a nemindulás nem karbiretek miatt lehet sztem, mint már sokszor írtam az RG hajlamos arra hogy a forgattyúsház aljára leültesse az olajat, sztem nálad is ez lehet a bibi, benzinszűrőt az első autósboltban veszel max 300ft-ért olyat kérj amit be tudsz a benzincső megvágásal rakni, a karbiban olyan sok retek nem lehet szerintem
Tankra meg sokan azt mondják hogy kavics bele, rázni egy darabig, hogy nagyobb rozsdákat levigye, aztán vízbe felhigitasz egy kis citromsavat és az szépen feloldja a rozsdát, aztán simán ki lehet önteni, de keress rá az oldalon a google keresővel, kitárgyalták egyszer itt az oldalon elég részletesen, csak nem emlékszem melyik topicban...
Sima benzinszűrőt elég olcsón kapcs már, rgbe konkrétan nem tudom milyen van, jó figyelj ha találkozunk valamikor és odadod, akkor megcsinálom neked, de sajnos mászkálni nem igazán érek rá, mert most suliban nagyon nagy mélytorkozás van, elkövetkezendő hét végéig be kell adnom két statika házit, meg kell cisnáljak hat műszaki rajzot, és 5 zht írok...
Szóval ha eljösz mondjuk a sulimhoz és odadod akkor megcsinálom, aztán visszakod ugyanúgy a sulimnál, ha így jó neked.
hát annyira nem....de megköszönném:)
Még az a kérdésem lenne, hogy a rozsdás tankot mivel lehet kimosni? Aztán mit kell belerakni, hogy ne korródálódjon tovább? jah és mennyibe kerül egy benzinszűrő kb.?
hali!
el akarom én is adni az rg Wolfot, bár mióta megvan a Gammám rájöttem hogy igen kényelmes motor:) És nem tud egyáltalán kevesebbet
Mindenesetre február óta nem lett beindítva, és nem indul... leszedtem a karburátort, de rájöttem nem olyan egyszerű kitisztítani,szerelő mennyiért tisztítja ki?
Különben lehet nem is a karburátor koszos hanem eltömődött teljesen a benzinszűrő
Mindenesetre amég nem megy nem tudom eladni... nem akar valaki karbitisztítást vállalni? mert nekem az már magas..
Igy is elcsesztem egy csavart, mert úgy megvolt húzva hogy csavarlazítóval se jött ki, aztán reszelhettem neki új nútot
én ezt a dugócserét hülyeségnek tartom! nekem kellett cserélnem de utólag kiderült az előző tulaj megfúratta és rosszul lett belerakva a dugó és ezért! egy kis pénzt így ráköltöttem (van kompresszió "dögivel") de szerintem megérte! ha gondolod eladó az enyém is !
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, mert tavasszal szeretnék venni egy rg-t... Nah, szóval ma egyik haverom azt mondta, h rg-t nem érdemes venni mert nagyon igényes motor, és h sűrűn kell benne cserélni a dugót... igaz ez? (előre is kösz a választ)
sziasztok! egy kérdésem lenne! ma a mociból leengedtem a vizet és feltűnt hogy az elvileg kiegyenlítőből nem ürül!azt hogy lehet leengedni vagy az az e eggyáltalán? előre is köszi!
Hát 7végére gondoltam, de azt hittem nem jelentkezik innét senki aztán fel se néztem:/
7közben sajnos nekem se jó esetlegjövő 7 végén Mondjuk nekem hétfőn, kedden jó lenne, de gondolom neked nem. 10fok még nem vészes, alatta kezd el gázos lenni, én úgy vettem észre, hogy a motorgumi is 7fok körül kezd megkeményedni, mint az autó nyárigumija. Meg jobban fel kell öltözni azt annyi. Én most tettem bele 3 hét alatt 1200at..
