Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjott az arajanlat e-mailben, ha dobsz egy cimet tovabbitom...
Szia!

Piros hőálló szilikont is nyomhatsz rá, megmarad rajta, már próbáltam, de van más megoldás is, ne a kipuffra tegyél "gumit", hanem csinálj neki egy "tartót" ld. kép. Persze ennek az lenne a célja, hogy ne nyíljon ki sose, ha nem akarom, de arra is jó, amire neked kéne.
A két berúgókar tengelyhez csatlakozó forgató mechanizmusa egyezik. Annyi a különbség, hogy az én alu berúgókaromnál volt egy persely (nem tudom hogy gyárilag e vagy ez már utólagos).

A kettőből csináltam egyet. Így most a tengelyhez kapcsolódó rész az eredeti, kar és a tüske benne pedig az rmx-é. Egy picit még faragtam de az elenyésző.

Egyébként durva hogy mennyivel nehezebb a vas rmx kar mint az alu rm.

Bemegyek majd az autós boltba, hogy hátha van nekik valami hőálló bandázs.
Ez komám nem Boyesen karbi, mert olyan nem létezik, hanem egy un. Boyesen super bowl, azaz úszóház.

Nagyobb mint a gyári, többféle karbira lehet kapni. Azért olyan íves az oldala, hogy ne tudjon benne habosodni a benzin, mikor sokat ugrálnak a motorral, illetve ha fejjel lefelé van a motor vagy sokat eldobálják ne tudjon drasztikusan leesni a benzinszint benne, nehogy szegényedjen a keverék, mivel nagyobb is a belső térfogata mint a gyáriaknak...

Freestyleosok szokták használni főleg meg sokat ugráló krosszosok.

Itt meg tudod nézni: http://www.ebay.co.uk/itm/Boye...

Hogy ment fel aztán a végén?

Szerintem valami hőálló gumicsövet ráhúzhatnál a végére ahol a lábadat ráteszed, láttam már más motornál is csak ott oda húzták fel középre ahol a kidudorodó öntvény a lábtartóba ér hogy ne csattanjon mikor berúgod...

Lehetne kipufogó összekötő gumiból, elvágni hosszában mert annak biztos nagy a belsője aztán rátekerni szorosra két kötegelő és kész!
Hajnalba még bütyköltem a berúgókaron. Jó minden, egy apró probléma van, hogy bezárt állapotban hozzá ér a kipufogóhoz. Épp csak annyira, hogy ha jár a motor akkor zörögnek egymáson. Szerintetek mit lehetne oda tenni/ a berúgó karra ragasztani amit nem olvaszt meg a kipufogó hője?
Azt hívják gazdasági totalkarnak gondolom
Dehogy. Jó lesz az.
ne tudd meg a power mennyi lenne főleg a két körös
baszki. ha gondolod holnap vissza adom a pénzt de ha ugyan az a cikk szám akkor nem értem
Gumikalapacs megvolt :-)
Nem RMX 250 96-os
boros666kukaccitromail.hu küld el a címed és holnap fel is adom a többit meg megbeszéljük
Ennek nem örülök de szerintem próbáld ki nappal vagy nagyon jó világítás mellett és nézd hogy a ricnik passzolnak-e mert ha igen akkor egy kis gumikalapács csodákra képes.....
Nem lehet, hogy a bordak szelessege nem egyezik a tengelyen meg a berugokaron? Ha a karon kisebb a mely bordak szelessege mint a tengelyen es nem forditva akkor tudsz reszelni a kar belsejen nem?

Ha a kettot osszehegeszteted megint torekeny lesz mert nem 1 darabbol lesz ontve...
Ebayen en is csak 180 dollarert talaltam ujat postaval, az raadasul ket het alsohangon...
A Heinekent meg megkapod 17en Sarandon, kimegyek ha jo lesz a rugo, erdon keresztul ki tudok menni Mikepercsig onnan mar kozel van...
Egy ajánlatot már kaptam újra, 39 ezer.
Elvileg ugyan az a tengelye és a mérete is még sem megy rá a tengelyre. Mondjuk nagyon ütni nem akartam nehogy elnyalja a racsnit.

A lényeg hogy a kettőből tudok csinálni egyet, próbakép már feltettem és be lehet vele rúgni. Lehet egy perselyt még csináltatnom kell hozzá.
Es mi lenne ha adnal 1 szamlaszamot, elutalnek neked 1000 penzt es feladnad nekem ajanlott levelkent?

Amugy RM250ben volt az a rugo? Mikori evjarat?

Koszi elore is...
vagy ingyé csak gyere majd ki érte Sárádra
ja de van rugóm is ha gondolod a bolti ár feléért vagy egy üveg heinekenért oda adom
Szia székesfehérvári vagyok én szívesen el juttatnom neked de sajnos nem tudom át venni pesten mert dunaföldvár, kekemét,szolnok,beretyóújfalu lesz az itiner.......
ha valami megoldást ki tudsz találni szólj ha tudok segítek
jó estét! Erről a karbiról valaki tud valamit? Még nem láttam egy rm 125ös motoron se ilyen boyesen tuning karbit! ?
Valaki nem pesti véletlenül közületek akik itt szoktatok lenni, vagy nem jár valaki véletlen a héten Újpesten?

Suzuki Hollósból kellene 1 berugókar tengely-rugó (09448-48001) és ajánlott levélként elsőbbségivel továbbítani nekem. Ugyanannyi lenne amúgy a posta mint a rugó ára, így meg lenne 500 Ft a posta 2500 helyett...