Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorféket.
akkor mit értetek a tartós völgy meneten ?
Én úgy tudtam, hogy attól mindig tartózkodni kell a 2T-vel?!
ÁÁÁÁÁÁ
EZT IS ELBA......
Sziasztok
Keresek fém tankos 94' RMX 250 J komplett váltót léptető villákkal
Ha tudtok irjatok
palfy@freemail.hu-ra
előre is köszi mindenkinke
Szia okés völgy az nincs sajna itt az Alföldön :)
A keverési arány először inkább legyen 1;30, és óvakodni a tartós völgy menettől.
Sziasztok
Keresek fém tankos 96' RMX 250 komplett váltót léptető villákkal
Ha tudtok irjatok
palfy@freemail.hu-ra
előre is köszi mindenkinke
ok köszi ke esetleg keverési arány 1:40 full szintetikussal
nem nagyon kell járatni,a gyűrűk miatt egy tankot kicsit finomabban motorozz vele ki,váltakozó terheléssel,ennyi.
itt az újonc mennyi időt adjak neki a bejáratásra és hogyan járassam be ?
sziasztok motorosok-sok
Az a gond, hogy az a láncom ami most fent van kapott már eleget, el van nyúlva a 108 szemeshez képest, abból nem akarok belepótolni... Az első lánckerekem 20 órát futott, a hátsó elég sokat, ezért ha most feltennék egy alig használt hátsót, pont jó lenne a régi Husqvarnámon 25-30 órát ment lánccal.

Mellesleg nem forogna le annyira hamar az áttétel elég rövid a 12-50, bár mászni fasza, utcára kicsit sok fordulat kell a tempóhoz... A 12-48 pont a 12-50 meg a gyári 13-50 között lenne félúton, talán az az arany középút ;-)
Pótolj két szemet!
Hali mindenki! Nincs veletlen valakinek elfekvoben 808 as Jt 48 fogas lanckereke ami nincs szetkopva elbotolnam vele, vagy barmilyen gyarto csak acel legyen?!

Van egy jo allapotu arany versenylancom ami 108 szemes, ket szem hijan nem adja ki az 50 es lanckereken...
Szeva Jano! Mi lesz holnap, jossz akkor Sarandra? Mennenk 1 cimbivel motorozni de. ugy szerveznenk az utvonalat hogy jo legyen...
na fiúk. leszedtem a hengert és (szemből nézve) a jobb oldali power fele tört le és mászott be a dogóhoz. ja és amikor leszedtem a power deknijét akkor az az összekötő fülecske + a csavarja csak úgy feküdt szabadon XD
Pár kép:
És mit javasoltok mit szóltok.....
Sziasztok szia esetleg egy képet vagy rajzot tudnál küldeni,hogyan rakjam be 2 db szímeringet a víz szivattyúhoz ?
Van valakinek tapasztalta, hogy a piros rendszámú terepjáró (valami speciális offroad gép volt) az erdőben mit jelent? (A piros rendszámot önmagában tudom, csak kérdés hogy a hatóság is használ e ilyet?)
Hali!

Szerintem az Universalmotor-nál próbálkozz, nekik sok minden van és sok mindent megrendelnek, ha kell: http://universalmotor.hu/
Most hogy mondod és jobban megnézem...tényleg.
Sajna mást nem tudok én sem.
szeva eltünt Dew...
Köszi a linket , annó Csika Mester is ezt adta, de akkor sem és most sem látok RMX 250 98-ra való hűtő oldalidomot(tankspiler) a webáruházban. Az RM 250 98 nem jó rá(ami a képen van)! Az RMX sokkal jobban benyúlik a tankba, ld képek.

A gyári alatt azt értem, amit meg tudsz rendelni a suzuki márkakerből gyári típusszám alapján, ilyenben találtam, után gyártottban nem. Sajnos nem csak ez az egyetlen, kuplung kosarat is úgy kell vadászni, himba és lengővilla felújító szettet is több darabból kell összeszedni, stb.
Nem gyári alatta mit értesz?...
http://moto-complet.hu/Termeke...
okés de biztosan jó lessz
Én még bírom, csak a motort kell folyton generálozni