megjelenik a csík csináltatom a másikat :D
Felvettem a sráccal a kapcsolatot aki felújította a poweredet.
Tapasztalatok?
Rendesen teszi a dolgát?
Mondta hogy nincs olyan mint a gyári...
Szedted már szét azóta?
Hogy bírja a gyűrődést?
Sky. 40 es keverékkel járok vele és tuti nem sok.
Én szerintem túl van feszítve a powerja, de nem kezdem el kókányolni mért nem vagyok még nagy szerelő. Elviszem a sráchoz aki felújjította, ő motorszerelést tanult ez a szakmája :D Had küszködjön vele :D De ötletnek ez sem rossz Köszönöm!
Dew sztem arra gondol, hogy tubol is van tobb meret, egy betukod jeloli a tu oldalan.
A benzint milyen aranyban kevered? Nekem ez ugy hangzik mintha sok lenne az olaj laza a power rugoja es sztem nagy a 172 fofuvoka... Mikor alacsony fordulaton mesz telekopodik a powerhaz olajjal mikor meg odarantod neki a nagy fofovoka meg sok benzint is ad a keverekhez ettol tokeletlen az eges es az oblites.
Nekem tavaly a 32-es nem 38- as Keihin kopia karbit 160 fo 40 alapjaratival sikerult beloni, de hozzateszem a duplafalu gyari rezoval nem versenyrezoval mint a tied! Neked sztem saccra 165 fo 42 alapjarati lenne a fasza masfelre kitekert levegocsavar allassal felulrol a masodik allasba teve a klipszet a suberen.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy suzuki rm 85L (2008) milyen gyújtógyertyát érdemes vásárolni?
Az NGK BR10EIX jó választás?
Előre is köszönöm!
Elhiheted nem akarom szét cseszni az egészet nincs 2 hónapja hogy 250e ért újítottam blokkot. Nem is nagyon mentem vele azóta mióta írtam. El fogom vinni a szerelőmhöz szenvedjen vele :D
Ilyenről én még sosem hallottam, a 450-es 2008 utániaknál volt a berúgótengelynél repedés, amit a gyár új blokk cserével kompenzált...
250-es 2004-es motorra hallottam hogy el tud melegedni endurózás közben, de én ahányszor kint voltam sose forrt fel a vizem....
Én nem tartom követendőnek a példád. Ha a motor sokkal az sem tesz jót a szerkezetnek, de ha BobyOrtega által leírt módon kevesel (például hibás úszószint miatt) az meg kimondottan árt neki. Ha nem is ragad meg, de hogy a kopás olyankor aránytalanul nagy az biztos. Nem baj ha az ember nem tudja maga a lehetőségekhez mérten normálisan beállítani, akkor el kell vinni oda ahol be tudják (én sem magam újítottam fel az enyémet).
az enyem is pont igy csinal de en mar ra jotem le kelszarni endurozni igy is joh,mondjuk ami kicsit nekem segitett az az hogy a power fesziteset teljesen lazara hagyom akkor konyeben ugrik ki abbol a dadogasbol ,probald meg te is:)
Sziasztok! Szükségem lenne egy rm 250-hez 1995-ös évjárathoz komplett idom szettre üléshuzatra matrica szettre,de nem igazán találok egy oldalon sem! Tudtok-e valamilyen oldalt,vagy illetőt ajánlani akinek biztosan van? Segítségeteket előre is köszönöm!
Vagy hol árulnak hozzá? Gondolom nem 1etlen oldalon található meg csak.
És átalakítás nélkü passzolt is?
Eladó 2003as RM 85 gyári kipufogó rendszere, ára 10000+posta.
Felvettem a sráccal a kapcsolatot aki felújította a poweredet.
Tapasztalatok?
Rendesen teszi a dolgát?
Mondta hogy nincs olyan mint a gyári...
Szedted már szét azóta?
Hogy bírja a gyűrődést?
Kivetted végül a belsejét a rezonak?
Milyen lett, csak a hangja nőtt meg vagy érezhető is a különbség?
Én szerintem túl van feszítve a powerja, de nem kezdem el kókányolni mért nem vagyok még nagy szerelő. Elviszem a sráchoz aki felújjította, ő motorszerelést tanult ez a szakmája :D Had küszködjön vele :D De ötletnek ez sem rossz Köszönöm!
A benzint milyen aranyban kevered? Nekem ez ugy hangzik mintha sok lenne az olaj laza a power rugoja es sztem nagy a 172 fofuvoka... Mikor alacsony fordulaton mesz telekopodik a powerhaz olajjal mikor meg odarantod neki a nagy fofovoka meg sok benzint is ad a keverekhez ettol tokeletlen az eges es az oblites.
Nekem tavaly a 32-es nem 38- as Keihin kopia karbit 160 fo 40 alapjaratival sikerult beloni, de hozzateszem a duplafalu gyari rezoval nem versenyrezoval mint a tied! Neked sztem saccra 165 fo 42 alapjarati lenne a fasza masfelre kitekert levegocsavar allassal felulrol a masodik allasba teve a klipszet a suberen.
Azt szeretném megkérdezni, hogy suzuki rm 85L (2008) milyen gyújtógyertyát érdemes vásárolni?
Az NGK BR10EIX jó választás?
Előre is köszönöm!
250-es 2004-es motorra hallottam hogy el tud melegedni endurózás közben, de én ahányszor kint voltam sose forrt fel a vizem....
rajtszámtábla felfogatása ? Más fajta motorra szeretnék venni rajtszámtáblát.(rx 125)
Én nem tartom követendőnek a példád. Ha a motor sokkal az sem tesz jót a szerkezetnek, de ha BobyOrtega által leírt módon kevesel (például hibás úszószint miatt) az meg kimondottan árt neki. Ha nem is ragad meg, de hogy a kopás olyankor aránytalanul nagy az biztos. Nem baj ha az ember nem tudja maga a lehetőségekhez mérten normálisan beállítani, akkor el kell vinni oda ahol be tudják (én sem magam újítottam fel az enyémet).