Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Valakinek esetleg Suzuki Rm 125(1995) höz kuplungdekni?
Vagy tudtok ajánlani valakit akinek lehet ilyen?

Üdv
Sziasztok, eladó
Könnyen beszerelhető hűtőborda ( supercooler ), a vízcsőbe kell betoldani. A hűtővíz hőmérsékletét kb. 5-7 fokkal lejjebb viszi. A típus minden 2t krossz és endúró motorhoz jó.
Beszerelhető akár több darab is.
Alumíniumból készült , kapható nyers fém színben, feketében és narancssárgára eloxált változatokban is.
furat 12 mm külső átm. 16mm
furat 14 mm külső átm. 18mm
teljes hossz 76 mm
hűtőegység hossza 45mm
Az ár 1 db/4000 ft +postaköltség.
Egyedi méretek gyártását is vállalom.
kaantisocial@gmail.com
szia rmx 250 hez powerszelep de komplett mindennel együtt tetejétől az aljáig milyen állapotban van és ára mennyi lenne e-mail cím tarr91@freemail.hu
Sziasztok !
Suzuki Rm 250 (1995) Minden alkatrésze eladó.
Suzuki Rmx 250 (1995) Minden alkatrésze eladó.
Suzuki Rm 125 (1991) blokk alkatrészek eladóak.
Inkább telefonon vagyok elérhető.

Tel: 0630.649.26.76
Hali ha valakinek kell van eladó gyujtás elekrtonikám suzuki 250 rm hez.Csak a CDI Irány ár 22e ft alku képes a postát állom
06304070619
Üdv laci
Köszi a választ és bocs a hülye kérdésért!
6...
Suzuki Rm 125 99-es évjárat,5 vagy 6 sebességes?
65000 ftért eladó 80 köbcentinél nagyobb de gyárilag 50 es am6 os blokkos tuning hengeres és karburátoros rieju rr 50 30 605 6883 csak a blokkja 65-70 ftot ér alapban...
Még holnap lesz egy kis mosás, pucolás, idom szilikonozás, láncállítás és go járatás. Most így nézünk ki:
Hali emberek!

Végre összeállt a projekt újra ketyeg a vénlány most jöttem vissza a tesztútról. Elég konkrét alul a nyomaték és végre műkszik a váltó is, nem hiszem el. Pontosan 3 hónap és 13 nap nyári álom után ismét virgonc (nekem persze adott elég melót közben...), elég jól veszi a lapot, bár 6500 főlé még nem másztam mivel összesen 3,5 óra van a dugóban...
holnap fel írom + csinálok képet igy szétt szedett állapotban
Hali a henger fej dupla o gyürüs képet majd ha késsz lesz mert atomjaira van szedve.az elöző gazda drotozott+bilincsel mindent minden hova + az anyagában szinezett idomokat 1 lépésben lealapozta fehérrel és utánna valami moslék sárgára festette.a blokkon a lendkerék oldalán vágott le a menetböl és az 1mm es menetemelkedésre rá rakta a simson anyát ami 1.5 menetet fogott ezek után darabokra szettem és ujjra épírem az egészet.kb 1 hét és kész
Sziasztok segítséget kérnék, RM 125 91-es komplett váltót keresek aki tud az írjon üdv
Ha írsz motor\alvázszámot, én is utána nèzhetek. A segédvázon is van kód, s az is lehet eredeti....de képnek őrülnénk, balról jobbról a blokkról.
Az abaj, hogy amit Dew kirakott vázszám évjárat párok az RMX-hez van nem RM-hez. Majd ha jár itt (bár mostanság nem láttam) kérdezz rá honnan lehet letölteni.

Amúgy a 89-90 hengerfeje laptömítésese mint az RMX-nek, 91-től felfelé meg dupla O-gyűrűs onnan is lehet logikázni.

Tegyél fel róla képeket kíváncsi vagyok rá nagyon hogy néz ki.
Ezt úgy levezetted mint egy egyenletet....
Hali az évjárat 91 nek nézem az alváz szám alapján RMNJ ha jol olvastam.A hüvejt mi basztuk el kicsit mert azt hittűk hogy ezaz alpoméret és énis benéztem. ebay en néztem dugot uttána mikor már a hüvej gyártáson volt.jo kis tanuló pénz lessz de mindegy endurozni jo lesz.szerelési költség 0 mert a az aszony nagybátya csinálja + énis segítek ez van meár nincs vissza út.Amugy lehet hogy megtartom mert tetszik :)
És az miért jó neked, hogy az utolsó méretre csináltatsz egy hüvelyt? Azért, hogy most ne kelljen dugót venni beleraksz egy új hüvelybe egy használt dugót, aminél ha elkopik már nem tudsz nagyobbat venni?

Következő dugócserénél vehetsz megint hüvelyt is + munkadíj. Most megspóroltál vagy 30000Ft árán kb 17 ezret (mert én annyiért tudok Ebayről dugót), legközelebb meg 17 ezer helyett baszhatsz ki megint 30.000-ret a hüvelyre + az új dugó ára. Ráadásul ha alapméretet vettél volna bele (66,94) lenne még 3 százados méret (B 66,95, C66,96, D66,97) , egy +0,5mm es (67,44) egy +1mmes (67,94) és egy plusz 2mm es (68,94) tehát 7 dugót használnál el mire megint hüvelyt kell venned.

Gyanítom ha ezt csináltad tovább akarsz adni rajta, magamnak biztos nem csinálnám ezt.

Kiderült az évjárat?
Igen, de a hamis olajjal csak az a baj hogy full helyett pl fél szintetikus került bele. Az meg nem motorba való....
Castrol Power 1 racing olaj megfelelő bele?
rmx 50 2003 as-om lassan eladóvá válik..kevés kilóméterrel megbízható motorral....az ára 130 000 ft volna enyhén karcos idomokkal...felmatricázottan és rendberakott idomokkal 180 000 körül volna...
Hali ezt ugy gyártatyuk taszáron csinálnak ilyent ugy rendeltük hogy a dugo 68,8 mm a hüvelyt pedig 68 ra csináltattuk és azért kell furni.
remélem jo lesz.
valaki nem tud 2004-es 250-es rmz-hez matrica szettet?