ÁÁÁÁÁÁ
EZT IS ELBA......
Sziasztok
Keresek fém tankos 94' RMX 250 J komplett váltót léptető villákkal
Ha tudtok irjatok
palfy@freemail.hu-ra
előre is köszi mindenkinke
Az a gond, hogy az a láncom ami most fent van kapott már eleget, el van nyúlva a 108 szemeshez képest, abból nem akarok belepótolni... Az első lánckerekem 20 órát futott, a hátsó elég sokat, ezért ha most feltennék egy alig használt hátsót, pont jó lenne a régi Husqvarnámon 25-30 órát ment lánccal.
Mellesleg nem forogna le annyira hamar az áttétel elég rövid a 12-50, bár mászni fasza, utcára kicsit sok fordulat kell a tempóhoz... A 12-48 pont a 12-50 meg a gyári 13-50 között lenne félúton, talán az az arany középút ;-)
Hali mindenki! Nincs veletlen valakinek elfekvoben 808 as Jt 48 fogas lanckereke ami nincs szetkopva elbotolnam vele, vagy barmilyen gyarto csak acel legyen?!
Van egy jo allapotu arany versenylancom ami 108 szemes, ket szem hijan nem adja ki az 50 es lanckereken...
na fiúk. leszedtem a hengert és (szemből nézve) a jobb oldali power fele tört le és mászott be a dogóhoz. ja és amikor leszedtem a power deknijét akkor az az összekötő fülecske + a csavarja csak úgy feküdt szabadon XD
Pár kép:
És mit javasoltok mit szóltok.....
Van valakinek tapasztalta, hogy a piros rendszámú terepjáró (valami speciális offroad gép volt) az erdőben mit jelent? (A piros rendszámot önmagában tudom, csak kérdés hogy a hatóság is használ e ilyet?)
Köszi a linket , annó Csika Mester is ezt adta, de akkor sem és most sem látok RMX 250 98-ra való hűtő oldalidomot(tankspiler) a webáruházban. Az RM 250 98 nem jó rá(ami a képen van)! Az RMX sokkal jobban benyúlik a tankba, ld képek.
A gyári alatt azt értem, amit meg tudsz rendelni a suzuki márkakerből gyári típusszám alapján, ilyenben találtam, után gyártottban nem. Sajnos nem csak ez az egyetlen, kuplung kosarat is úgy kell vadászni, himba és lengővilla felújító szettet is több darabból kell összeszedni, stb.
EZT IS ELBA......
Sziasztok
Keresek fém tankos 94' RMX 250 J komplett váltót léptető villákkal
Ha tudtok irjatok
palfy@freemail.hu-ra
Keresek fém tankos 96' RMX 250 komplett váltót léptető villákkal
Ha tudtok irjatok
palfy@freemail.hu-ra
Mellesleg nem forogna le annyira hamar az áttétel elég rövid a 12-50, bár mászni fasza, utcára kicsit sok fordulat kell a tempóhoz... A 12-48 pont a 12-50 meg a gyári 13-50 között lenne félúton, talán az az arany középút ;-)
Van egy jo allapotu arany versenylancom ami 108 szemes, ket szem hijan nem adja ki az 50 es lanckereken...
Pár kép:
És mit javasoltok mit szóltok.....
Szerintem az Universalmotor-nál próbálkozz, nekik sok minden van és sok mindent megrendelnek, ha kell: http://universalmotor.hu/
Sajna mást nem tudok én sem.
A gyári alatt azt értem, amit meg tudsz rendelni a suzuki márkakerből gyári típusszám alapján, ilyenben találtam, után gyártottban nem. Sajnos nem csak ez az egyetlen, kuplung kosarat is úgy kell vadászni, himba és lengővilla felújító szettet is több darabból kell összeszedni, stb.
http://moto-complet.hu/Termeke...