Szosszi mindenkinek! Megtudnátok nekem mondani, hogy a 200cm3-s RG Gamma blokk felfogatása ugyanaz-e mint a 125-ösé? Éshamár tt tartunk nincs valakinek egy 150es vagy 200as blokkja, ami eladó?
hűű ez jó kérdés, de én mintha úgy emékeznék h kívülről kell leszedni, van talán 3imbuszcsavar azokat kiszedni, de én ilyenre nem emlékszem már
ittvan egykis kivágás, remélem segít
Köszi szépen Vinibali, és még egy kérdésem lenne, az hogy a vízpumpa "kavaró lapátját" a kis fogaskerékkel együt, hogyan lehet szétszedni, végülis a f. kerék már lejött de a tengely nem jön ki, please help!
Ma megnéztem, nem a hűtő folyik, hanem olaj valahonnét... Szerintem a powermechanika "dobozából" csöpög... ha elég forró a kipufogó füstöl rajta De az egész blokk elég "szaftos" pedig sokat fizettem érte..bár azt mondják jó hangja van. Csak az zavar, hogyha nem húzom a gázt, pl. lejtőn vagy fékezésnél a hengerből valami ijesztő kalapáló hang jön ki párszor, csapkodja a hengert a dugó. Egy öregebb fószer szerint a környékről egy nagy köbcentis egyhengeresnél ez természetes már, pl. szt mondta ő is ezért vett a 250es jawája helyett 350est (ami 2hengeres).
kuplungnak van holtjátéka?
sztem szét kéne operálni, limit méretekkel összhasonlítani, és talán egy olajcsere is elfér
wááá tiszta online helpdesk lettem
hát ha erősebb és kipörög akk szerintem csak kicsit ellustulhatott, adj neki egy kis időt, nézd meg mennyi olajat kapott, de ha eltörött a powerszervó fogaskereke, az általában powertörés miatt van, én ránéznék a power szelepekre is
Szóval ha eljösz mondjuk a sulimhoz és odadod akkor megcsinálom, aztán visszakod ugyanúgy a sulimnál, ha így jó neked.
Még az a kérdésem lenne, hogy a rozsdás tankot mivel lehet kimosni? Aztán mit kell belerakni, hogy ne korródálódjon tovább? jah és mennyibe kerül egy benzinszűrő kb.?
Én bevállalok egy karbipucolást neked :)
el akarom én is adni az rg Wolfot, bár mióta megvan a Gammám rájöttem hogy igen kényelmes motor:) És nem tud egyáltalán kevesebbet
Mindenesetre február óta nem lett beindítva, és nem indul... leszedtem a karburátort, de rájöttem nem olyan egyszerű kitisztítani,szerelő mennyiért tisztítja ki?
Különben lehet nem is a karburátor koszos hanem eltömődött teljesen a benzinszűrő
Mindenesetre amég nem megy nem tudom eladni... nem akar valaki karbitisztítást vállalni? mert nekem az már magas..
Igy is elcsesztem egy csavart, mert úgy megvolt húzva hogy csavarlazítóval se jött ki, aztán reszelhettem neki új nútot
Nekem is van egy Rg-m 93-as évjáratú,rendszámos,szerintem eladó lesz tavasszal!
Majd később teszek fel a mociról képet!
7közben sajnos nekem se jó esetlegjövő 7 végén Mondjuk nekem hétfőn, kedden jó lenne, de gondolom neked nem. 10fok még nem vészes, alatta kezd el gázos lenni, én úgy vettem észre, hogy a motorgumi is 7fok körül kezd megkeményedni, mint az autó nyárigumija. Meg jobban fel kell öltözni azt annyi. Én most tettem bele 3 hét alatt 1200at..
jó ötletnek tűnik
mikorra gondoltál?
Gondolom ugyan az a felfogatása, bár 150es vagy 200as blokkot nehéz lesz találni...
ittvan egykis kivágás, remélem segít
sztem szét kéne operálni, limit méretekkel összhasonlítani, és talán egy olajcsere is elfér
wááá tiszta online helpdesk lettem