szivesen :) am ha kell vkinek alkatrész akkor van : felidom,plexi,visszapillanto,indexek,komplett müszerfal,elsőlámpa,ja meg az a vas is ami tartja az egészet
Szerintem ha irányárnak adnád meg reálisabb lenne, max. lealkudnak 10-20ezret. dE különben reális. Ennyi szokott lenni. De nemszólok bele, én se tudom eladni most az enyémet, meg más se ahogy nézem,(pl. Vini) nemtudom mér, vagy nem keresik ezt a típust annyira, de inkább még nincs szezon.
Nincs valakinek egy fölösleges gyári hátsó indexe, vagy nem tud olcsón? Bontóba mennyi lehet?
Szerintetek reális ár ezért a motorért?
mindenféleképpen el szertném adni, sűrgősen...
Kinéztem egy 400-as banditát, és nem szeretném hogy elkapkodják előlem
Segítsetek. Köszike.
Az ár 250 ezer Ft és fix!
Tel.: 20/493-3245
mail: nandikaje@freemail.hu
Ahogy nézegettem normál állapotú rendszámos RG- t ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni ebben az évjáratban.
Videó a motorról az adatlapomon.
Sűrgősen eladó egy 125-ös rendszámos, műszakis, törzskönyves fekete RG! Nagyobbra váltás miatt eladó, kinéztem magamnak egy 400-as Banditát. Kissebb, korából adódó szépséghibával, de azért szép esztétikus és nagyon jó motorikus állapotban. 1993-as évjárat, power-szelepes, nagyon jól megy. 36 ezer kilóméterrel, Most januárban cseréltettem Tábori Tuningnál a gyertyát, dugót (PROX). Kapott azóta új akumulátort is (7 Ah-s). Megkímélt állapotban extra sűrgősen eladó.
Sürgősen eladó Rg 125-ös motorom. Most decemberben Tábori tuningnál szervizelt (Új PROX dugó), 36 000 km-rel, korához képest jó állapotban, de kisebb sérülésekkel. Az ár fix 250 000 HUF.
Videót találsz az adatlapomon a mociról.
10ezer volt egy pár:)Nemtom a gyári mennyi.
Nincs valakinek egy fölösleges gyári hátsó indexe, vagy nem tud olcsón? Bontóba mennyi lehet?
mindenféleképpen el szertném adni, sűrgősen...
Kinéztem egy 400-as banditát, és nem szeretném hogy elkapkodják előlem
Segítsetek. Köszike.
Tel.: 20/493-3245
mail: nandikaje@freemail.hu
Ahogy nézegettem normál állapotú rendszámos RG- t ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni ebben az évjáratban.
Videó a motorról az adatlapomon.
zöldem van! egy kerékre kb