Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Nagy szerencsémre megtaláltam ezt a forumot mert rengeteg hasznos infoval szolgált (vettem a fáradtságot és végig olvastam mind a 2000+ kommentet )
Jelen pillanatban egy kérdésem lenne ha minden igaz akkor én Pázy-nak a volt RG-jét szemeltem ki és erről kérnék némi infot attol aki már találkozott a motorral hogy milyen állapotban van/volt stb szal lényegében akármi a motorrol.
A válaszokat és segitségeket előre is köszönöm !
Üdv :ácées
Ja jó, rendben, akkor szombaton meg tudom csinálni szerintem, akár pénteken is, és akkor vagy szerdán vagy csütörtökön visszakapod
Szia!
Az a Suzuki Wolfi karbija az április óta áll... tehát ráér nyugodtan, úgy se volt még időm hozzá benzinszűrőt vennem... a Gammát raktam el már idére, de ha jobb idő lesz, még szerintem előveszem...
Főleg, hogy a szomszéd kölcsönadta a garázsát márciusig....

Akkor viszont mit lehet csinálni, ha mégis a forgattyúsházban gyűlt össze az olaj?
Szia, mikorra kell a karbi? Azt mondtad leraktad a gépet idénre, úgyhogy akkor jó lenne neked december 8. ai héten szerdán vagy csüttörtökön, szóval nagyjából egy hét múlva?
Mert kevéske volt neki a züzemanyag
Miért?
Bár kellett volna rá egy akkorka karbi mint kb amit adtál
Nekem polinis 180as volt bár nem rg, de elég jó kis gép volt, szerettem
Hát igen, bár a 150-esről még nem találtam ilyen adatot...Gondolom azért annak is több mint 17.4Nm
De sokkal nyomatékosabb
RG 150... 12.500-on 36 LE A 200-asom meg 9.000-en 35
Nem buktatlak, eszem ágában sincs
Rajta is van a fotói közt
Ne bukatass le, nem "azért" járok az RG fórumra Liebing-től vettem a Kawát, ő is ismer..
Hát a tavaszi akciójelenetem miatt.... budakeszi út, 100km/h, előzés közben rámentem a hullámos útra aztán perec... 40-es táblánál jogsi nálkül...
Aztán az volt a szerencsém, hogy nyáron letettem a jogsit, meg a haverom apja jogász... de csak 4 hónapra vették el..
Amúgy meg is lepődtem Valahogy nem rád számítottam
Na az jó végülis, nincs mit elvenni
Miért vették el?
Ahol eddig én dolgoztam ott valahogy mindig észrevették az ilyesmit
szia! Semmi gond, már teljesen kész voltam A nyugatiig tartott a benzinem, különben idén már letettem a motort, de sehogy se értem volna be. Főleg, hogy tegnap adtam le a jogsimat az önkormányzatnál eltiltáshoz(mondjuk nov.1 óta tart). Így is átmentem asszem 6 piroson h beérjek, meg végig szembesávban előztem, de túl gyorsan nem mertem menni, mert asszem felénk még csúszott . A melóhelyemről meg 2 órát késtem, de nem vették észre.
Bocsi a reggelért, lehettem volna kedvesebb is, de egyrész siettem, meg másrészt nagyon pocsék hetem volt, akkor jővőhétre megcsinálom neked
7:50kor kimegyek az újságos bódéhoz, ott foglak várni..., majd gyere oda, mert rosz az arcmemóriám, meg nem is láttalak még
Akkor holnap 7.50kor!
Nemtudom fel fogom-e tudni tölteni a telóm...
Ha te húztad bele őket így, akkor viszont lehet csuklani fogsz
azzal te ne foglalkozz, nem a te dolgod , még sosem sikerült csavarnak győznie velem szemben
Ok.. Mondjuk azt előre mondom hogy bele vannak állat módra húzva a csavarok. Van valami csavarlazítód?
jah... valami benzin és hőállót.... az se lehet olcsó