Hali valoszinű hogy ugy jártál mint én szará van kopva a karbi és falsot szív + ha a suber tű lötyög a hején azse jó mert ott is falsot tud szívni probálj meg szerezni másikat vagy ha nem tudsz lehet tudok seggiteni vagy másikat szerváni mondom én 1 husqvarna karbit tettem rá és frankó.ha tudok segíteni csörögj 06304070619
Sziasztok megoldodott a karbi probléma az rme en miután ma délelött szétt szettük és olyan precizen raktuk össze hogy azt leírni nem lehet.
És miután feltettem ugyan azt produkálta hogy öszevisza pörgött alapjáraton gázra reagált de utánna leált vag pörgött mint állat.Na és ezzel a lendülettel leszereltem és ujan erővel basztam földhöz hogy fúúúúú de kurva jol esett!És fogtam 1 másik karbit amit 1 husqvarna te 350 en volt 4t gyorsító gázas felpattintottam és láss csodát Megy mint állat harap és veszi a lapot mint a villanykapcsoló.
Szia nekem is van olyan csavar a szívatóban most kopra bevan tekerve,mert ha kifele tekerem akkor szakaszosan pörög felfele olyan mintha keveset kapna,jlezem gyári fúvókát vettem bele a belevalót mert ami benne volt az 180 as volt de felvolt huzva kb 190 re,,,,,,,,,,,,,, ja és lehet kevés neki így a kaja de adig nem bántom míg dugót nem veszek bele adíg használom így.Esetleg tudtok jó helyről új dugót s menyiért.
Szia nekem is beindult a moci alapjárati csavarom nincs a karbin ilyen gyárilag a gázbowdenel próbálom állítani de vagy meg áll vagy nagyon pörög az alapjáraton, amúgy veszi a fordulatot szépen.Nézd meg a fő fúvokát hogy hatlap fejű vagy sima csavar húzós ezekbe hatlapfejű való ha csavarhúzós akkor az fenttarttya a súbert és a subertűt és azért pöröghet. Ilyen való bele:http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Hali másik karbival jol megy van 1 ymaha vr 250 azon ilyen karbi van és azt átt ragtuk és azzal megy szépen.Ma megprobálom a subert baszogatni mert most majdnem teljessen lent van.amugy tegnap délelött még mentem vele és jonak tünt és egyszer csak elkezte hogy elindul és öszevisza pörög hijába állitom.vagy van még 1 olyan karbi ami 1 4ts mocin volt azt rá lehet rakni?
Szia ma beszéltünk telon nekem kellet a gyujtás tekercs,a dugót nézd meg nincs-e letörve a szoknyájából 1 db,ha a szimeringek jók,vagy a membránál a tömités jól áll-e.üdv zsolt írj ha rendbe jött
alsngezártuk.vanott 1 yamaha vr250 amin ugyan ez a karbi van és azzal tökéletessen megy.Még a suber türe gyanakszom de mivan akkor ha ha olyan karbit teszek rá ami 1 négyütemü mocin volt?
Sziasztok olyan problémám van hogy a 250 es rmen ösze visza pörög nincs alapjárat csak szivatoval megy lejebb szimeringek ujjak Amugy mikuni TM karbi van rajt mit lehet vele tenni?Válaszokat elöre is köszönöm
Hali!Valaki tudna segíteni rmz 250 08-as váltófogaskerék vagy komplett váltó,lendkerék kellene.Vagy ha tudjátok,hogy a 06-os fogaskerekei másabbak-e mint az újabbé,mert 06-ost tudnék szerezni.4.-5. kellene a dupla léptetővillás tengelyről.
És miután feltettem ugyan azt produkálta hogy öszevisza pörgött alapjáraton gázra reagált de utánna leált vag pörgött mint állat.Na és ezzel a lendülettel leszereltem és ujan erővel basztam földhöz hogy fúúúúú de kurva jol esett!És fogtam 1 másik karbit amit 1 husqvarna te 350 en volt 4t gyorsító gázas felpattintottam és láss csodát Megy mint állat harap és veszi a lapot mint a villanykapcsoló.
A namura teflon szoknyás dugo nagyon jó
Suzuki Rm 250 (1995) Minden alkatrésze eladó.
Suzuki Rmx 250 (1995) Minden alkatrésze eladó.
Suzuki Rm 125 (1991) blokk alkatrészek eladóak.
Inkább telefonon vagyok elérhető.
Tel: 0630.649.26.76
valakinek ötlete?