Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és a többi
Itt vannak a képek.
Videót találsz az adatlapomon a mociról.
engem csak alkatrész szempontjából érdekelne..
hát nem tom legyen 25 E de irjál te vmilyen árat oszt megegyezünk
üdv nem érdekel senkit RG 125 Wolf? 125-ös papírokkal
A fejidomot plexivel együtt mennyiért adod?
Igazából a plexi is jó lenne, mert az enyémen karcos és be van mattulva, de nem tudom hogy lehetne leszedni, mert szegecselve van
szivesen :) am ha kell vkinek alkatrész akkor van : felidom,plexi,visszapillanto,indexek,komplett müszerfal,elsőlámpa,ja meg az a vas is ami tartja az egészet
Jé az nem jó...ilyen az enyémen az első index...nekem a hátsó szögletesebb (a képen a felső). Azért köszi!
igen van
Hátsó indexed van?
nekem van egy pár cuccom hozzá mert átalakitottam ha kell vissza pillanto akkor írj meg itt a számom 06702551658
eladó az RG-m ha érdekel, keress meg.
Az enyémen ZX-9R van, hajlítható, de azzal kurva jól néz ki szerintem:)
10ezer volt egy pár:)Nemtom a gyári mennyi.
Szerintem ha irányárnak adnád meg reálisabb lenne, max. lealkudnak 10-20ezret. dE különben reális. Ennyi szokott lenni. De nemszólok bele, én se tudom eladni most az enyémet, meg más se ahogy nézem,(pl. Vini) nemtudom mér, vagy nem keresik ezt a típust annyira, de inkább még nincs szezon.

Nincs valakinek egy fölösleges gyári hátsó indexe, vagy nem tud olcsón? Bontóba mennyi lehet?
keresek suzuki rg 125 gamma-ra visszapillantó tükröt, illetve az oldalában van ilyen kis műanyag dugó egy olyan kéne
ennyire kihalt ez a topic?
Szerintetek reális ár ezért a motorért?
mindenféleképpen el szertném adni, sűrgősen...
Kinéztem egy 400-as banditát, és nem szeretném hogy elkapkodják előlem
Segítsetek. Köszike.
Az ár 250 ezer Ft és fix!
Tel.: 20/493-3245
mail: nandikaje@freemail.hu
Ahogy nézegettem normál állapotú rendszámos RG- t ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni ebben az évjáratban.
Videó a motorról az adatlapomon.
Sűrgősen eladó egy 125-ös rendszámos, műszakis, törzskönyves fekete RG! Nagyobbra váltás miatt eladó, kinéztem magamnak egy 400-as Banditát. Kissebb, korából adódó szépséghibával, de azért szép esztétikus és nagyon jó motorikus állapotban. 1993-as évjárat, power-szelepes, nagyon jól megy. 36 ezer kilóméterrel, Most januárban cseréltettem Tábori Tuningnál a gyertyát, dugót (PROX). Kapott azóta új akumulátort is (7 Ah-s). Megkímélt állapotban extra sűrgősen eladó.
menj el motorosboltba aztán vegyél!
zöldem van! egy kerékre kb
Keresek felnicsíkot! Aki tud az szóljon....
ÁÁ nem, várom hogy jobb idő legyen, akkor rakom össze.. kaptam egypár jó tippet is LieBING-től az összerakáshoz, beindításhoz. Remélem indulni fog...
Sürgősen eladó Rg 125-ös motorom. Most decemberben Tábori tuningnál szervizelt (Új PROX dugó), 36 000 km-rel, korához képest jó állapotban, de kisebb sérülésekkel. Az ár fix 250 000 HUF.
Kipróbáltad?