Ma néztem brigéciolt, majdnem 1000ft ... az mért jó? Az motortisztító.... Nem valami rozsdamentesítőt kéne? Vagy hülyeség? Aztán mivel lehet megakadályozni h tovább korrodálódjon? Elvégre nincs mindíg teletankolva... bár eladáshoz lehet nem is kéne ennyit rááldoznom, ígyis bukok rajta kb.200ezret
Hát az én RG200am is füstöl mimnt az állat hidegen, sokszor azt hiszem ott halok meg füstmérgezésben, főleg hogy 5-10 percig kell melegíteni mire eléri a hőmérő azt a fokot h ne fulladjon be
hát többen írták, már hogy hidegen nagyon füstöl az RGjük, én akkor vettem észre amikor még csak a henger volt megcsinálva, hogy vmi lötty ottvan a forgattyús alján, először azthittem hogy vmi vizecske befolyt vagy mittomén, de aztán kiderült h a piros Power1 R2 volt
vinibali:
Karbija is gond a két üteműnek tapasztalatból mondom! haverjaim is igy jártak mostanában fél évet nem ment az rs125 aztán nem idnult el karbi pucolás és ment is! meg egy af1-el igy jártak! de az is lehet hogy megül a forgatyűsházba az olaj!
Az nem jó... én este 6ig dolgozok reggel fél9 től. De valamelyik nap be kell mennem az önkormányzathoz, reggel akkor esetleg oda tudnék menni.Vagy szombaton 3tól du. ráérek, vasárnap meg 2 től, különben egész 7en dolgozni fogok
Ha a forgattyúsház alján összegyűlt az olaj azzal mit lehet csinálni?
Mondjuk utoljára telefújtuk hidegindítóval...... tehát lehet mégis benzinprobléma
jha és amit kihagytam, sztem tankmosásra dobj bele pár anyát és brigéciolt vegyél benzinkúton(asszem így írják ) a tank attól korrodálódik, hogy a benzinben van egy minimális mennyiségű (konden)zvíz is, ha télire elrakod amocit tankold csumira tele és nem fog rohadni
Karbija is gond a két üteműnek tapasztalatból mondom! haverjaim is igy jártak mostanában fél évet nem ment az rs125 aztán nem idnult el karbi pucolás és ment is! meg egy af1-el igy jártak! de az is lehet hogy megül a forgatyűsházba az olaj!
A karbit akkor elvihetném neked, hova jársz suliba?
Mondjuk utoljára telefújtuk hidegindítóval...... tehát lehet mégis benzinprobléma