"Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam. Kimegyek a garázsba és meglesem a vasam. Csorgatom a nyálam,elvinném 1 körre, de bánatomban gyorsan, rámegyek egy sörre.. K'vára várom már a jó meleg nyarat, kínomban eszek még néhány kiló halat.....mind ezt addig csinálom, míg azt sugárban ki nem hányom. Azt mondom én neked MOTOROS BARÁTOM,MOTOROZÁS NÉLKÜL SZART SEM ÉR A KARÁCSONY :D
én is megakartam venni azt a motort,200ba adta volna oda utolsó árba,de 3hétig futottam utánna,és mindig aztmondta hogy most nemér rá,most nemjó a tali,meg hasonló dolgok,tehát végül nemtudtam megnézni a motort,és szartam le a fejét...de nyugodtan probálkozz,amugy ha még megvan akkor műszakija lejárt,de elméletileg felvan ujítva a blokkja,uj gumik....Lehet Érdemes lenne utánna futni,150ért
Helló! Valaki tud nekem segíteni? Volt fent hasznaltauto.hu-n egy Suzuki Rg 125 Gamma típusú motor, ami 92-es évjáratú volt, Hajdú-Bihar megyei és rendszámos volt. Nem tudja valaki, h mi lett vele?
De azt mondta érdekli meg tetszik neki (Kawa kz400) csak a szüleivel kell megbeszélnie de Vini mondta hogy mit mondtál neki szal igy meg nemtom lehet igymár nemkell ...
Helló!
Köszi az infot !
Kár hogy megtörte a srác mert ezeken a képeken alig van rajta pár karc most meg .... na de mind1 az legyen a legkisebb baja ! Csak sajnos még mindig nem irt vissza hogy elcseréli-e :(
De ha megvan majd tartok élménybeszámolot !
tavasszal nem kevés pénzt költöttem rá mert nem ogldntam hogy nyár elején meg kell tőle válnom azt hittem Nálam marad nem ugy alakult. új fékbetét van benne elől áhtul 1 éve vpolt cseérlve új láncot vettem rá lánckerekekkel ( amit sikeresen lazán hagyott és eltépte az új tulaj ) olajcserét is megcsináltam a tavasszal. benzinhez mindig jó olajat raktam repsol vagy igol szintetikust. powert is újat vettem bele nem kevés pénzért, gyári japán dugóval nem utángyártott szarokkal. új conti sport attack gumit is vettem rá előre. a srác most vett rá vmit hátra. ( sztem nem vmi jót de mind1) az 3000 forintos gyertyát is kidobta belőle és beletett egy nem abba valót... vannak érdekes dolgok.. aztán itt egy pár kép amikor még Nálam volt
Ja akkor jo azt hittem már vmi komoly baja van mert a hirdetésbe bele van irva hogy az idomok ramaty állapotban vannak de az nembaj mert itt a tél én azt rendbe rakom csak motorikusan legyen rendben , azt is tudom hogy Pázy 89ért vett bele powert aminek nagyon örülök mert tudom hogy megvan csinálva azis rendesen mostmár!
Mégegyszer nagyon köszi a segitséget !
ácées
a 220as ár sztem nagyon korrekt, főleg h tudom h Pázy 80e ért vett bele powert
hát h a srác elnyalt a mocival, mert ledobta a láncot a gép, de asszem annyi mákja volt h vizes volt az út és nem kapott komolyat a moci
Szia!
Köszi a gyors választ !
Igen tudom hogy mostmár nem Pázynál van csak arra voltam kiváncsi hogy Ő milyen gazdája volt mert az uj gazdánál nem volt csak kb egy évet annyi idő alatt meg remélem nem barmolta szét am szted a 220 as ár milyen érte ?
ennek a mocinak Pázy után volt egy tulaja, akit nem ismerek...
Pázynál nagy rendeben volt a moci, effelől kétségem nincsen, de h utána mik történtek arról már nem nyilatkoznék bár sztem tudod
hát.... sztem nem véletlenül adta olyan olcsón a mocit, azt h visszavenné kötve hiszem
http://www.hasznaltauto.hu/2572633_suzuki_rg_199
2 ezután kellett volna érdeklődnöd:)
Jah még annyit kérdeznék, hogy ha ma vettem és beszart, akkor ez rejtett hibának számít, és 3 napon belül köteles visszavásárolni a motort, vagy állni a szerelés költségeit?
Sziasztok!
Ma vettem egy 125-ös gammát, és sikeresen eltört benne a dugattyúgyűrű valszinüleg. Most ez vajon mitől lehet.
A előző tulaj nem rég szedte szét a mocit takarításra, lehet hogy valamit szarul rakott össze?
Honnan tudnék most viszonylag olcsón szerezni rá komplett hengerszettet ( mert gondolom hogy henger is kell rá, nem csak dugó ), és nekem ez mennyibe fájna?
Köszi szpen mindenkitől
(tu
dom hogy nem szép de azon kívül)