Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló érdeklődnék van e még alkatrészed nekem a hűtőt és hejgerfejet köti össze a cső az érdekelne!
heló.
Nekem vannak eladó hűtőim 95-ös rmx 250-ből.
Ha érdekel írj ide:
csabesz914@freemail.hu
üdv
Szevasztok srácok 91-es Rm 125-höz esetleg valakinek elfelvőben nincs véletlen egy jobbos hütője vevő lennék rá :)
Igen! Forduljatok bizalommal hozzá! Az ő szakértő kezeiben volt felújítva az én kincsem is Ő csinálta powernyelvet bele és bitang jó lett. Nem tudom elégszer meghálálni neked Márk!
Biztosan meg lehet oldani, hogy legyen rendszáma, mert az én Yamaha yz 125-öm nek is volt. Az első gazdája endúró versenyre járt, és azért kellett a rendszám. A világítás akkúmlátorról töltés nélkül. Ezek a motorok pályára valók, ide nem kell világítás meg rendszám. Aki nem pályán akar motorozni az mást válasszon, minden tekintetben jobban jár. De én ezt mondhatom amikor valaki szerelmes egy motorba.
Nem tudom a korrekt választ.

Amennyire én tudom amelyik típus nem került utcai forgalomba is azt nem tudod lepapírozni. ráadásul ha jól tudom az rm-re nem is tudsz elektromos rendszert telepíteni (max akkuról) így a világítás is elég problémás.

Amúgy meg amennyibe egy papírozás kerülne szerintem már tudsz bőven egy újabb rendszámos motort venni.
Felkerült egy üzemóra mérő a motorra. Hozzá teszem ideje volt. Kíváncsi leszek, hogy mennyit ketyeg egy átlagos motorozás alatt.

Amúgy ilyet vettem:
http://www.dhgate.com/product/...
Meglehet oldani hogy lerendszámozható legyen egy rm 125?
rm/rmx 250 powerszelep felujitasat, egy darabbol legyartasat vallalom, az orszagban a legolcsobban. erd: 70 321 6103
Sziasztok!Cross gépet szeretnék venni ,de nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni, Suzuki rm 85 , vagy KTM sx85? Melyiket javasoljátok, melyik olcsóbb (fent tartani), melyik a megbízhatóbb?
Ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol (túl sokat nem kell), rengeteg információhoz juthatsz.
sziasztok. Tud-e valaki valamilyen véleményt mondani SUZUKI-RMX 250 ről. pl: van-e valami kimondott típus hibája?Fogyasztás? stb... Mert szeretnék egy ilyen endúrót csak nincs a haveri társaságban senkinek aki tudna mondani valamit a mociról. Kössz Mindenkinek
Ha hidegen szivató nélkül indul, akkor ott túl sok üzemanyagot kap az tuti. Bróbálj a tűn állitani, nézd meg a benzinszintet, esetleg fúfóka csere!
Segitséget szeretnék kérni. Van egy frissen generàlozott blokkom minden ki lett benne cserélve. Az van vele hogy, a szerelönél 2. Ra indult hazahoztam azota nagyon nagy rugàsra akar beindulni de csak szivató nélkül sokadjàra. Benzint is tettem a hengerbe de ugyse indult. Lenne rà valakinek valami ötlete azt megköszönném.
sziasztok.
Ha bármi kellene rmx 250-eshez.
http://www.kepesmotor.hu/teles...
hát Nyíradony fele mentünk, aztán ott valami homokbányába bohóckodtunk. jó kör volt, csak kezdett esni az eső, aztán inkább jöttünk haza, nem akartunk elázni :)
én ebbe a hóba fagyott földbe nem nyomom, ha lement akkor majd csörgök!
Powerre figyelj oda,mert azok ennyi idős motornál szeretnek nem benne lenni:)De többi résznél meg ugyanaz mint minden használt motornál fékek teleszkóp himba meg ezek.

Am nekem is 92-es a vas csak 96-os blokkal és imádom nagyon jó kis vas:)
De ha lesz vmi szoljatok! Multkor szolt Phoenix, tervezett turat, aztan ha jol lattam talihely lett belole, mi volt? Azon a hetvegen 15 mazsa fenyot nyestem ossze itthon... Akkor a 45 cc visitott: -)
Nem nagyon vet szet a penz, amikor volt jo ido vagy nem volt penzem tankolni, vagy a benzincsap szopatott, ( nem benzinallo volt benne a tomites es szetette a nafta) vagy a berugorugom volt eltorve de most a fizut varom, h. befejezzem a szoges projektet.... Meg Ricsivel kek utkozni vegre!
mi újság veled?
eltűntél itt az év vége fele, pedig sokat mentünk!
Mennyiert sikerult elpasszolni ha szabad + kerdezni? En is agyalok cseren de en beernem 1 2000 kornyekivel, nekem is felmerult a gasgas a korrekt futomu fekek es jo suly/ero miatt.

Kivancsi lennek a kulonbsegre a tolmacsolasodban, gondolom joval combosabb es felul sokkal brutalabb...
Hogy sikerült ilyen gyorsan elpasszolni? Milyen a GG, én is nézelődtem utánuk?
hello,bocsi csak most írok,tegnap nem volt időm!Okmányok nélküli volt,de már nincs meg,lett helyette egy 06os gas gas ec 300!
ott a pont
Szia. Sokat olvashatsz kicsit visszanézve, e témában. Miért érdeked ez? 92-es motorról beszélünk, ami át esett már ezen-azon. Pl kocsit nem vennél ilyen időst, lassan már Nőt se... Hú ez már olyan erős lutri. Dehát, pl. Himba: mennyire kotyog, bakon, fel le kell erőltetni... Váz: két nyomon fut-e, mert ha igen, az egyik oldalra nehéz bedőlni, a másik még hamarabb eldob mint hinnéd... Motorikusan mivel nem szedheted szét, ezért teljesen fagy hideg motornak is illik néhány rúgásra indulnia....előmelegített motor gyanús lehet. A power mindig bedöglik, kicsit fiatalabb motoroknál is, ha van benne és működik, öröm, ha nincs nem is lesz talán többet, mert nagyon drága... Leszerelt rezóval ez is, meg a henger dugó állapota is mérhető.... A többi vagy nagyon hozzáértő füle, vagy tényleg lutri... A leszerelt rezo nagy extra, de két rúgó, két csavar, én a következőt így veszem csak meg, vagy viszlát....