Ja és az okmányirodába, meg ha oda is kell menned a VPOP-hoz is kell az adásvételi. 4 példányban írjátok, mert kell 1 a biztosítónak, 1 neked, 1 az eladónak, 1 meg az okmányirodának.
Attól függ, hogy behozott vagy itthoni. Ha jól tudom olyan 45.000 környéke mire megoldod ha nem importált hanem Mo-on vásárolt. Ha itthoni meg kell legyen a típusbizonyítványa (a külföldihez is kell kivéve ha rendszémos és kivonták már kint a forgalomból, de megvannak a kinti papírok) ha szalonból vették azzal meg a motorral bemész a KPM-hez levizsgáztatod az ha jól tudom 12.500 Ft. Kötsz rá biztosítást éves díja kb 5000 lesz. Elviszed eredetiségvizsgára az ha jól tudom 15.500. Bemész a műszaki vizsga, eredetvizsga meg a biztosítás papírjaival a hozzád közel eső okmányirodába ott kérsz rendszámot (5500 Ft) meg rá matricát (585 Ft) és persze nem árt ha forgalmit is adnak (6000Ft).
Ha külföldi és megvan minden papírja a külföldi eredeti forgalmi meg a forgalomból kivonás igazolása akkor az előbbikere még plusz a regadó (45.000) és azt hiszem akkor kell egy VPOP származás igazolás is hozzá (az ha jól emlékszek kb 5000Ft.)
De ha a Prox gyárt ilyen tűgörgőt jobban jársz ha Pinkmotors.hu-n keresztül rendeled meg ők a hivatalos Prox importőr, kérdezz rá náluk. Az legalább tuti új lesz.
Használttal nem sokkal vagy beljebb, ki tudja mennyi idő alatt kopik akkorára mint a mi most van bent (ha eleve nem akkor már most vagy kisebb)!
Az a baj a külföldi vétellel, hogy sok a szállítás ennyi árhoz képest. 11 dollár az kb 2500 FT de mire feladják lesz még plusz 20 dollár legalább, meg ha únión kívülről jön vámolják is uh. nem éri meg.
Megkerestem neked a számlát mert én tavaly vettem októberben ugyanezt a tűgörgős kosarat az enyémbe is ua. kell és 7690 volt bruttó, és akkor még nem volt 10% kedvezményem mint most. Ez a Suzuki Stop autóházban volt mert én a debreceni Suzuki motorszalonba nem járok, egy faszi aki most ott van régen nagyon elbaszta a Husqvarnám összerakását és baszott kompenzálni...
Sztem ha bemész valahova kb ennyi lesz most is. A cikkszámot viszed vagy mondod és rendelnek neked: 09263-29006.
Nekem a futón volt 1 század kopás,.amit az olaj már nem szüntetett meg....s kiengedett kuplunggal kerepelt. Gépiparban a köszörűs ismeri az 1 századot, annyira semmi... Van ott valami magyar oldal is, láttam... 5-6000 körül megáll az, ne gányólj, nem kifizetődő. Egy jó hétvégén ennyi benzint motorozol el...
Szia. Sajnos utánajárhatsz, de felesleges... Ha visszaolvasol, rá lehet jönni hogy szinte 100% hogy csak márkaker... Én is körbejártam a lehetőségeket, csak a szerencsecsillagom felvillant, hogy én az apródon találtam zsir uj futót, kosarat.....pedig másnap a szuzuki lett volna az első utam... Sajnos ezek tört méretek, márkaspecifikusak, sőt! -nagyon kevés évjárat az összevariálható...
(29X34X21.8) ezért....
Sziasztok suzuki RM 250-es 1994 es évj. szükségem lenne kuplung kosár hoz való tűgörgő kosárra hol és menyiért tudom beszerezni ?Vagy esetleg tudtok valami megoldást ,üdv
Újpesten a Suzuki Hollós motorkereskedésbe. Hát akkor Te sajnos nem sokat motoroztál idén. Én nekem volt egy szerencsés időszakom pénzügyileg és sikerült vennem ezt a gépet. Előtte nekem is régi vasak voltak, azon mindig volt valami cserélni való, mikor már azt gondoltam oké.
Tel: 0630.649.26.76