Sziasztok !
Nagy szerencsémre megtaláltam ezt a forumot mert rengeteg hasznos infoval szolgált (vettem a fáradtságot és végig olvastam mind a 2000+ kommentet )
Jelen pillanatban egy kérdésem lenne ha minden igaz akkor én Pázy-nak a volt RG-jét szemeltem ki és erről kérnék némi infot attol aki már találkozott a motorral hogy milyen állapotban van/volt stb szal lényegében akármi a motorrol.
A válaszokat és segitségeket előre is köszönöm !
Üdv :ácées
Szia!
Az a Suzuki Wolfi karbija az április óta áll... tehát ráér nyugodtan, úgy se volt még időm hozzá benzinszűrőt vennem... a Gammát raktam el már idére, de ha jobb idő lesz, még szerintem előveszem...
Főleg, hogy a szomszéd kölcsönadta a garázsát márciusig....
Akkor viszont mit lehet csinálni, ha mégis a forgattyúsházban gyűlt össze az olaj?
Szia, mikorra kell a karbi? Azt mondtad leraktad a gépet idénre, úgyhogy akkor jó lenne neked december 8. ai héten szerdán vagy csüttörtökön, szóval nagyjából egy hét múlva?
Hát a tavaszi akciójelenetem miatt.... budakeszi út, 100km/h, előzés közben rámentem a hullámos útra aztán perec... 40-es táblánál jogsi nálkül...
Aztán az volt a szerencsém, hogy nyáron letettem a jogsit, meg a haverom apja jogász... de csak 4 hónapra vették el..
szia! Semmi gond, már teljesen kész voltam A nyugatiig tartott a benzinem, különben idén már letettem a motort, de sehogy se értem volna be. Főleg, hogy tegnap adtam le a jogsimat az önkormányzatnál eltiltáshoz(mondjuk nov.1 óta tart). Így is átmentem asszem 6 piroson h beérjek, meg végig szembesávban előztem, de túl gyorsan nem mertem menni, mert asszem felénk még csúszott . A melóhelyemről meg 2 órát késtem, de nem vették észre.
Nagy szerencsémre megtaláltam ezt a forumot mert rengeteg hasznos infoval szolgált (vettem a fáradtságot és végig olvastam mind a 2000+ kommentet )
Jelen pillanatban egy kérdésem lenne ha minden igaz akkor én Pázy-nak a volt RG-jét szemeltem ki és erről kérnék némi infot attol aki már találkozott a motorral hogy milyen állapotban van/volt stb szal lényegében akármi a motorrol.
A válaszokat és segitségeket előre is köszönöm !
Üdv :ácées